im BACK !


video ! ; D




julmust

God jul kära vänner !


Mina paint skills är snygga ! ;D

move it

Hello

Ja vad har jag gjort ikväll då ? Till och börja med så blandade jag mig en shake ! Börjar bli ganska bra på det nu ! Sen fick jag sveriges längtan efter Pizza från Aramo ! BLÄ
Sen så for jag aldrig på middagen för insåg att det skulle slutat med att jag åt mat :/ Nu har jag slutfört min tredje dag och i morgon kickar jag igång den fjärde :) Känns riktigt bra. Sen hade jag kanske hoppats att jag skulle ha gått ner lite mer än vad jag gjort. Har enligt mitt Wii bara gått ner 2hg sen igår... Men det kommer väl. Ska ju som sagt hålla på i 7 dagar till med pulvret ! Sen blir de nog ytterligare 2 veckor där jag byter ut måltider och sånt. Hur länge jag håller på beror på hur mkt jag går ner.

Har träningsvärk i benen och i magen , känns skönt ! DÅ vet man att man tränat. Känns sjukt tungt att dra iväg till öjebyn i morgon. Men jag måste ! Blev ju inget förra veckan så i morgon måste det bli. Undrar fan om min meds har börjat kicka in , har varit lite strange dom senaste dagarna ! Jag hatar egentligen den eftersom den gav mig en massa extrakilon !!! Men nu ska dom bort ! 

j

big

Hello

Sitter på jobbet och har rast :) Känns skönt att komma in i dag tre med nutrilett ! Är ju typ besatt av att väga mig bara för att kolla om jag gått ner  ^^ Kom på att jag kan smyg träna idag när vi ska på varmvattenbadet med jobbet. Där kanske man förbränner nån kcal iaf ! :D Sen vet jag fortfarande inte hur jag ska göra med middagen ikväll. Har ju som sagt sett fram emot den jätte länge och glömde helt bort den då jag besluta mig för att börja med nutrilett. jag måste nog bli bättre på att ta beslut av olika slag. Har ju iaf några timmar kvar att fundera.

Sen i morgon blir de öjebyn igen. vert dock inte om jag ska dit klockan elva eller klockan ett :O Hoppas det är den senare tiden för jag är verkligen ingen morgon människa. Skulle aldrig kunna jobba som typ bagare där man stiger upp 3. Sen kommer jag aldrig i säng heller. Tror inte jag somnade förens 3 inatt. Sen vaknade jag säkert tre gånger utav att jag var tvungen att springa på toa och pinka ! Så det finns ju inte bara fördelar med att köra nutrilett. Kom även på att jag måste inhandla mer shake pulver idag ! Vet inte om jag ska fortsätta med choklad eller byta smak. Funkar ganska bra med choklad och är rädd att jag inte gillar dom andra smakerna. Men vi får  väl se. Fan att de ska vara så kallt ute ! man blir ju inte direkt peppad på att gå ut :/ Inte för att jag blir de anars heller men de underlättar ju om det är någorlunda bra väder.
Nu ska jag läsa nån sida i New moon innan min rast tar slut !

j

natt eller ?

Hello

Har klarat ännu en dag med nutrilett :D Så de känns gode härligt ! Idag fick jag också i mig alla fem påsar. Vill egentligen bara äta fyra stycken men om man inte äter alla kan kroppen sätta sig på mer svält ! Vilket leder till att man inte går ner eller att man snarare går upp ! Vägde mig idag och har snart gått ner 2kg sen i söndags !
Dock är de bara vatten och sånt men ändå ! Idag har jag tränat ganska mycket på min Wii fit och förbränt 210kcal med den :D Kanske inte låter så mycket men när mitt dagsintag ligger på 520kcal är de gode nice !

Ikväll har Camilla vartit hos mig. Vi har spelat Wii fit och mario kart :) Sen hjälpte hon mig att rensa ut skafferiet och kylen från mat och sånt. Så nu slipper jag bli frestad. Sen åt camilla upp lite gröt som jag hade och jag tvinga henne att äta två pepparkakor för mig ! Själv luktade jag bara i burken :) Sen tyckte Camilla synd om mig så hon hämtade kanelburken och lät mig lukta på den ^^
I morgon ska jag jobba 8-17.30 så då kommer de gå mycket lättare att få i sig alla fem påsar under dagen. Tror inte jag ska fara på middagen , men om jag nu skulle göra det så ska jag nog inte äta. Eller jag vet inte.. Jag hatar att ta en massa beslut om olika saker. Sen måste jag bestämma mig på vars jag ska vara under julen. Antingen kan jag vara med mina kusiner och med farmor och farfar eller med mamma och petter. Inte ett lätt val kan jag säga. Måste fundera mer i morgon. Fasen klockan är snart ett och jag borde verkligen sova, eller iaf lägga mig i sängen och läsa ut Twilight ! Vill kunna börja på tvåan snart. Förstår inte riktigt hur en Twilight nörd som jag inte har läst ut första boken ! Det är inte bra !

