Barbie

Hello

God natt kära vänner
Sitter just nu framför datan och tittar på en debatt om plastikpoerationen på ettan. Ganska intressant faktiskt. Linda rosing och paow var några av de som var där och pratade.
Själv ser jag egentligen inget problem med att plastikoperera sig, tycker att det är upp till var och en :) Sen om de blir till ett beroende och man aldrig får nog kanske man borde ta och tänka om.
Men jag bryr mig inte så hårt ifall nån förstorar läpparna eller gör silikon bröst. Bara för att man gör om utsidan försvinner ju inte insidan.

Nog om det. Ska väl skriva lite om vad jag gjort idag. Vaknade vid halv tolv (!) For sen förbi Cafe storgatan och åt lunch med Amanda. Sen for vi hem till henne och läste bloggar och såg på projekt runway :) Michael är min favvo just nu. Tycker alla hans plagg blir fina. Sen for jag hem och blev ganska direkt upp plockad av sofie. For hem till henne för att prova min klänning som jag ska ha till Halloween :) Blev gode nice kan ja säga !
Sen på kvällen blev det att gå på byn (kvällsöppet) med Vicente , lars och Camilla. Inhandlade ett svärd som jag ska ha i morgon haha. Sen drog vi till Lars och såg en läskig film ! Skulle egentligen sova hos Camilla men vågade mig hem till lägenheten. Just nu sitter min katt och mjauar och vill att jag ska sluta blogga ! Ska bädda ner mig i sängen och läsa en bok.

Dagens klipp: Diggar dessa killar !


nej

Hello

Idag dog min dator och 9000 bilder försvann rätt in i cyberspace !
Självklart är jag ledsen eftersom de var massvis med minnen lagrade där. Men sen känner jag en liten lättnad också. Ibland har jag klängt  mig fast i bilderna och önskat att allt var som förr. Men inget är som förr och de kommer aldrig bli det heller ! Hur mycket jag än önskar och vill kommer jag aldrig få uppleva sommaren 2006 igen. Jag kommer aldrig mer få gå i klass 9e ,aldrig mer köra min dåliga moppe, aldrig mer få vara 15, aldrig mer.


femton år och smal

femton

sexton

sexton


sverige

Hello

Idag har de varit en ganska kul dag. For på jobbet vid elva, ganska skönt att få jobba nu när man varit ledig så mycket :) Eftersom de är höstlov for vi och bowla , jag var inte speciellt bra !
Sen prövade vi även att skära ut pumporna som vi sått själva nu i sommar. Kommer nog bli gode snygga lyktor nu till halloween. Efter jobbet for jag på konsum och handlade vilket behövdes kan ja säga !
Tror de blev mat å saker för typ 400:- Sen när jag hade betalat och allt har jag självklart glömt att ta påsar ! Men då var kassa bruden snäll och gav mig tre stycken :)
I natt har Pixie inte varit nådig mot mig ! Hon har bitit mig i fötterna och hoppat på mig !!!!!!!!!! Så har varit gode arg i natt kan jag säga. Hon var så söt tidigare i helgen men nu har de vänt ^^ Hon kanske passar på att vara ond lagom til halloween :O Ska kolla om ja hittar nå snyggt halsband som Pixie kan ha nu till halloween , hon måste ju också få vara fin.

Nu sitter jag och väntar på att pappa och karin ska komma förbi. De var ju inte igår kan jag ju säga. Lite dålig stil där ! Hade tänkt hinna scrappa lite med Sandra ikväll också, men vi får se hur de blir. Är lite depp över att de inte blev något youth för mig och Sara över halloween :/ men jag har helt enkelt inte råd. Eller jag har råd men måste spara mina pengar till nästa månad eftersom jag fått så lite jobb denna månad. Så nu blir de nog mest troligt halloween i piteå. Ska mest troligt låna Sofies Pirat klänning. Tyckte de var lite tråkigt att använda brandmanklänningen 2 år i rad. Funder på om jag ska sälja den på tradera eller nått. Eller om ni vet någon som vill ha en sån kan ni ju skrika till !

Gulligaste klippet ! :D

yo



Utan det känner jag mig exposed !

