forever


fixar de den här gången

and ever

Hello

jag har blivit virkarnas mästare ! Har börjat virka på en filt som kommer bli grymt stor ;D Fick lite inspiration av lindas syrra som vi hälsade på när vi får mot västerås. Lär ju ta nån månad innan den är klar kan jag lova.
Jobb till elva i morgon ! är lite avis på alla som skulle festa ikväll, men sånt hinns med fler gånger. lite pengar är ju aldrig helt fel. har egentligen inte tid att blogga för ska springa tillbaka och se crocodile dunde ;D han är en riktig kille må jag säga !
Skriver mer sen


min tatuering innan den kom på armen :)


j


forever

Hello

Då var man tillbaka i  pärlan efter en dag i vidsel :) Var rikitgt länge sen jag var där så tyckte de var dags. Skulle fara dit oftare om jag inte hade pixie att ta hand om. Vill inte lämna bort henne allt för mycket.
Sitter just nu och lyssnar på lite låtar från Glee , mycket bra kan jag lova ! När jag får pengar nån gång ska jag ta och inhandla första säsongen. Har bara sett nått avsnitt så hade ju varit kul att se allt. 
Nu ska jag göra det roligaste som finns , nämligen att STÄDA.. 


to die for

j

glee


m

Hello

idag blev de att följa och vara smakråd åt lars som skulle handla saker till läggan :) Gick gode fint. Sen for jag även och fixa mig en större ring till min smiley :D Så nu känns piercingen komplett !
Sen har jag spenderat kvällen hos kajsis , myste på i sackon och åt god taco. Sen hyrde vi även district 9 som jag tyckte var speciell men bra :) Höll dock på att avlida när jag skulle gå hem från kajsa ! Var typ -34 ute !!!!!!
Inte speciellt trevligt ! Var tvungen att stanna hos sara på jobbet och värma mig innan jag fortsatte.
I morgon blire hundprommis med sara och en massa tvätt. Har ju som de flesta vet lite mkt tvätt... MASSOR med tvätt. Kanske kan få bort nån maskin i morgon om jag har tur. ser nu att klockan är tre minuter över två på natten och jag borde verkligen sova ! kanske hinner läsa lite också :) Håller just nu på med andreas carlssons självbiografi. Riktigt bra. i morgon ska jag svara på alla era kommentarer, har varit sjukt lat !



j



piercing


mops

Jag vill ha en liten mops <3








empire



Jag vill inte se framåt men är livrädd för att fastna här

lion


Hello

kom nyss hem från jobbet och ska snart fara dit igen å hämta dansken ! Sedan blire middag och spelkväll hos henne tror jag :) Har inte kunnat ladda upp videobloggarna från västerås eftersom jag inte hittra min mobil sladd till datan ! Om någon sett den eller har upplysningar som kan leda till att jag hittar den bör snarast kontakta mig !
Igår natt fick ja nå ryck och började bygga ihop ett lackbord från ikea och en lampa. Sen fixa ja om lite i läggan vilket säkert ingen gillar. Det ser lite speciellt ut men gode mysigt. Får se hur länge jag orkar ha kvar det. 
Nu måste jag gå å ta på mig nå vettiga kläder och sen dra upp på bågen. Bloggar nog mer hos dansken !

Igår var jag med bästa kajsa <3 alltid så kul att umgås med henne och man kan slappna av.


agyness deyn=cool brud !

j



lion


Hello

kom nyss hem från jobbet och ska snart fara dit igen å hämta dansken ! Sedan blire middag och spelkväll hos henne tror jag :) Har inte kunnat ladda upp videobloggarna från västerås eftersom jag inte hittra min mobil sladd till datan ! Om någon sett den eller har upplysningar som kan leda till att jag hittar den bör snarast kontakta mig !
Igår natt fick ja nå ryck och började bygga ihop ett lackbord från ikea och en lampa. Sen fixa ja om lite i läggan vilket säkert ingen gillar. Det ser lite speciellt ut men gode mysigt. Får se hur länge jag orkar ha kvar det. 
Nu måste jag gå å ta på mig nå vettiga kläder och sen dra upp på bågen. Bloggar nog mer hos dansken !

