nej

Jag är så jävla less mitt ältande så jag vill spy !!
Det lyckas alltid fastna en massa jävla cp tankar i mitt huvud som jag inte alls vill ska vara där.
Tankar som gör att jag inte vill tänka , sjuka tankar , obehagliga. Jag vill inte att de ska vara så.
Varför ska de vara så svårt att bli av med dom ?!

Det här låter säkert helt knäppt för er läsare men måste bara få skriva av mig. För de är såhär jag känner just nu...

new

hello

Igår var vi och såg 2012 på bio. Grymt bra film kan jag lova ! Kan verkligen rekomendera den.
I morgon fick jag äntligen min läkartid. Ska få börja med en ny antidepp och den här gången tänker jag gå in för det. Hoppas verkligen att de inte är nå jobbiga insättnings symptom bara... Sen är jag lite orolig över att ja kommer gå upp i vikt av den också. Men men.


j

om du lämnar mig nu

Hej

Det är snart första advent och de töar ute... Det gillar vi verkligen.
Har jobbat som en galning nu i typ två veckor. Skönt med lite mindre jobb nu i slutet av månaden. Jag gör inte speciellt mkt vettigt på dagarna. Är sjukt rastlös och tror jag ska fara till vidsel eller nått.  Pallar inte att sitta ensam i läggan hela dagarna. Fast om det blir vidsel måste jag be nån passa pixie. Måste lösa den biten känner jag. Såg att de kommit ut nya åre jobb på arbetsförmedlingen. Funderar på att söka dom. Inte hört nå från dom andra men man kanske inte ska ge upp.

Jag har ingen som helst aning om vad jag vill göra nu efter jul. Om jag ska få jobba kvar på regnbågen måste ja mest troligt läsa upp till undersköterska. Men jag känner inget direkt sug av att gå skola alls. Om jag nu skulle göra det så måste ja jobba samtidigt för annars kan ja ínte ha råd med läggan. Men kan ju inte heller jobb och plugga hur mkt som helst. Vill ju ha ett liv också. Jag kan inte heller säga upp läggan och flytta hem eftersom jag har pixie. I så fall måste jag antingen sälja/ha henne hos nån annan under tiden.
Mest troligt måste jag besluta mig om allt detta innan torsdag då de är P-möte på jobbet. FUCK.
Jag känner mig psykiskt utmattad och tankelös.

j

saknar <3

Hello

fdfsfdfsafdfdsf

Står lite stilla på bloggen nu , återkommer när jag har mer att säga.

j


P&L -09 <3


.............

skit liv


Och när jag vaknar

Hello

Nu sitter man i vidsel och tar de lugnt. Kom hit igår och åker hem nån gång i dag :)
Igår inhandlade jag lite scrapbooking saker från kontorsteknik ! Mycket behövligt eftersom jag inte haft så mycket saker. Jag tycker ändå nyttigheterna går bra. Har inte ätit nå godis/ chips iaf !!!  Men Är lite rädd för helgen dock :O Men nog ska vi klara det alltid.
Igår sökte jag ett jobb som personlig ass i Piteå. Tror inte jag får det men då har jag iaf gjort ett försök. Kan ju iaf medela att jag kommer jobba gode mkt nu i november :) Bra att de börjar komma in lite kosing på kontot. Måste ju som sagt försöka lägga undan lite pengar till USA resan. Kommer kosta gode mkt eftersom allt jag vill göra är svin dyrt ! Har i dagsläget 8300 kr till resan men bara biljettten går på 5000 så då blire inte mycket kvar.
Kanske kan lägga bort några 1000 från lönen i december...

Inte fått nå svar från nå jobb i Åre och börjat smått tvivla. Men än är hoppet inte ute och vi får se hur de går.
Nu ska jag tänka på barnen i Afrika och sluta klaga !

Dagens klipp : Loose change Part 1

Högt ovanför gatorna i stan

Hello

Fölåt för att det inte har blivit några inlägg på länge ! Men har inte orkat blogga.
Kan börja med att berätta om lördagens Nära döden upplevelse. Vi var påväg till vidsel så vi sladdade av vägen med bilen och landade på taket ! Hängde upp och ner och fatta inte riktigt vad som hänt. Som tur var hade alla bälte och ingen gjorde illa sig. Var sjukt skakis efteråt och gode förvirrad.
Kommer sakna Raggar opeln ! <3 Den kommer alltid finnas i våra hjärtan.
Sen efter pappa hämtat oss for vi till Telle. Jag och Sandra har ju blivit riktiga telle människor på sista tiden ! Men det är aldrig fel att åka dit :) Spelade med andra ord och åt god mat.

Idag har jag jobbat på Parkskolan :) Alltid kul att jobba där. Sen blev det att fara till Malin :) Känns bra att vi pratat :) Sen när ja kom hem kom mormor förbi en sväng. Hon hade med sig Sallad till Semlan och Massa mat till Pixie ! Så nu slipper man köpa det på ett tag. Pixie är ju för övrigt snyggast, Idag la hon sig på tangentbordet och började att spinna :) Snygg kissen har blivit stora tjejen ju ! I natt har jag nästan varit lite sur för hon tog upp en massa plats i sängen ^^ Fick typ flytta henne hela tiden ;)
Annars vet jag inte riktigt vad som försigår i mitt huvud, orkar inte tänka efter iaf. Något som jag vet är att de blir Vidsel i morgon. Åker nog upp med Pappa och Karin efter dom simmat.
Nu ska jag sluta blogga och hoppa i säng, börjar halv sju i morgon på parkskolan så måste vara utvilad :)

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig


j

RSS 2.0