US and A

Hello


Har varit dålig på att blogga nu sista dagarna men har helt enkelt inte haft tid. Packar just nu för fullt inför USA resan ! I morgon åker vi till Sthlm och stannar där tills lördag då vårat flyg till USA går :D
halv åtta kommer taxin och hämtar mig i morgon bitti och sen bär de av. Vi får även en heldag i sthlm i morgon vilket kommer bli nice :)
Ska försöka blogga så mkt som jag kan under resan , lägga upp bilder mm. Just nu vet jag inte hur mina internetuppkopplingar kommer se ut där nere men de ska lösa sig. Snart ska jag börja knalla mot jobbet och sen ikväll blire tjejkväll i piteå med brudarna ! :) har inte sett dom på ett tag så de kommer bli massa trevligt tror jag. Igår medans jag packade kom lars och camilla förbi , tog en liten paus och vi slog på trainspotting ! :) En riktigt härlig rulle enligt mig :) Den borde alla ta och se. Nu ska jag utfodra katten och sen gå till jobbet.


Orlando


Hotell Poolen ;)



hotellet


j

Bett

Hello

Kom nyss hem efter en gode seg dag på jobbet , men de är sånt man får ta. Behöver alla pengar jag kan få.
Helgen har iaf varit suuper :D Får tacka Hannah och Linnea för det ! :D Vi rockade fett på dansgolvet samt på toan^^  Borde egentligen återgå till mitt städande som jag egentligen ska hålla på med. Men lyckas alltid smita iväg till den här plåtburken ! Nej men ska nog kanske läsa lite innan jag fortsätter^^
Bloggar mer ikväll.

Saknar P&L <3

Bett

Hello

Kom nyss hem efter en gode seg dag på jobbet , men de är sånt man får ta. Behöver alla pengar jag kan få.
Helgen har iaf varit suuper :D Får tacka Hannah och Linnea för det ! :D Vi rockade fett på dansgolvet samt på toan^^  Borde egentligen återgå till mitt städande som jag egentligen ska hålla på med. Men lyckas alltid smita iväg till den här plåtburken ! Nej men ska nog kanske läsa lite innan jag fortsätter^^
Bloggar mer ikväll.

Saknar P&L <3

Se !

Hello

Jag och Camilla fick magrutor när vi kolla på den här filmen ^^

http://www.break.com/index/ostrich-attacks-kid.html


.

Don't let someone become your everything. Because when they leave, you have nothing.

Mums


My day

Hello

Idag har de varit en gode chill dag. Började med att dom ringde och sa att jag inte behövde jobba, kanske inte så bra för ekonomin men de funkar. Bestämde mig sedan för att fara på gymmet med camilla :) Blev dock bara 1h idag. Sen fixade vi lite saker på byn innan jag återvände hem. Intog soffläga och virkade lite på filten, tog det allmänt lugnt. Ringde sen lars för att sen dra på HTH och äta thaimat ! :)
Haha sen när vi precis hade hämtat maten och kommit fram till lars kom jag på att jag hade en panna med pasta på spisen ! Var egentligen tänkt att jag skulle äta pasta och köttfärsås så slog på en panna med pasta. Glömde helt bort det och drog och åt med lars. När jag sen kom inrusande i lägenheten var det inge vatten kvar i pannen och de rök lite smått. Drog på fläkten på max och snörde allt i diskhon. Hade sjukt med tur att jag kom på de så fort. Pastan hade bara hunnit bli lite brunsvart under. Sen låg det även en trasa nära plattan som hunnit bli lite svart... Jennie och spisar hör verkligen inte ihop !
Ni som känner mig vet att jag lyckats med en hel del när de handlar om spisar. Så just nu ligger de bränd spagetti i min diskho. Får bli morgondagens städprojekt. Kom inte så lång i städnignen idag men hinner nog klart resten i morgon innan jobbet :)

Efter allt kaos med pastan for jag till Kajsa <3 Efter ett tag kom emma och vi pratade om framtiden och att de fan snart gått ett år sen studenten ! Tittade även på filmen I love you beth cooper :) En riktigt bra och rolig film. Efter det såg jag och Kajsa In to the Wild <3 Underbar film men hemsk på samma gång. Vill inte beskriva den för mycket eftersom jag tycker ni ska se den.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och Läsa Twilight- the graphic novel , typ twilight i serietidnings format som Stehenie Meyer gjort tillsammans men en annan :)



