Dalarna-Siljansnäs-Borlänge-PEACE AND LOVE <3

Igår drog jag och sandra igång bilen och började våran färd ner mot dalarna :D

Äntligen hade dagen kommit då vi skulle börja resan mot peace and love !

Vårat första stopp blev i byske där vi hälsade på alla pojkarna. Det verkade ha gått hårt till på midsommar för alla sov när vi kom :) Vi hade först tänkt att sova över en natt och festa med dom, fast vi insåg att det skulle bli lite jobbigt att böka med tältet och de. Så vi drog vidare. Nästa stopp blev i sundsvall. Där tankade vi och åt en god macka på 7eleven :D

Med en pratande GPS och en Talande bil körde vi vidare och stannade sen i söderhamn för en glass på donken.

Tog ut våra brasse stolar på perkeringen och satt och åt glassen i solskenet !

Sen blev det ingen mer stopp utan vi körde direkt till Siljansnäs där sandras mormor och morfar har sin stuga. Här ska vi sova tills på tisdsag då vi beger oss till festivalen. Vi kom fram kring tolv på natten igår :)

Nu på morgonen prövade vi att slå upp tältet vilket gick ovanligt bra :D Vi kommer vara kungarna på Campingen !

Nu vet ni lite om vad jag sysslar med , håll utkik på facebook för Sandra kommer nog lägga ut bilder i kväll eller senare i veckan :D  Ha de bra alla ni där uppe i mygg norrbotten !

jag har tältproblem ;D


PEACE


j


Mod är bara vad den fege tar till när han inte törs

Hello

Nu har man tagit sig till mor för att kunna sno lite av hennes internet.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. For till linn nån gång mitt på dan. Vi såg en film som jag skulle säga
vae ganska B. Men sånna måste man ju också se ibland. Sen drog jag hemmåt och små städade lite.
Fick ett il när jag såg rent hus på fyran, var en kille där som verkligen hade grymt äckligt ! Småkryp över allt!.
Imorgon är de jobb som gäller, har sovande jour så kommer ej hem på kvällen. Har inte riktigt fattat att jag och Sandra ska åka till borlänge på lördag. Håller på att tvätta en massa kläder nu så jag kan ha med mig allt fint till Peace and love. Funderar på att köpa en sån här mini dator , nån som vet vilka som är bra ?
Nu hade jag tänkt ladda upp lite bilder :)





hoho

Hello Nu sitter jag hos Lars och lyssnar på när de spelar Wii, Många ljudeffekter inblandade. Har fortfarande inte löst mitt data problem men jobbar på det. Kanske får ta mig en runda till stan när jag fått min lön i juli eller nå. Idag har jag varit i Vidsel och hälsat på farmor. Är alltid kul att vara hos farmor och farfar. Nu ska vi snart se Leon om jag nu får som jag vill ! Vi får väl se vad som händer med den saken. Idag har jag tvättat en massa kläder som jag ska ha till borlänge. Ska ju fasen fara på lördag :D Kommer bli så fett kul ! Mer än en vecka borta :D Nu ska jag vara social med resten av människorna som är här. fast måste kanske nämna att Kajsa den jäveln far till USA idag och ska vara där i 18 dagar ! Puss på henne. Sen vill jag till luleå och köpa en kavaj på monki ! NU är Martin ARG !!! J

summer

Hello

Vet att de inte blivit så mycket bloggande den sista  tiden. Beror på att jag varken har dator eller internet. Kan ju ochså tillägga att jag har TAGIT STUDENTEN :D  Känns faktiskt riktigt bra. Nu  kan man fokusera på jobb och livet !
Slippa fundera och ha ångest över skolan.  Nu hinner man jobba nån vecka innan jag och Sandra  drar till Peace and Love ! Ska fundera och lösa mitt data problem :)

NU är de sommar <3

j

Okej , en till idag , kommer mer SNART !


Jag och viktor i solen :)




Bilder från OMY , kommer mer sen från min och malins kamera :)


Jag och viktor, dock ful på mig

Malin och Petter

Markus och Linn

Anna och Porre :)

Sara och CG

valp


snyggisar !

RSS 2.0