One ring to rule them all ....

Malin har rensat bort massor av mina bilder från datan ! ;(  Så nu är jag kanske 200 bilder fattigare. Kanske ändå var lite bra om man ska tänka på min dators minne. Ska ändå lämna in den nästa vecka eftersom jag måste fixa ett nya skriv program. Sen kan de nog vara bra att plocka bort lite virus från den. Idag blir de nog vidsel. Inte varit där på länge så de är nog verkligen på tiden ! Sen ska jag intervjua min farmor , håller på med ett arbete om min egen historia. Funderar på att skriva om byn där farfar föddes eller nå. Jag ska ju också snart flytta i egen lägenhet ! Jag och mamma har kollar upp några och ska ringa och få be om att titta på en :) Ska nog handla lite "flytta hemifrån saker " på Ikea på fredag. Ska ju nämligen till happis med Malin , Linn , Ida och Anna . Kommer bli grymt kul. Så efter det kommer man nog hem med både de ena och andra. Sen ska jag nog följa med och festa i luleå. Iaf enligt avd vicente säger. Får väl se hur de blir med det.

j


Den enda roliga bilden jag fick ha kvar !!!

Tomater är gott !

Hej alla människor !

Visst var de snygga fest bilder ? :)
Har räknat ut att jag förbrännt räkmackan och chokladkakan som jag åt i morse ! Genom att städa lägenheten i nästan två timmar förbrännde jag hela 670kalorier ! Städning är verkligen bra. Sen följde jag Tyra Banks städtips , Ha klackedojjor på dig så får du mer träning. Sen att jag gick ner på byn och hem är ju också bra. Jag ska försöka att börja äta nyttigt nu igen. Vill verkligen gå ner 10 kg. Det är min dröm fast vet att de kommer ta tid. Ikväll kommer nog brudarna hit och ser robinsson :) Då ska jag bjuda på Gurk/morots stavar med Dipp . Självklart ska jag göra "smaldipp" på fil.
Förut har jag inte gillar dipp så då kunde jag inte dippa grönsaker utan tog chips i stället bara. Nu kan kan byta ut chipsen mot grönsaker ! Malin och jag bestämde igår att vi ska försöka äta sånt på helgerna när jag , linn och hon ser film och sånt ! Eftersom vi brukar ha en förmåga att sliska en hel del. Självklart kan man ju äta godis nån gång fast inte typ hets äta ! . Nu sitter jag här i en ganska fin lägenhet. Har nyss kommit i duschen och sitter halvnaken på sängen ;) Jag älskar verkligen att sitta i sängen ny duschad invirad i täcket ! Så grymt skönt. Jag bokstavligt talat knarkar sönder Dead by aprils låt Losing you , min nya favvo låt. De är ganska faschinerande vad folk kan lämna efter sig på fester. Förutom en massa ouppkorkade flaskor hittade jag Snyga Glasögon(som jag vet är morgans fast han kommer inte få tillbaka dem eftersom han slog sönder en lampa igår , csn kort , kortlekar och en massa annat skit ! :D Så de kan gå när haspen inte är på. Satt nyss och filade lite på mitt tal till NP i svenska :) kommer bli riktigt bra. Nu ska jag ta och publicera detta inlägg och avsluta med att säga att Monki har öppnar i Luleå ! Jennie är en glad tjej. Dock har jag vetat de ganska länge men ändå ! Nu får ni ha de bra och jag kanske bloggar i kväll om jag orkar

j

Bilder från festen :D


Jag

lite av folket

fick för mig att steka mat åt alla HAHA 

Och malin hackade sallad :D

Nån söt brud som jag inte minns namnet på :D

snyggast !


j

PARTY LIKE A ROCKSTAR

Igår hade jag då fest hemma hos mig :D
Tyckte de var gode kul å de kom massa folk !
Dock flippa camilla på slutet och jag körde hem folket halv ett , jag och malin hade en trevlig kväll med mycket skratt :D
Nu ska jag fortsätta städa denna sviniga lägga ! :O bilder från kvällen kommer när jag ids .


j

Just like a ....