Igår var jag med bästa kajsa <3 alltid så kul att umgås med henne och man kan slappna av.


agyness deyn=cool brud !

j



korv




yeah right

Hellu

Förlåt för att jag inte bloggat på svin länge men har inte haft tillgång till internet under vår tripp till västerås :)
Måsta bara säga att resan var grymt trevlig ! Behövde verkligen få komma bort lite. Sen att man åkte med två roliga brudar gjorde ju det hela super ! :D Vi har shoppat , fisit, rapat, ätit godis, skrattat , skrattat mer, kört bil, lagat bilen , frusit, sovit, gått på ikea , pratat danska , tankat , lekt döva , sett bio, lekt stekare , fotograferat, gjort videobloggat och massa annat kul ! <3
Ska ladda upp video bloggarna i morgon :D

bloggar mer i morgon , skulle bara säga att jag levde.


courage

H e l l o

Vet att jag varit lite seg med bloggandet nu ! Orkar inte heller svara på kommentarerna. Eller de kanske jag vist gör men lovar inget idag ;) Lysnar på johnossi och drömmer mig tillbaka till Peace and Love.
Idag på jobbet sa dom att vi kan skriva upp om vi vill vara lediga nån viss vecka till sommaren. Fan vad skulle man ha gjort i sommar ? Är sjukt sugen på PL igen och typ Gotland. Om någon är På att göra nå trevligt kan ni ju höra av er till mig ! Är öppen för alla förslag som sträcker sig utanför norrbottens gränser !
imorgon bär de då av till västerås med Sara och Linda ! Kommer nog bli GRYMT trevligt :) Bara att förflytta sig från Älvsbyn är en lättnad. Nu ska jag se en film och packa lite till i morgon.







god jul

j


Yes, it is enough. Enough for forever

Hello

Antar att ni vi de det här laget börjar bli vana med att jag bara bloggar på natten ;) Men sån är jag haha.
Den här dagen har varit riktigt bra ! Började med att sova, vilket visade sig var gode skönt.
Sen kom pappa och otroligt nog hade han med sig pluggarna till väggen ! Så nu har han skruvat upp både gardinstången och hyllan vid soffan :) Ska lägga upp bilder i morgon och visa hur det blev , är gode så nöjd iaf.

Sen när de var klart så for jag till camilla för att hämt Pixie. Blev att jag stannade där ett tag och så såg vi Beck ;D Den var gode så bra kan jag säga ! Kan verkligen rekomendera den till er ALLA. Efter det for jag till Kajsis <3 Vi snackade twilight, avläste varandras drömmar (kajsa hade nån drömtydnings bok) och såg Twilight;) Skönt med nån som förstår min besatthet av T.
Sen har jag även hunnit med att fixa mitt CV och söka ett jobb i Luleå. Tror inte att jag får de men man vet ju aldrig. Nu ska jag sova eftersom att klockan är mycket och jag är trött ! Sen tittar pixie på mig med en "jag vill sova nu kan du slå av spotify" blick ;)

Måste bara bjuda på några vackra bilder först :





god jul

j


black

Hittade lite bilder som jag fotat för ett tag sen. Några av dessa hänger även på min vägg hemma.

