bloshomoshie

Hello

Förlåt för att jag suger på att blogga ! men har en till blogg vid sidan om den här som jag också ska hinna blogga på så de blir lite si och så med den här. Men ni får överleva !
Idag har de varit en gode chill dag. Började medatt hälsa på mormor ett tag, drog sen till lars och tod de gode lugn med han och björn. Sen kom martin och Camilla och vi for och inhandlade mat och gjorde tacos :)
Tacos är alltid lika gott och man äter alltid för mkt. Efter maten såg vi Bodyguard <3 Älskar verkligen den filmen , sådär lagomt härlig och bra :) Mot kvällen drog jag , sofia , Camilla , lars och Vicente till pålträsk för att grilla !
Blev även att man tog årets första dopp :D Var inte så kallt som jag trodde och de var gode uppfriskande haha.
Satt sen ganska länge och diskuterade vid elden och tog de lugnt. En skön söndag om jag får säga mitt :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok eftersom att klockan är två och jag vill inte vända på dygnet allt för mkt ! Har ju en förmåga att göra det ibland..
Jo just det , imorgon kommer ju jens olof hem efter att ha varit 10 månader i US and A. Blir trevligt att träffa lillbrodern lite.

god natt

j

moselimosmosmos

moselimos



<3


poem

Hittade en dikt som jag skrev för typ ett år sen..

När allt blir ljust igen.
När man äntligen börjar känna sig levande.
Det är då man ska börja leva, Andas.
Vi ska säga hej till sommaren och sluta med meningslösa dikter.
Nu är de slut med The black Parade .
Det finns inte längre något vackert med blod.
De svarta kläderna är undanstoppade .
Jag välkomnar livet
Med ett fång rosor.
Rosor utan vassa taggar

Big Fish

Hello

Godmorgon kära vänner.
Sitter på jobbet och har jobbat natt , bara en timma tills jag får gå hem ! Inatt har jag vårstädat hela storrummet och möblerat om :) Nu ser de iaf lite roligare ut.
IDag började jag min dag med att fara till Piteå för att träffa T. Vet inte vad jag skulle göra utan henne ! T är Mitt bollplank som står emot allt och som har svar på de mesta. Efter PIteå blev det att laga mat med Lars och Morgan :) Blev Salami Lasagne , mycket gott och jag lyckades tillåme få pojkarna att hjälpa till med disken. Hade tänkt att sova nån timma när jag kommer hem och sen fara till Vidsel. BLir nog att jag sover där och stannar tills i morgon. Ska nog tvinga pappa att se AVATAR med mig eller nån annan bra film.

Är det ingen som har en bra akvarie möbel att sälja till mig ? Har nämligen tänkt skaffa ett akvarium på ca 100 liter , men behöver en stadig möbel att ställa det på :) Så om ni  har en eller vet någon som har en kan ni ju skrika till ! Nu ska jag avsluta denna blogg och sätta mig och virka lite på min filt :)



J


nej

Hello

Min kropp vill inte vänja sig vid den här dagsrytmen. Den är fortfarande kvar i USA och jag sover bajs dåligt. Inte somnat före fyra nu två kvällar i rad...Gode drygt när man jobbar och börjat tidigt. Sen är jag alltid rädd att försova mig eftersom jag har en tendens att stänga av mitt alarm.
Sen är de sjukt varmt i min lägenhet och jag svettas som bara den hela tiden. Kan inte heller ha fönstrerna hel öppet eftersom pixie kan gå ut och falla ner. Imorgon måste jag införskaffa en fläkt ! Skiter i vad den kostar ska ha en !! Fan vad skönt med helg i morgon iaf , känns som om jag behöver det just nu. Ska umgås med Kajsa i morgon och sen lördag blir det kanis med brudarna :) Kommer bli trevligt.


Home

Hello

Då var man hemma i Sverige igen :) Både tråkigt och roligt på samma gång. Saknar alla i louisiana en massa ! Skulle lätt kunna åka dit på en vecka om jag hade haft pengar och möjlighet.
Min vecka gick idag från att ha varit gode chill till fullproppad ! Då menar jag verkligen full proppad !