Lägger bara upp denna bild för att få färg på bloggen ! haha



j

Vampyr

Hello

Det går hur bra som helst med nutrilett :) Tycker inte det är jobbigt än iaf. Har ju iofs bara kört 2 och en halv dag men ändå ;D Det gick dåligt med att gå upp tidigt i morse haha. Ringde jobbet tjugo över tio och lyckades sen somna om lite. Drack min första shake vid halv tolv. Sen tränade jag olika muskel övningar på mitt Wii fit i ungefär 20 min ! Jag har fan träningsvärk sen igår och det känns bra !

Nu är man tillbaka i lägenheten igen. Det känns i kroppen att man inte får i sig speciellt mycket energi för jag fryser och är trött. Farmor ringde för ett tag sen och berättade att dom skulle på en julkonsert i kyrkan. Min kusin ska spela så jag ska nog åg dit och titta ikväll klockan sju.
Lars fråga mig tidigare idag om jag ville vara med och laga mat hos mia ikväll, höll på att tacka ja innan jag kom på att jag inte äter mat ;) Men ska nog dit bara för att få lite sällskap. Tror det är bäst att komma när som ätit så man slipper bli så sugen.  Inatt har jag för andra gången drömt om Edward Cullen !  Detta kommer inte sluta bra haha :D Men det var inte en lycklig dröm för Edward dog mitt i allt ! Jag minns att jag grät massor i drömmen eftersom vi var tillsammans. Kan inte bara nån Kille som heter Edward Cullen komma och knacka på hos mig och ta med mig bort ? Vi kan springa genom skogen tillsammans och bara göra sånna där saker som kära människor gör. Men jag antar att jag får nöjja mig med att kolla på Edward på tv och på bilder...


j

yesterday

Hello

Har just druckit min fjärde Shake ! kan ju inte påstå att det är gott men det funkar. Vet dock inte hur jag ska få i mig alla fem påsar som man ska äta per dag...
En sak som är ganska kul är att jag gått ner 1,2kg sen igår ! Dock är de nog mest vatten men ändå. Har kommit fram till att jag borde gå ner endel iaf under som här 10 dagarna , eftersom jag brukar äta mkt onyttigt annars. Jag har ju som de flesta vet en kärlek till chips i alla former <3

Sen vet jag inte vars jag lagt min Twiligt bok !!!!! Skulle ju läsa igår men hitta den inte :O Detta är inte bra !
Måste genomsöka hela läggan snarast. 



born

Hello

Jag bestämde att jag skulle tjuvstarta lite med Nutrilett idag. Åt en nutrilett choklad bar till middag och den smakade bra :) Blir man super less påsar kan man ju alltid ta en bar (1bar=2 påsar) Mitt kcal intag kommer ligga på ungefär 580 per dag ! Vilket är betydligt mindre än normalt.
Har bestämt att jag kommer köra ren intensiv kur i 10 dagar och sen börja äta soppor och bars samt en lagad måltid per dag. Sen fick jag idag en tidig julklapp av camilla som kommer hjälpa mig på traven ! En Wii fit plus . Där kan man träna och så räknar den ut hur mång kcal man förbränner ! Perfekt för mig !!

Måste bara komma ihåg att dricka en massa vatten ! Te är ju också bra och mättar gode mycket också. Kan ju vara skönt att dricka något varmt när de enda man äter under 10 dagar är kalla shakes.
Dock har jag ett litet problem på onsdag ! Vi är bjudna på middag med hela jobbet ! Innan jag bestämde mig för det här tackade jag självklart Ja. Men nu vet jag inte hur jag ska göra. Hade ju tänkt köra fullt ut och känns lite som att jag sumpar det då :/ Men vi får se hur de går. Sitter just nu och försöker se ett Paradise Hotell avsnitt på datrorn, men allt går segt och får fan aldrig se klart det för de ska buffra hela tiden ! Imorgon har jag två saker som jag SKA göra :

* Ringa och kolla hur jag ligger till med ungdomsrabatten
* Ringa telia och fråga om mitt internet som inte alltid fungerar som de ska.

Nu ska jag se klart white fan 2 och sen läsa twilight !

j

tjock men inte lycklig

Hello

Nu har jag bestämt mig ! vet att jag försökt göra det många gånger men nu är jag less på att vara tjock.
På måndag börjar jag med nutrilett och ska göra intensiv kuren under en period och sen övergå tilll att byta ut en del måltider. Vet att många av er tvivlar ioch inte tror att jag kommer klara det. Men nu är jag mer taggad. Sen efter jul blir det att börja om på korpen.
jag kommer dock tillåta mig själv att äta lite julmat på julafton !


j

Fuck you !