'





Camilla som fota denna - jag till höger på bilden.
kan dock säga att jag rigga stativet och fixa inställningarna på kameran,
Så egentligen är jag fotografen och camilla knapptryckare ^^


ohlalalallala

Hello

Jag vet att ni inte tycker om att läsa när jag drömt mina Twilight drömmar ! Men inatt var han där igen, Edward Cullen. Oftast brukar det vara Rob som kommer och besöker mig men inatt fick jag äran att möta vampyr karaktären. Lätt en av de bästa drömmar på länge kan jag säga. Skulle jag skriva allt skulle ni skratta åt mig vilket ni mest troligt redan gör. Men det sägs ju att ett skratt förlänger livet så de kan jag bjuda på !
Nej men okej , nog om det här nu.
Sitter just nu hos mamma eftersom jag var klantig nog att glömma nyckeln i läggan :O Porten min låser sig nio och jag sluta tio så de var bara att gå hem till mamma. Som tur var är Pixie hos Camilla :) Ska dit i morgon och hämta hem henne. Sen skulle Camilla ladda ner nya beck filmen så vi kanske ska se den, hoppas iaf på det.
Sen har jag och Sara lite andra små planer som vi sitter och smider på just nu ;) Kan ju inte säga för mycket nu haha. Kom även på att vi drar på Söndag (lördag) Kommer bli trevligt ! Får inte glömma att ta med mitt ikea presentkort ! :) Nu ska jag sätta mig och svara på lite kommentarer som jag inte vill publicera , ska även läsa en massa bloggar på bloglovin.

Komentar Svar till anonym :
Jag far till piteå en gång i veckan och försöker mer än någonsin.
Anledningen till varför jag inte var speciellt sugen på att fara dit idag var därför jag jobbat natt.


Hitta denna bild på mig som är från november 08
Min väska var gulare och armen finare.


God jul

j


sleep

Hello

Nu är de snart bara en och en halv timma tills jag får fara hem och sova !
Känner mig inte speciellt pigg på att köra bil till piteå. Har flera gånger övervägt att skippa det och skylla på att jag är sjuk. Men tror jag far ändå. Hoppas de går fort så jag hinner hem och sova lite innan jobbet klockan tre.
Känner på mig att jag kommer vara sjukt trött när jag slutar jobbet tio ikväll. Men de är så de kan vara ibland.
Måste kolla upp om man kan få reseersättning till piteå också. Är ju inte helt fel att sno lite skattepengar ibland !

Nu ska jag läsa lite och dricka lite te.


j

yeah !

Hello

Sitter på jobbet och har natten framför mig. Slutar om si sådär 8 h ! Mindre trevligt. Men de ger ju pengar så man ska ju inte klaga för allt i världen. Försöker ta mig in på Msn men den dumma saker vill inte fungera ! Är gode less på de nu kan jag säga. Har pratat lite med Rebecka också :) Alltid lika kul att snacka med dig :)
Snart ska jag gå och fortsätta se klart L-word , har börjar om på säsong 1 efterso mde var så pass länge sen jag såg den :) Då hade jag inte ens text till så nu förstår man lite bättre. Dock så borde jag egebtligen ha engelsk text så jag övar lite inför US and A. Vore ju inte helt fel inte.
Imorgon ska camilla göra mig sällskap i bilen när jag ska köra till piteå :) Hon skulle jobba så då liftar hon med mig. Det är bra ifall jag skulle bli trött under resan. När jag slutar i morgon bitti går jag inte hem utan far till mamma och sover istället. Orkar inte gå från mig till mamma med 4h sömn bakom mig ! Nog för att jag är en lat människa men ...

Pratade även med Kajsis idag om en massa skit som tyngt mig ett tag <3 Känns skönt att nån förstår precis hur jag känner. Längtar tills på onsdag då vi ska vara med varandra. Var ett tag sen nu :)
Ska försöka övertala kajsis om att vi ska Basta ! Dom har en skit snygg bastu nere i källaren som jag skulle kunna döda för (nästan iaf')
Nu blire L-word och lite annat. Skriver nog mer sen för att hålla mig vaken. Sovit dåligt nu i två nätter och drömde en mardröm inatt.

god jul

j

velo

Hello

Idag har jag gjort en massa tråkiga men nödvändiga saker. Klockan ett begav jag mig till AF för att fixa till mitt CV. Sen gick jag på handelsbanken och förde över nå pengar som jag ska använda till min USA biljett. Sen fixade jag även ett Visa kort eftersom mitt kort jag har nu är sämst ! Så får antagligen det om några dagar.
Nu sitter jag hemma och inväntar nattens jobb ! :) Har även hunnit sova lite på soffan vilket var grymt skönt :)