God kväll mina vänner .

Förra inlägget blev en aning oseriöst tror jag :O
Så nu ska jag klara upp en del saker. Har otroligt mycket skolarbete att göra . Massor med plugg som jag inte orkar göra. Inte trevligt. Men de finns ju ljus i mörkret med. Imorgon blir de fest för hela slanten. Ska dock ta de gode lugnt den här gången ;D Som jag skrev tidigare har jag lämnat in min bild hos jeriz. Ska in till veckan och få en tid. Vi pratade lite om bilden och vad han ska rita om och så. Kommer bli så grymt fint ! :D Men vill ju inte att nån ska tatuera lika dant som jag så vill inte lägga ut bilden riktigt än tror jag. Men den kommer iaf att sitta på armen.
Är det nån förutom jag som gillar låten som spelas vid Robinsson trailern ? Var bara tvungen att ladda ner den idag ! Bäst att passa på innan IPRED går igång. Nu ska jag plugga vägmärken och sen sova !


Så här ser min INTE ut

God natt

j

SOL

Hej alla glada !

Blir man inte glad av att de är så varmt ! :D
Igår handlade jag , linn och malin Glass  !!!! Det var grymt gott . Känns verkligen att de börjar bli vår nu <3
Man blir helt glad nu !
SEN HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT TAG I TATUERAREN OCH LÄMNAT IN MIN BILD <3

Snart tänker jag nog avslöja för er vad jag ska göra :D

eller vill ni veta ?


j


Bildregn !

Är hos malin nu . Vi har varit ute och gått i typ en timma ! Mycket hurtiga brudar vi är :D
Lägger upp lite bilder som jag hittade på hennes data


Jag och malin


Jag i höstas med långt hår :D


jag som brandman på halloween ;D


Jag är snygg !
 
jag är bekymrad och linn smsar (som alltid ) ;D

Power puff

Taxen , thinspon och slampan ! Det är vi de .


Eller vad säger ni malin och linn ;D


13

God lunch ( kan ju inte skriva god morgon eftersom de inte är morgon )

Idag är de då fredagen den 13 .Ganska trevligt att de nyss var fredag den 13. Men ni obildade kanske inte vet varför man har just 13 som oturstal? Då ska jag ta och berätta det för er , eftersom vissa är bildade och ser på en hel del film. Självklart finns de många olika teorier till varför just 13 är dåligt. Men de tyder i alla fall på att just fredagen den trettonde år 1307 , korsfästet och brändes en stor del av alla tempelriddare. De hade blivit förådda av kyrkan och de var den dåvarande påven som gav order om avrättningen. Varför gav han då order om avrättningen på tempelriddarna ?
Ni bildade borde nog kunna svara på den frågan ;) Jag vet i alla fall varför men känner att de kommer väcka en hel del debatt om jag börjar skriva om det. Därför överlåter jag det till er läsare. Vet ni svaret kan ni ju alltid skriva det i en kommentar. Nu finns de ju säkert många som motsätter sig min teori. Men det är den som är den rätta.


Nog talat om fredagen den 13.. Idag far vi då altså till Nausta. Tror bilen avgår kring sju nångång. Kommer bli mycket roligt tror jag. Länge sen man körde skoter ! Snart ska jag också bege mig ut på byn och äta lunch med Amanda. Ska också förbi jeriz ! Ni kan ju be en bön om att han är där. Vill verkligen boka tatueringstid. Kollade in på left hand tattus hemsida igår. Visade sig att dom har fullbokar fram  till juli :O Sen började dom inte ta emot bokningar för hösten förens i juni. Känns som om jag inte vill vänta så länge. Idag har jag också hunnit röjja lite i rummet ! var verkligen stökigt där. Tände en massa vanilj ljus från ikea så nu doftar det grymt gott. Nu har jag nog bloggat färdigt för idag. Som ni säkert förstår kommer jag inte ha internet under helgen så återkommer med uppgifter på söndag kväll eller måndag.


Ha de bra !


j



tråkigaste bloggen..