Utkast: April 21, 2010











skrik och panik

Hello

Godnatt mina kära vänner ! :)
Ikväll har jag , Sara och Linn sett på top model och Svenska Hollywood fruar ;D Lätt mina favvo program. Lite kul att dom bara tagit med korta tjejer i den nya top model säsongen. Blev inte gymmet idag utan tar det imorgon i stället , blev lite stressigt när jag kom från piteå å de. Borde egentligen hoppa i säng eftersom jag måste ta 07.20 bussen till vidsel i morgon ! Ska jobba på förskolan vid elva och går ingen annan buss så jag hinner i tid. Får väl gå förbi farmor på morgonen och vila innan jag far och jobbar.
Kom nyss på att jag glömt min kamera i stugan så blir nog inte nå bilder från helgen på ett tag iaf. Kanska tar hem den imorgon om jag skulle lyckas komma ihåg det, vilket inte är speciellt troligt ! Ska iaf försöka komma ihåg att ta mina skor så farmor kan laga dom. Han ju bara ha dom en gång innan dom gick sönder.

Nu blir de sängen och en bok ! Äntligen kan man få lite ro hemma då pixie slutat skrika lika mkt ! :)


Skrikapan som liten :)


j

NEMO

Blev utmanad av rebecka att skriva 10 saker om mig själv, eller nå sånt ^^
Fast orkar bara skriva fem saker. För nu ska jag skynda mig på konsum för att möta upp Linn och Sara :)
Vi ska se svenska hollywwod fruar hos sara :)

1. Jag hatar att vara ensam. Måste hela tiden vara runt folk för att känna mig trygg och för att må bra.
2. Jag har alltid sen jag var liten drömt om att resa till Alaska
3. Jag har något som kallas OCD och GAD, vad det är får ni lista ut själva.
4. Jag är ett riktigt CF !! ;) ;)





nej tack

Hello

Kom nyss hem från personalmötet som vi hade i morse. Nu blir det att städa lite innan jag far till vidsel för att hämta bilen. Lite drygt men tror jag ska låna en bok innan så jag kan läsa på bussen. Brukar ju gå gode mkt fortare då.


Vacker


j

BIFF

Hello

Insåg precis att jag har tvätt nere i tvättstugan och måste masa mig ner dit...
Är sjukt trött och slut och de kändes inte pepp att fixa tvätten. Men får väl ta mig i kragen !
Just nu befinner sig pappa och massa andra i fjällen och jag är grymt AVIS. Sjukt länge sen jag var ju bäverholmen och jag saknar de gode mkt.
Idag har jag och Sara varit på gymmet och lyft skrot ! ;) Så nu är vi biffiga och starka. Sen for vi hem till Sara för att kolla in reprisen av Svenska Hollywood fruar.
Imorgon blir de först P-möte på jobbet och sen Piteå. Inte pepp på nått av de men p-mötet ger ju nån krona iaf.
Nu ska jag kirra tvätten och sen sova !
godnatt

biff efter gymmet !

WE

Hello

Helgen blev inte som vi tänkt om men så kan de gå ibland. Det som hände har hänt och ingen kan göra nått åt de. Idag är de iaf Söndag och jag ska snart på gymet med Sara :) Ska ringa och väcka henne och påminna hon om att vi ska träna. Pixie har kommit i löpen igen och skriker som aldrig förr ! Hoppas detta går över snart...
Nej detta blir en kort blogg , skriver mer ikväll.




j

L

Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst

Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende
som inte mår så bra
Hon plockar fram allting
jag gömmer minns allting jag glömmer
Hon säger att hon är jag


j


Lilla huset

Hello

Godafton kära vänner. Nu börjar klockan ticka in på småtimmarna och jag ska hoppa i säng och läsa en bok :)
Jag längtar sjukt mycket till helgen för då ska vi upp till stugan och sova/grilla/festa/basta !
Kommer bli hur bra som helst ! :) Längtar som en liten liten pil.
Imorgon ska jag även upp till vido , ska också bli trevligt :) Ska även träna med kajsa på gymmet imorgon :) Tränade för övrigt första gången idag. Känns mycket bra :)

Pixie har kommit i löpen igen.. Är sjukt jobbigt för hon springer runt och skriker hela tiden. Tur för henne att hon lyckas vara tyst på natten iaf ! Nu ska jag försöka se klart ett tv program och sen blir de sängen.

j


Big no

Hello

Kom nyss hem efter en dag i luleå. Lars ville ha lite shopping hjälp , så jag , mia camilla och Vicente drog med :)
Hittade även två par sommar byxor som jag kan ha i USA. Kom på att vi åker snart !
Blir en mycket kort blogg för ska ta och städa lite i läggan ! Sand över allt...