Hello

Godmorgon mina vänner, eller de kanske är god lunch ?
Så skönt att de äntligen är måndag. Vet inte vad de är med söndagar men dom är iaf inte bra dagar !  Kom på att jag kanske ska gå och hämta piteå tidningen som jag får gratis i en månad. men de kändes långt till lådan.
Idag har jag egentligen inte så många planer direkt. Klockan två ska jag träffa killen som jag är kontaktperson åt. Tror de blir att fika på Centrum :)
Nu har mitt jobb tagit bort ännu ett pass för mig :/ har typ inte jobbat nå den här månaden, vilket kommer leda till att ja måste snåla som fan ! Dock har jag betydligt mer pass i november men de hjälper mig inte nu. För lönen som jag får i november är de jag jobbat i oktober. Det ska nog lösa sig ska ni se.
Igår sökte jag ett jobb som personlig ass i luleå. Kommer säkert inte få det men gjorde de bara för att. Finns ju som sagt inga jobb på arbetsförmedlingen i Älvsbyn. Sen hoppas jag ju såklart på Åre också. Så vi får väl se vad som händer. Sen började jag tänka på vad som händer om jag får jobbet i Luleå ? Ska jag penda eller flytta dit då ? Jag orkar iaf inte fundera på det i nuläget. Har nog med problem som det är.
Har bajs  räkningar den här månaden...BAJS.

*Hyran - 2200
*El- 640
*Pixies vetrinär besök - 400

Kill me ? Eller egentligen ska man inte klaga ! På tal om att klaga så blir jag så arg på alla som klagar på backas mat. Tänk på alla barn som inte får mat för dagen !? Som svälter och blir glad för minsta lilla. I Piteå gnäller man för att man får veg mat 1 dag i veckan. Tror att de finns många som skulle bli glada för vegg med 5 dagar i veckan. Skolmaten kanske inte är den bästa men tänk på hur den ser ut i andra länder.



j


<3



Master

Halli hallå !

Nu visar min klocka att den är tre vilket borde få mig att hoppa i säng , men eftersom vi nu ska vrida om till vintertid så är klockan bara två :D Då kan jag sitta uppe lite längre utan att ha dåligt samvete.
Idag har jag inte gjort så mycket. Steg upp vid elva och drog sen på jobbet vid tolv. Slutade jobba nio och mötte då upp Camilla på konsum. Vi bunkrade upp med snarra och Kung fu Panda ! Den filmen är ju sjukt bra kan jag säga , jag menar hur coolt är inte det här citatet " han är så cool att man blir blind bara av att titta på honnom" ;D
Efter vi tittat på filmen gick vi ut för att bygga en panda av snö !
Den blev gode snygg kan jag lova. Dock gjorde vi aldrig rikitgt klart den men de blir nog i morgon. 
Sen fick jag besök av Dan och Lars som var på vandring. Lovade att bjuda på te men självklart glömde jag bort det !
Sen kan jag ju berätta lite om gårdagen. Jag , vicente , morgan och Lars for på Cafe storgatans afterwork och åt taco ! Kan ju säga att de var gode gott. Sen efter morgan och lars backat tre gånger masade vi oss hem till mig för lite spel och häng.
Sen anslöt sig mer folk till våran klan och de börjades smida planer om en piteå resa.
Blev Valdinos där de inte var gott om ungdjur ! För att liva upp stämningen så önskade jag up peppar låten "you giver love a bad name " av Bon Jovi ! Vilket visade sig vara gode uppskattat. 
Var gode nice att vakna nu på morgonen och inte vara bakis ! Självklart ´hade jag ingen ström i min kamera så de blev inga bilder tagna under kvällen. Nu ska jag ta och borsta mina tänder och sen slänga mig i sängen !

CAMILLA , om du läser det här så har jag hittat din leksak som Pixie snodde ! Den låg i matskålan HAHA.

j

OH no you don't ..

Hello

Hej alla glada där ute !
Imorse vaknade jag kring halv tio , väckte camilla som sov brevid mig och steg sen upp :) Tog sen bilen till Vido för att hälsa på min far. Men de visade sig att han var på rökdykning i luleå , så de blev att hälsa på farmor och farfar istället :) Jag och farmor åt våfflor och såg Rasmus på Luffen <3.
Sen kom erika och vi mojjsade på lite. Han typ träffa pappa i 20 min innan jag for hem igen.
Nu kom jag nyss hem från en spelkväll hos Lars. Blev dock bara jag , Martin , emil och Lars som spela. Kul att jag vann också... Sen kollade vi in den nya fast and furious ! Har nyss sett den men man tackar ju inte nej till super hunkar ala paul walker och vin die
sel ! ;D ;D Den filmen får 4 av 5 ostkrokar.
Pixie är grymt gosig och ligger just nu och spinner i mitt knä. Jag har inga byxor på mig så känner att hon snart kommer glida ner på golvet :D
Jag älskar verkligen mitt internet ! Så skönt att kunna hänga med lite i omvärlden. Tror jag ska sätta mig och se de avsnittet som jag missat med Svenska hollywood fruar ;D Lätt skönaste programmet !
Måste också kolla om dom lagt ut de nya Paris hilton BBF , där hon leter efter en britt . Ganska skönt att se programm där deltagarna är mer korkad än en själv ! Tummen upp för det. Fast nu kom jag på att jag ska se rädda Willy 2 ;D Kom ju på att jag har den. Skulle egentligen se den med Linn igår men då glömde jag den :O Inte speciellt smiiiiiid. Imorgon hade vi tänkt försöka fara ett gäng på after worken och äta taco :) Så alla som vill får joina :) Är grymt sugen på taco och man måste ju passa på när det är !
Sen blir de nog Idol och fredagsmys hemma hos mig !!!