Jag har varit lat på sista tiden med bloggen, Men har nog inte varit på nå vidare blogg humör.
Dagen har varit ganska så bra :)  Gode chill i skolan eftersom en av våra lärare var sjuk ! På tatuerings fronten går de sämre. Har fan varit in till jeriz femtioelva gånger snart , och fan aldrig är de öppet. Ska terra han hela dagen i morgon. Vill verkligen ha min tatuering. Sen måste jag plugga som fan på körkortet med. Vill verklgien ha de till sommaren. Så mycket jag vill göra nu, men har typ noll tid.
Sen i kväll har man varit med linn och malin. Vi hyrde film och mojjsade på :) mycket trevligt. Dock blev jag lite fail och drog hem. Var lat om man säger så. Imorgon blir det att fara till nausta och vara där hela helgen :D LÄngtar massor . Kommer nog bli grymt trevligt. Sen är vi ju gode många den här gången. En annan trevlig sak är ju att jag är ledig i morgon. Men är bajstrött så kommer nog sova snart.  Nu märker jag att bloggen börjar bli tråkig. ska sluta medans jag är på topp ^^
Ha en trevlig kväll

j

JUJST

Jag ska tatuera mig ! 


Från tvåan till fyran ....

Idag har jag haft min andra körlektion !  Det gick ovanligt bra :D Fick inte ett enda motorstopp. Vi tränade växling och eco driving. Dock ska vi öva mer på de sen ;) Nu sitter jag som vanligt i skolan och bloggar. Sitter på Ops lektion och lyssnar.
Har inte så mycket att skriva nu , bloggar nog mer i kväll






j

Men vad håller du på med

Hello .

Såg nyss mamma mia för första gången. Vet jag är vekligen seg ! Men kan inte förstå hur folk bara "ÄLSKAR" den. Gissar att de flesta är damer över 40 som inser att dom levt ett svensson liv. Eller vad tror ni ?
Jag har varit effektiv denna morgon. Har både hunnit städa bort i köket och diskat. Så slipper de klagas när de andra kommer hem. Nu måste jag bara städa undan frukosten som jag nyss förtärde. Sen blir det att dra sig ner på byn och spela bowling med gustav :)

courage

fadlpedflf


hej och ...

hej och hallå

Skulle egentligen bjuda linn på middag , men blev lunch i stället. Sen måste jag förlåta linn för att hon fick göra en del av maten ! Men de blev jätte gott. Fäskfile med hemma gjorda potatisklyftor + en smarrig sallad .
Sen hade linn i läxa att A Clockwork Orange . Den var grymt mysko och flummig å äcklig. Fast ändå lite värd att se. De är nog en sån där film man ska ha sett kanske.


Nu lyssnar jag på gamla fronda låtar , funkar alltid bra när man inte är på topp !
Min mops ska få sova i den här underbara bädden ! (när den nu inte ligger i min säng)


j

P



Pinuppa min framtida tatuering ?
Har suttit och funderar på om man skulle kunna kombinera en Pinuppa med en Geisha. Skulle nog blir att grymt snyggt tatuerings motiv. Det kanske låter galet men tycker pinuppor är hur coola som helst :D Att jag sen tycker Geishor är vackra gör ju de hela inte sämre. Måste ta mod till mig och gå och boka en tatueringstid ! Dock blir nog den första tatueringen en kompassros.

j

blev en till...

Dagens.

Dagens humör: upp och ner 
Dagens borde: äta mindre
Dagens frisyr: Ofixat
Dagens klädsel: Gråa strumpbyxor , tunika och grå kofta 
Dagens planer: Sova eftersom klockan är snart ett...
Dagens vill ha: Morgon
Dagens längtan: Mopsen Kelly
Dagens beroende: Venne
Dagens tråkigaste: m 
Dagens person/-er: Sofia 
Dagens irritation: Dåliga tankar
Dagens händelse: Skoter körning i korsträsk
Dagens låt: Superchick- courage
Dagens vän: Sofia 
Dagens onyttiga: Chips
Dagens dryck: Vatten
Dagens middag: Tacos
Dagens bästa: jobbet
Dagens sämsta: fett 