Sen så fixa jag en lite mer seriös header ;)

j


Kapten röd

Hello

 
Sitter hos sara och har haft en mkt trevlig kväll ! :D
Druckit lite öl samt 3 apor och lyssnat på bra musik !!!! Snart ska jag bege mig hem till läggan , pixie sitter säkert och jaaaamar och saknar mig. Idag har jag även inhandlat ett GYMKORT , så nu blir de träning på hög nivå. Ska och träna medd Camilla på Onsdag tror jag , om de nu inte blir Vidsel. Imorgon blir det öjebyn och sen hem för att fara på föreläsning med jobbet. Är inte speciellt pepp på nån av sakerna men man måste !

Nu ska jag vara social med folket innan jag återvänder hem´

j

Don't give up on me

Hello

Min header är ju smått oseriös och kom till genom fem minuters lek i PS ^^
Nej men dagen i all ära har varit ganska chill. Jag, morgan och Lars for på Äp och åt mat :) Sen for vi tillbaka till lars för lite mario samt film. Kunde dock inte stanna för länge eftersom jag har pixie hemma, hon har varit hos camilla i helgen då jag jobbat så mkt så kände att jag ville vara hemma lite med henne. Får alltid dåligt samvete när jag låter hon vara hemma längre stunder, hönsmamman jennie !
I morgon ska jag tvätta ! Iaf under dagen för sen blir de vin med Sara och massa andra brudar :) Kommer bli mycket trevligt. I princip alla mina kläder ligger slängde i tvättkorgen och jag måste verkligen ta tag i detta nu. Ni förstår inte hur många maskiner tvätt jag har att tvätta. Men förhoppningsvis hinner jag få bort några i morgon.


Nu har jag äntligen fått klart för mig varför jag varit så trött och orkeslös på sista tiden. Beror mest troligt på att jag slarvat massa med medecinen och kroppen aldrig riktigt hinner "vänja" sig med den. Så nu blir det inge mer slarv här inte och jag ska ge den en sista chans.


j


Aren’t you a little short for a stormtrooper?”






May the Force be with you

MASTER

Hello

Har jobbat gode mkt i helgen så har inte haft tid att blogga nå ! :/ Sitter just nu hos lars och har sett Fan boy med han , Camilla och Martin :) en rolig rulle omnågra Star Wars nördar. Så självklart måste vi se Star Wars ikväll ! Synd bara att båda mina Star Wars tröjor är i tvätten ! Annars hade jag kunnat vara extra nördig.
Igår när jag sluta jobba drog vi till sofia och såg the orphan. En bra skräckis som hade ett gode oväntat slut. Den tycker jag ni borde se.

Just nu sitter Lars i soffan och ser ut som en riktig strutsbula ! Vad det innebär får ni lista ut själva. Ni får inga ledtrådar och den som gissar rätt får 10 kr ! ;D



j

Maria

Hello

Nu väntar jag på att få komma in i duschen ! Tycker fortfarande efter massvis med år i skolan att det är svårt att få till ordet dusch. Ett sånt mysko ord egentligen.


Jag är vinhungrid - maria montazami <3 Jag älskar denna kvinna och då är jag seriös. Man blir så glad av att se och lyssna på henne.

nu blev toan ledig, god natt



j


Star

Hello

Idag har min dag bestått av jobb jobb och mer jobb. Har nu avslutat ett tolvtimmars pass ! :) Men ska ej klaga för de är bra med pengar. Sen påtal om pengar så fick jag tillbaka hela 8850 kr på skatten !!!
Är hur lycklig som helst ! :D Fatta chill med så mkt pengar lagom till sommaren. Var rädd att jag skulle få rest men så blev de ju inte. I morgon har jag ett till tolvtimmarspass som väntar, 11-23. Skulle egentligen på inflyttningsfest men jobb går före. Så alla får festa extra mycket för mig.

Pappa ringde nyss och berätta att han nog ska vara med i karlavagen i p4 ^^ Han hade visst ringt in eller nå. Lite nörd varning men kul ändå. Så nu sitter vi här och väntar på det.
På måndag kommer äntligen Sara hem ! :) Då blir det att fira med vin och annat gott, det ser vi verkligen framimot. Jag måste kirra 3 apor ! hoppas bara de finns på systemet. Var ju slut när jag skulle ha de i påsk.