Insåg nyss att jag inte kan sova nå längre än till tolv i morgon ! För ska ju till läkaren klockan ett . Bajskorv. Fan va trött ja kommer vara. Sen måste jag stressa som fan tillbaka så jag hinner till jobber klockan 3. Men jag ska väl lyckas med det också hoppas jag. På Onsdag kommer äntligen pappa hit med skruvar och pluggar till väggen ! DET VAR DÅ PÅ TIDEN SÄGER JAG BARA. moselimos



mind

Hello

Märkte nyss att man inte kunde se videon som ja la in med pain of salvation , men de är fixat nu ! Så nu kan ni lyssna på den underbara låten. Åh ikväll har vi sett A beautiful mind , den var så grymt bra och hemsk. Jag älskar sånna där filmer men dom får samtidigt mig att fundera en massa. Tycker russel gör rollen otroligt bra , han kan verkligen se ledsen och uppgiven ut. Så den filmen kan jag varmt rekomendera till er.

Imorgon börjar min och martins tävling ! Den går ut på att jag ska gå ner 5kg fett och han gå upp 5kg muskler och den som gör de snabbast vinner ! Han tror inte att jag klarar det men kommer spöa han fett mycket kan jag säga ;) Han kommer inte ha en chans mot mig. Så nu blir de seriöst med allt som heter mat !
Tänk om man kunde äta vad som helst utan att bli tjock. Då hade livet varit trevligt. Eller nått i den stilen kanske vad vet jag. Idag när jag handlade A beautiful mind köpte jag också filmen selma. En serie som svt gjorde förra julen, den handlar om Selma lagerlöfs liv :) Mycket bra var den. Gick fort att se eftersom det bara var två avsnitt. Det hände kanske inte speciellt mycket men jag gillar sånna där filmer ändå. Så den tycker jag också att ni kan se. Nu ska jag läsa en av de nya böckerna som jag handlade i luleå :) Tror jag ska börja med skumtimmen.


Sliten brud !

Var bara tvungen att köpa den


god jul


j

my !

Här kommer lite bilder då :)





Kom på att jag inte fotade köket ^^ Men de får bli nån annan dag ! Min lägenhet är inte mkt att hurra för men det är min lägenhet :) Snart kommer Lars och Martin så skriver mer sen.

god jul

j


salt

God kväll mina vänner och fiender !

Vet att jag lovade bilder på läggan har inte hunnit de idag. De får bli i morgon :)
Nu borde jag som vanligt sova eftersom jag börjar jobba 10 i morgon vilket är tidigt för mig ^^ Var de bara jag som tyckte att Pain of salvations låt i melodifestivalen var sjukt vacker ?! Ska lägga upp videon så ni kan lyssna. Tyckte även att killen som sjöng var snygg som skrutt ! Sådär lagomt chill stil också, jennie gillar.
Skypade även med bror idag :) Han uppmärksammade mig på att det bara är 70 dagar kvar till vi far till USA. Kommer nog bli grymt trevligt och kul att träffa bror min igen :) Jag och jens satt å kolla in Disneyland och vilka parker vi ska fara på <3 Längtar massor.
Längtar inte till måndag.. måste ringa massa jobbiga samtal bla till min samtalskontakt och sånt bajs. korv. Fast en rolig sak är ju att vi drar till västerås den 14 feb ! :D Inte illa det ! När Saras SAAB rullar på vägarna får man se upp ! ;)


Pain of salvation- Road Salt


god jul

j

proppeliorppp

Hello

Sitter just nu hos Linn och tittar på när hon spelar nå roligt spel på wii ! ;D Klockan fyra börjar man jobba ! behöver verkligen alla timmar jag får. Ikväll är de bara jag och Sara som jobbar vilket känns grymt skönt :) Då döper vi om stället till Solbågen ;) Nej men jag och Sara äger på att jobba !
Fick sveriges blogg torka nu men om jag fortsätter skriva kanske jag kommer på nå vettigt !
Jag insåg nyss att jag vill ha en massa pengar att  spendera på diverse onödiga saker. Man blir ju lite påverkad när man lässer alla dessa storbloggar ! där det shoppas för fullt hela tiden ! Jag vill också vara rik och snygg ;) Typ dagens i-landsproblem tror jag.