lite tankar

Sorry det blev ändå en blogg igen. känner att jag vill skriva av mig lite . Just nu har jag jag en del framtidsplaner som jag ser framimot, För första gången på länge längtar jag tills framtiden. De första jag ska göra är att skaffa mig en lägenhet. Bara jag vet att jag får jobb på regnbågen under en längre tid. När jag har lägenhet blir de den efterlängtade Mopsen. Måste dock spara pengar eftersom en Mops kostar mellan 15.000-20.000. Men de borde jag kunna klara av ! 
Dock är jag lite orolig över jobbdelen. Vet ju att jag har jobb i sommar men vad händer sen ? Om jag inte har jag går jag ju typ under. Kommer inte palla att vara utan pengar. Men ska prata med dem på regnbågen och med Gun-britt , kanske finns plats som personlig assistent till hösten. Bäst hade de varit om regnbågen vill ha mig. Eh jag har suttit och ätit en massa chips i kväll. fet fet fet.  

M - Skulle du inte kunna gå med i nån viktklubb på internet ?
J-  Va ?!
M- Du skulle ju gå ner i vikt 
J- tack 
M - men ät nu inte nå mer godis . 
J-  död

Tack för den du , de värmde i hjärtat. Jag har nog svårt att älska människor nu. Hur fan ska jag bli bättre när du håller på såhär.  Du har sån dubbelmoral hela tiden. Blir bara arg och ledsen när jag tänker på dig. FUCK . Nu ska jag kanske vara lite social. Eller nått i den stilen. Eh , ja just de. Men i morgon kanske de händer roliga saker. Sorry men jag orkar inte tänka på så mycket just nu. Hade nyss ett Återfall , Helvete. 


trött.

hej alla
sitter åter igen i korsträsk 
lyssnar när de andra pratar och leker runt på mops hemsidor, har bestämt att de ska bli en tik som heter kelly :) 
orkar ej blogga mer , 


fly din fula fluga flyg och den fula flugan flög

Sitter här i sofias stuga i korre :D
Jag vinner första pris i flugdödning ! HURRA !  ni som gillar flugor bör nog sluta läsa denna blogg. 
Vi har precis sett filmen " house on the haunted hill"  En riktig klassiker för oss filmälskare. 
Jag är flugornas herre ! inget  kan stoppa mig , MOHAHAHAHA . 
Rippelainen är försvunnen under mystiska omständigheter , vi kan inte se honom  någonstans. Vi hör bara mystiska skrik som tros komma från huset. kanske är de barn ! Onda barn ! . Nej ack så får man inte låta. om de är någon som har upplysningar om var denne vackre hund kan befinna sig , kontakta genast mig eller sofia ! Vi behöver han för att lära oss hundens anatomi ! VI LOVAR ATT GE HITTELÖN I FORM AV MÄRGBEN OBS FÄRSKA !!! 
Nu hörde jag en fluga så min roll som jägare kallar , Ska ta och avsluta denna blogg nu . 
ha ett underbart liv mina små kryp älskare. Nu ska vi i stugan krypa ner och beställa hem ett kilo mjöl ! DÅ FÅR DU EN EFTERBÖRD OCH EN SKARVSLADD + ETT PENNTROLL <3

HA EN fin liten afton mina damer och herrar

Hälsningar flugornas herre och hans medhjälpare - rippelainen och hulken tha ? 



SAKNAR MALIN SOM ÄR I EGYPTEN <3


Jeni och Malin

Drug !

Hej sverige  !
Befinner mig i vidsel och lär inte ta mig hem heller .
För nån dag sen hade jag 50 unika träffar på bloggen :O WHAT !
skriver verkligen inte så intressanta saker . särstavning .
i lördags var man och festade på pentan :D Så jävla kul ! :D Helt oplanerat som vanligt.
Började kvällen hos jebb och hamnade sen på en fest i piteå.
Sen blev de pentan , de slank nig ner en hel del alkohool i min mage :D HAha . Ett tag sen man var så knall.
JAG ÄR TYP TOLV .
Nu ska jag gå till farmor och fördriva kvällen.

j

RSS 2.0