Onsdag
 10.00 - arbetsförmedlingen (fråga mig inte varför jag ska dit, ringde nån snubbe från dom idag och ville att jag skulle komma och fixa nån ny handlingsplan , behöver den inte eftersom jag har jobb men får väl dra dit ändå)
13.00 - Träff med T i piteå
18.00 ? - Personal fest på jobbet

Torsdag 
07.30 - 16.30 jobb
18.00 - Fara och träffa malin och alla andra från klassen

Orkar inte skriva resten men ni fattar.. Fast jobb å andra sidan är ju aldrig helt fel ! Skönt att dra in lite pengar eftersom jag jobbat så pass lite nu i maj. Tur att jag fick tillbaka gode mkt på skatten iaf ! Kommer behövas ijuni. 
Idag när jag 05.30 entrade älvsbyns tågstation var jag gode trött. Liggvagnen som jag sov i kändes som en bastu och fick inte många timmars sömn. Sen att min kropp är helt fuckad pågrund av tidsskillnaden gör ju inte de hela bättre. När jag kom in i läggan tog jag en dush och la mig sen i sängen. Halv sov till tolv då det blev lunch på centrum med linn :) For sen upp på jobbet och hämtade mitt sommarschema som ändå är någorlunda bra :)
Mötte sen upp Camilla och drog sen tsm med Sofia ,lars och Emil till boden och badade ! Hatar egentligen att bada med mkt folk men vi hade gode trevligt ändå :) Måste nog göras om. Nu är klockan alldeles för mkt och jag ska lägga mig i sängen och läsa och sen sova !!!

j
         

Mer bilder :)


Hittade stora snäckor :)

Stannade till vid en liten strand precis vid vägen

Framme :)

Gabe :)

TRäsket

Jennie leker cool..

Träsket

Massor med trollsländor i träsket :)

Rene :)

En fet karp fisk hoppade rätt in i båten! Dom blir visst helt galna av alla bubblor som kommer från båtarna !
Det var en ännu större som hoppade rätt in i en gubbe som satt längst bak ^^


Jag och söt krokodilen



<3


Yeaaaaaaaah

Här kommer fler bilder :)


Magic kingdom <3

Långben och kalle



Framför splash mountain


FAST !!


Åkte mad te party :D Från alice i underlandet. Bilden blev dock upp och ner.


Jens snurrade på bra


jag med ,.,

 

'

Man fick göra sin egen mr potato från toy story;D




Arga kvinnan ?


Sen öppnade sig himmlen ! slutade aldrig regna så vi drog hem vi halv fem. Länge sen man såg
så mycket regn.


Kapten krok och peter pan !


TASSELS - Maria montazami <3


bara för att dom alltid snackar om seventeen magasin i topmodel var jag tvungen att köpa en ^^


Candy !


En av tröjorna jag köpt :) Dålig bild men är iaf katten från Alice in wonderland

Lägger upp fler bilder i morgon :) Nu är klockan morgon hos er men natt hos mig.
God natt.

j

På väg

Sitter I bilen och skriver, har snott Jens iPhone och vill ha en even ! Blir kanske Att köpa en när man kommer hem. Dom är egentligen billigare i USA men då vet jag inte hur de funkar med abonemang och garanti. Är ju lite jobbigt att skicka den till USA om den går sönder. Nu börjar vi närma oss Louisiana. Eller är nog ändå ett tag kvar tror jag. Har snart läst ut boktjuven som jag lånade av Sandra , riktigt bra bok som alla borde läsa :) kommer säkert ha slut på mina böcker innan jag kommer hem till Sverige , får väl kanske köpa några på engelska . Är ju alltid bra att öva sig På engelska. När jag kommer hem känns det Som att sommaren borde vara gode nära , kan man kalla mitten på maj sommar ? Undrar om dom skrivit sommar schemet på jobbet ? Skulle vara kul att vete hur mycket jobb det blir . Sen lär de blir svin tråkigt att jobba utan Sara !! Men Jag får väl överleva. På ett sätt längtar jag inte till sommaren , då måste jag bestämma mig över hur min höst ska se ut. Ska jag stanna i Älvsbyn eller flytta ? Har ingen aning och vill helst inte tänka på det. Måste. Väl ta tag i det förr eller senare iaf. När vi kommer fram till Jens värdfamilj ska jag lägga upp en massa bilder som jag tagit. Jennie du får inte tänka dom där tankara du får inte falla in i gamla banor !! God jul