Denna Disney box vill jag ha ! ALLA disney filmer <3 Kostar kring 800 i USA så var gode billigt. Kanske kan önska mig i 20 års present. Fast helst vill jag ha en bil ! Spelar ingen roll om den är ful , bara den rullar.


j


Home

Hello

Sitter just nu i Visdsel :) Alltid skönt att komma hit några dagar och slappna av. Jennie är hemma.
Nu ska jag ta och dricka lite te med karin och sen blir det Anna anka på tv ;)
Bloggar mer senare ikväll.

j

yeah

Hello

God morgon ! Nu är klockan 06.38 och jag ska snart sätta igång att skura golven här på jobbet. Brukar alltid spara det tråkiga til sist. Kan även meddela att stockholmsnatt inte var någon vidare bra film,tur att jag hyrde den gratis på bibblo. Tänkte bjuda på lite nostalgi bilder från den förra USA trippen. Då befann vi oss i Dallas och jag var mitt uppe i emo perioden ! ;O

Trånga säten och massor med indier på planet !


Dallas - Utanför hotellet


Vi åkte billiga bussar


Me und broo


Jens fotade feta bilar ;)


Hotellet


JFK bodde på hotellet dagen innan han dog


Vi for till nå western ställe, observera mina kinaskor ;)


Candy !


Mamma trodde hon var cool...


Mexarna hade nån festival utanför vårt hotell :)


Lyckades smygfota denna snygging ! ELIT !!!!


Min drog


Rulltrappa i hotellet är ju aldrig fel ..


Smygfota lite amish ;)


GAD and OCD , Ja

Hello

Nu kan jag verkligen säga god natt till er som sover. Själv är klockan tre och jag har sex timmar kvar :)
Måste bara skriva lite om en dokumentär som jag sett ikväll på svtplay. dokumentär filmaren har under 2 år filmar på en psykiatrisk avdelning och pratat med patienterna och persnalen. Det var jätte intressant och tycker att alla borde se den. Vissa människor verkar fortfarande ha kvar att personer med psykiska problem är galna , vilket självklart inte stämmer. I dokumentären får man följa flera som har hamnat i en deppresion eller har ångest och manier. De behöver hjälp med att vila upp sig och få till sina problem. Läkaren som jobbade på avdelningen verkade hur bra som helst ! En riktigt förstående man som verkligen tog alla på allvar.
Så klicka in på www.svt.se och gå på play kanalen. Den visas i två delar och man kan se båda gratis.

Nu ska jag slå på stockholmsnatt och hoppas på en bra film :)

Grizzly

Hello

Godkväll/natt mina vänner. Nu har jag endast nio timmar kvar att jobba ! Dom förlängde min vaken natt så blir att jobba till nio istället för sju. Bra med extra pengar men jobbigt för kroppen. Får ta och sova riktigt länge när jag kommer hem. Ska be en bön att pixie håller sig lugn så jag slipper vakna av att hon lever rövare !
Sitter just nu och ser på numbers. Gode bra serie som går sådär lagomt sent också. Försöker alltid se allt sevärt på tv innan jag tar fram mina egna filmer. På så sätt håller jag mig vaken längre. Förra veckan när jag jobba natt satt jag och kolla på nån serie om norska kunga familjen ^^ Gode värdelöst men de dög haha. Nu har jag iaf min dator så kan se en hel del saker på den också. Såg att de gått några dokumentärer som jag ska kolla in. På tal om dokumentärer så såg jag en sån om mannen som levde med grizzly björnar i Alaska. Olyckligtvis sluta det nmed att han blev deras middag, även hand Tjej/vän blev mat. Gode underhållande kille som inte verkade ha alla indianer i kanoten. Han börjde gråta när han trodde en humla dött ! Sen tyckte han det var fantastiskt att känna på varmt björn bajs eftersom det hade kommit från insidan av björnen ^^
Dokumentären var iaf bra och man fick se hur farliga björnar kan vara. Dock så är min dröm fortfarande att få fara till Alaska. Bo i en liten stuga, fiska och kanske få se en björn på nära håll. Sen kan de ju vara bra att ha med en erfaren guide och inte leva ensam som björnmannen gjorde. Nej hoppas jag tar mig till Alaska inom en snar framtid.




j


Fröken

Hello

vet inte varför det blev stora bokstäver på mitt förra inlägg men ni kanske kan läsa ändå :)
Idag har jag tagit det gode lugnt. Vakna halv nio och chillade ett tag hemma. Vid tolv for jag till bibblan för att läsa lite. Bestämde att jag inte skulle gå därifrån föränn boken jag började på var slut. Vid tre var jag klar ;)
Innan jag gick hem låna jag sista delen i bokserien och två filmer , blev stockholmsnatt och fröken sverige.  Fröken sverige har jag sett tidigare och tycker den är riktigt bra.
Har nyss sett klart programmet där Anna Anka letar en assistent , synd att man missa att söka de ! ;) Anna är iaf gode underhållande och ska inte missa avsnitt två som är i morgon.