Hello


Ja vad ska man skriva. Brukar bli att man hamnar framför datorn innan man ska gå och sova. Känner mig inte alls trött men inser att jag kanske borde försöka sova ändå. Måste upp typ halv tio senast i morgon !
Ska upp till mamma och hämta bilen och sen bege mig till öjebyn. Tror jag kan den vägen nu med förbundna ögon. Var för ett tag sen gode sugen på att "vara sjuk" och inte fara dit i morgon klockan elva.
Men insåg sen att de kanske inte var någon speciellt bra ide.
Känner att jag behöver prata av mig en massa skit som jag inte kan säga till någon annan än till T. Sen har jag inte gjort min läxa som jag fick förra veckan ! inte bra inte bra. Den visade sig vara svårare än jag trodde.
Förra veckan berätta hon lite saker och allt hon beskrev var så mycket jag. Så de kan gå.
jag inser att jag tänker för mycket på om jag kommer att tänka. Hm det där lät konstigt.

Fasen nu leker Pixie i min snygga julgran som jag och Camilla fixa igår ! Lätt den snyggaste granen i stan ;)
Insåg även att jag fått gode långt hår ! När amanda cutta de senast blev de gode kort. Men mitt hår växer gode fort vill ja lova, iaf ibland. Satt och kollade igenom min spotify historik och fann att jag bara lyssnat på paramore och lily allen den senaste tiden :) Man blir ju bara så glad av Lily Allen - Fuck you .


twilight <3




the first day in my new life

hej

nu är de nog ingen annan än jag som är vaken. klockan är fem över fyra på morgonen och jag jobbar natt. Tycker inte det är speciellt svårt att hålla sig vaken och de brukar oftast gå bra.
Det enda negativa är väl att jag får en massa tid över till att fundera och tänka på saker. Sånt där som jag inte vill tänka på. Jag skriver säkert en massa stavfel nu men orkar inte titta upp på skärmen eller rätta till det.

jag saknar rebecka , det var skönt att ha sällskap i lägenheten :) tråkigt att vara själv jämt och ständigt.

nu ska jag gå och göra lite nytta


j

mos

jag tror att jag ska börja rida igen.

decode

Halli hallå

Egentligen borde jag plocka ihop i lägenheten eftersom det ser ut som ett bombnedslag efter helgen !
Men helgen har iaf varit bra ! I fredags kom Rebecka och besökte mig , med sig hade hon sin lill vovve Doolie som inte alls är speciellt liten... Det var iaf jätte kul att träffa dom ! :) Allt för länge sen säger jag bara.  Pixie och Doolie var jätte söta och busade på gärnet, skönt att de inte blev nå bråk iaf.
Det enda som var lite tråkigt i helgen var att jag jobbade fett långa pass Lördag & Söndag :/ Så rebecka fick klara sig själv på dagarna. Men eftersom att damen besitter en ivanlig sovarteknik så var det de minsta problemet ;)

Just nu gör jag ingenting. Jobbar natt i natt så försöker förberede mig mentalt inför det. Vet inte riktigt hur de går men. Nätterna brukar ju oftast gå bra för mig. Ska fråga mamma om jag kan få låna deras bärbara data och ta med. Så mycket lättare då. Sen har Camilla laddat ner en film till mig som jag ska se. Behöver dock nån mer film så kanske gör ett besök på konsum och införskaffar mig några. Dock har dom inte haft speciellt bra filmer på sista tiden. Inser också att nu kan jag inte gå in på fiket och spontan prata med Sandra. För hon råkar ju befinna sig i Åre dit jag inte lyckades ta mig. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta i de fallet.
Kommer iaf åka dit inom en snar framtid för att besöka Sandra.
Jag har insett att Paramore är ett bra band ! sen så är de ju inte speciellt svårt att lista ut varför jag kärat ner mig i decode.
Nu ska jag gå och stoppa ner händerna i det äckliga diskvattnet och samtidigt försöka uppnå någon sorts lycka över att jag orkar städa.

Ge mig en tatuering i julklapp TACK

j

3 december

Hej alla !


Vet att jag inte skrivit på ett tag nu. Men ibland blir de bara så. Idag är de torsdag och ska snart bege mig till jobbet. Men innan det ska jag läsa lite twilight :) Efter att jag såg new moon blev jag som förtrollad av twilight sagan igen och nu är jag twilight frälst ! Jag brukar tillåme drömma om Edward Cullen <3

Eftersom jag den sista tiden varit mycket själv beslutade jag mig igår för att ta vara lite på tiden. Började då småplocka i lägenheten och göra det mer julfint. Diskade bort all disk som bara fått ligga. Damsög bort alla råttor under sängen och tände en massa ljus. Imorgon är de fredag och jag längtar ! Ska mysa med Kajsa och se Idol och kanske lite L-Word. Jag har äntligen börjat sova bättre. Förut hade jag svårt för att somna och vaknade tidigt. Nu kan jag sova ut och känner mig utvilad på dagarna.

Saker som jag önskar mig till jul :

* L-word säsong 5
* Öronhängen
* Twilight på dvd
* Ny kattsands låda
* Pengar
* Filmer
* Kläder
*Ny mobil
* Nytt mario spel till Wii
* Kalender
* Scrapbook saker
*Väska
*Hårvax
* Korpen kort
*Ipod nano
* Hörlurar


Man kan ju alltid önska ...'


j

RSS 2.0