Eh nu blev det tråkigt igen på skrivar fronten !

god jul


j


NO WAY

Hej igen

Kände att jag kanske inte var vidare seriös i mitt förra inlägg.. Eller nått i den stilen. NU är klockan grymt mycket och ja borde inta sängläge snarast möjligt innan jag somnar vid datorn.
Dom senaste dagarna har varit bra dagar för lilla mig. Vet inte vad de beror på men orkar inte hoppas på något. Blir bara besviken om jag faller då. Självklart finns allt skit kvar men ja.. Vi får se vad som händer. Har även äntligen fått min läkartid som bara tog femtio år ! okej kanske krydda lite.
Ska dit på Tisdag så då får vi se vad han säger. Förhoppningsvis leder de till något bra :)
Just nu kliar min smiley piercing gode mycket å jag kan inte direkt klia tillbaka ! Dagens i-lands problem tror jag !



god natt !


j

wooooooooooooooooooohooooooo

Hello

Hur står det till där ute i bloggvärlden idag/natt ? Idag begav jag och camilla oss till piteå för att fixa ett pass till mig ! Men jag kan lova er att jag inte kommer bli insläppt i US and A ! :O Såg så sjukt ful ut på kortet att jag ville dö ! Sen kläcker kvinnan som jobbade där ut sig "det blev ju fint" HAHA. Längtar tills det kommer så jag kan skratta åt mig själv lite. Måste ju även berätta att jag var i luleå igår och inhadlade lite saker :)
Blev kuddarna på indiska som jag spanat in på internet <3 Blev riktigt glad när dom fanns. Sen köpte jag nya underlägg som är gröna som jag har i stor rummet :) Eftersom jag laddat min kamera ska jag ladda upp bilder på hur läggan ser ut imorgon :)

SEN PIERCADE JAG SMILEY IGÅR ! :D  FETT NÖJD

Just nu sitter Lars och Dan och läser upp en massa dryga frågor från nått spel ^^ Det går inte speciellt bra för mig ! :/ Ska springa och dränka mig i handfatet !



moheeeenen

Helllo

Fortfarande saker som saknas på bloggen men inte haft tid att fixa de idag. Började dagen med att fara på jobbet :) Sen for jag och mötte upp linn på Konsum och vi handlade och hyrde film. Sen fick jag veta nå roligt också !!! :D Mycket trevligt ! :) Sen drog vi hem till mig och såg en gode bra film som var tjorvig ^^ Sen vid åtta kom Malin och joina oss ! :) En helt perfekt kväll tycker jag ! Synd bara att dom for så tidigt :)
Mer sånt här brudar !
Imorgon blir de att dra till stan med Sofia :) Kanske blir att man piercar sig också , men har inte riktigt bestämt mig än riktigt. Fårse hur de blir i morgon. Kanske köper mig nå fint till helgen ifall de blir utgång :)
Nu ska jag kolla lite på bra shopping ställen och sånt i Orlando ! Måste ju veta vars jag ska när vi kommer dit.



Malins kille !




j





Hello

Hallå

Mixtrar lite med bloggen men det här får duga för idag !
Nu ska jag se PH finalen och sen sova. Bloggar mer imorgon :)

j

KORV

HAHA , gjorde nyss en sjukt oseriös header <3


moselimos

Detta skulle jag vilja äga just nu :

Golvkudde

Dessa underbara skor <3 (kanske råkar beställa..)


En egen jimmy choo !





RSS 2.0