Orlando dag 4

Hello
Har nyss kommit hem från Andra dagen på Disney world , blev hollywood studios idag :) I morgon blir de äntligen Magic kingdom :) Nu ska vi snart fara och äta middag på nått ställe. Hörde av linn att de var kallt hemma och jag kan verkligen inte säga desamma , Idag har vi haft molnigt men det var ändå 34 grader ute...
Nu kommer lite bilder från idag och igår :)
Jens OLOF !
Kajsa och Kalle
Monsters INC och jag ;D
Påväg in till star wars turen !
Åkte en rundtur i ett tåg där man fick se hur dom gjorde scener till vissa filmer. Mitt i allt börjar de forsta massor med vatten mot oss och flera saker börjar brinna ;D Gode coolt. Blev lite blött ^^
APMAT ! ;D Gissa filmen..
Join the dark side ! Dom tog frivilliga barn från publiken och lät dom slåss ;D
Piff och Puff
Terror hotel ! Man fick sitta i en hiss och typ falla 13 våningar ner , grymt kul :Dr

Orlando dag 3

Hello
Blev inget bloggande igår för Petter har dragit till key west och tog datorn med sig. Nu har dock min käre bror kommit upp till oss så snor hans dator. Igår toppade värmen ¨på ungefär 42 grader !
Blev då att fara till Florida Mall för shopping ;) Inhandlade mycket snygga kläder , ska ta kort och lägga upp sen.
Idag fick jag äntligen besöka Disney World !! Blev att börja med EPCOT. Disney world är gode stort och består av fem parker - MAgic kingdom, epcot, disney hollywood studios , animal kingdom + en vatten park. Skulle egentligen ha börjat med Magic kingdom efter som den är mest Disney. Men eftersom Jens kom idag så far vi dit i morgon :) Bokade en tre dagarsbiljett på disney så hinner med tre parker. SÅ nu svider det i plånboken , kostade ungefär 2100kr för tre dagar. Köpte även ett Autografhäfte så jag kan samla från alla Disney figurer ;) Idag kramades jag med törnrosa ^^
Efter jag kom hem från EPCOT blev det middag och sen ett besök på ett gode coolt hus. Huset är byggt upp och ner ! Innuti är det en blandning mellan bodaborg och teknikens hus :)
Här kommer lite bilder från Dagarna här :)
Stek !
Hattmakaren ? - provade fula hattar på JCpenney
cool ?
Alice
EPCOT
RAFIKI >3
EPCOT består till viss del av flera länder , här är den delen av mexico som var innomhus  :)
Det var grymt bra gjort eftersom det verkligen ser ut att vara utomhus.
Mulan
Till dig Camilla ;D
Blir mer bilder från Disney sen för min Kamera dog nyss när jag hade den i datorn ^^

Orlando dag 1

Hello sverige !!! :D

<sitter just nu på hotell rummet i orlando :D Började färden från sthlm i går. Efter 9h landade vi i chicago :)
Väl framme på flygplatsen hade vi sex timmar kvar att vänta tills vårat plan till orlando skulle gå.
Jag kan säga att jag förstår varför alla amerikaner är feta ! Beställde en liten cola vilket motsvarsde en stor cola ¨på Max ^^ Åt sen nå kyckling som var friterat/doppad i honung. kan ju bara säga att det är klarblå himmel oich typ 30 grader ute ;)
Nu ska jag visa ert lite bilder från resan och skriver mer ikväll !



´Min "Lilla" påse popcorn - chicagos flygplats

Typiskt <usa




Amish ^^

Chicago

Hotellet i orlando

Tur att vi inte bodde här ! ;D

orlando

Nutrilett släng dig i väggen !!

mumns !



RSS 2.0