j

april april din dumma sill , elller nej

Hello

Jag kommer att fortsätta vara ärlig på bloggen och skriva ut vad jag känner , tycker och tänker. Det är ju trots allt det min blogg är till för :)


Igår var vi först hos mig och såg the shining :) Riktigt bra rulle ! Tycker om gamla skräckisar och måste nog införskaffa några till. Sen på kvällen for vi till lars och såg torkel i knipa , rikitgt länge sen man såg den men den är fortfarandfe lika kul ! :D
Idag har jag tänkt gå och fixa en hemlig grej ;) Som ni säkert kommer att få reda på sen ! Har funderat en del och nu har jag bestämt mig ! Kommer bli gode nice. Insåg även nyss att vi far till USA snart , åker till sthlm den 30 april och flyger till USA den 1 maj. Kommer bli gode kul ! Får inte glömma bort att inhandla en bikini innan vi far , måste även fara och sola lite innan så att man har lite bränna iaf. Kommer vara gode varmt när vi är där.

Här kommer lite bilder från när vi var hos mig en kväll :


Tummen



Vill inte veta vad som hände bland mina kuddar ;)


korv

Ni som inte vill läsa om mitt bajsliv kan ju sluta här..



Nej okej. förra inlägget ser ut som det är taget från en fjollig dagbok. Det ser så fint och välskrivet ut.
Nej jag orkar inte med sånt, skriva vad folk vill höra.
Har märkt att jag börjat anpassa bloggen till dom som jag vet läser den. Känns sådär.
Känns som jag kan pissa på livet just nu. Har noll jobb , känner mig sämst och är fet. Jag vet att jag har många bra vänner men känner mig ändå så sjukt ensam. Vill att nån ska krama mig när man kommer hem, vill att nån ska hålla om mig , vill känna hur det är att vara kär igen. Jag har börjat känna mig så grymt obekväm när jag är med folk. Känns hela tiden som att alla stirrar på en , tänker vilken ful jävel som sitter brevid dom. Är aldrig pepp på fest längre. Känner mig så ful i allt jag tar på mig. Kan inte ens slappna av med alkoholen i kroppen, För vem vill ha en fultjockis ? Vem vill prata med en sån. INGEN
Nu ska stänga in mig i lägenheten och aldrig mer komma ut.




Zip

Hello

Idag har de varit en gode chill dag :) Var fint väder när jag vaknade och bestämde mig för att fara till stugan och hälsa på farmor och farfar. Drog med mig Camilla också :) Så idag har man suttit i t-shirt och solat lite ! Inte helt fel om vi säger så. Var även och gick lite med mari och patriks hund , den är hur snäll som helst :)
Hann även grilla mig nån korv och fika lite , helt enkelt en toppen dag !
När jag kom hem blev den en snabb tripp till lars för att se lite tv samt lira lite mario. Har blivit lite småberoende av mario på 64 igen ;) Efter de drog jag hem för att se lite film med Camilla , Carro och Alle. Såg först Land of the lost och sen blev det Blades of glory.
Så nu sitter jag här vi datorn som jag brukar göra på kvällarna. Funderar på att hoppa i säng och läsa lite. Känner mig gode trött , antar att min kropp inte är van att vara ute i fint väder ^^
Jag hoppas att bibblo har öppet i morgon , behöver låna några nya böcker i serien jag läser. När man väl börjat på böckerna går der inte att sluta. Ikväll tror jag dock jag ska läsa ZIP. Min favorit bok i hela världen. Har mailat endel med författaren till boken och hoppas verkligen hon skriver en uppföjare ! Det skulle vara hur bra som helst. Jag tycker att alla som inte läst den boken ska ta och göra det nu !!!

j

Day

Hello

Glad påsk på er alla ! vet dock inte om de är idag man säger glad påsk :O Måste kolla upp det !
Idag är de iaf alla emo människors nationaldag (skärtorsdag)! Mysigt värre. Ikväll har vi varit lite folk hos miug och chillat å drygat en del :) Imorgon blire fest hos hannah som hade huset för sig själv ! Det gillas :)
Suger på att blogga men lovar att bättra mig ! Nu blire sängen.





Idag blev det 80 m*


j

RSS 2.0