MUMS !!!!!!!

J

Yeah

Hello

Vad tycker du Sandra , ska vi köpa sånna här till Opeln ;D
Endast 249 på jula !


Bee

H e l l o

Som ni ser har jag gjort om min blogg lite :) Fårse hur länge jag har kvar designen
Min hals mår inte nå bra och tror jag hade feber igår kväll. Vaknade sex i morse och kunde inte somna om. Hoppadei duschen och la mig sen igen. Slog på systrar i jeans och tittade en stund på den. Sen måste jag ha somnat igen för vaknade halv elva. Kände mig då lite bättre så masade mig iväg till konsum. Inhandlade lite frukost och kattmat. Känner mig helt trött i kroppen och i halsen. Lämnade nyss soffan för att bege mig in till köket och diskade. Kände att de var kanske lika bra att få de gjort. Borde som sagt städa mer men de orkar jag inte. Camilla ville bjuda mig på fika men får se om jag orkar ta mig dit. Blir senare i så fall.

När jag ändå bara suttit inne har jag passat på att betalat lite räkningar och sånt. Det ekar gode tomt på kontot nu, bara några futtiga lappar kvar. Kan ju bero på att ja shoppat som en tok den här månaden. Nästa månad måste jag snåååååla som fan ! Hur de nu ska gå till vet jag inte.

j

Elegi

Hello

Då var man hemma från Sandra :)
Jag tycker inte filmen var lika bra som alla säger. Den kändes lite seg och de var inte så många spännande scener. Men den får ändå 3 av 5 ostbågar ! :D Men har hört att dom andra ska vara bättre så man måste väl se dom också tror jag. Jag blir alltid grymt sugen på polishögskolan när jag ser sånna här filmer ! Sen vet jag ju inte att man kan jämföra film med verklighet men ändå. Tänk så bra de ska kännas att komma hem från jobbet och veta att man försökt göra världen lite bättre :) Jag kommer bli nästa Gunvald Larsson fast i kvinnlig form !
Det är bara synd att de är så svårt att ta sig in på skolan. Men vet att jag kommer klara det om jag bara verkligen vill.


Nu har de varit tyst i läggan för länge vilket brukar resultera i att min katt har gjort eller håller på med något hyss ! I natt har Pixie varit helgalen och bitit mig och Camilla i tårna ! Då var jag inte nådig. Kom precis på att de var sjukt länge sen jag såg Arn ! :O Den måste ses i morgon som belöning om jag städat och gjort fint. Är gode sugen på att möblera om i min lägga men får se hur de blir med det. Om de blir så tar jag tacksamt emot hjälp ;D
Hade tänkt att lägga upp lite nya bilder men de visade sig att kamera sladdan är i bilen och jag orkar inte gå och hämta den. Alla mina ilands problem ! Nu ska jag ta och publicera det här inlägget och sen surfa vidare på interet, har ju som sagt en hel del att ta igen efter sex månader utan. Sen kan jag väl inte påstå att jag inte rört en dator på sex månader ;) Då hade jag dragit en stor lögn.

j

Pokerface

Hello

Nu har Jennie Lundberg eget mobilt bredband ! ;D Äntligen säger jag bara ! Så nu kommer det bli lite mer aktivitet här på bloggen. Idag har jag varit och Vaccinerat mig mot svin influensan. Var gode nervös men som tur var följde linn med som stöd. Eftersom jag är kommun antställd så slipper jag köa ;D det är jag extra glad över eftersom det var typ en miljon människor som skulle ta.
Imorgon måste jag ta tag i lite lägennhets städ !!! Vet inte vad jag gör på dagarna men det är iaf inget vettigt.
Tänkte passa på att köpa korpen kort idag men självklart har dom bara öppet kontoret på Måndagar och Torsdagar ! Måste verkligen komma igång med lite träning !!!
Pixie sitter justr nu och iaktar mig och tittar på mig med sina underbara små katt ögon <3
Vilken liten underbaring till katt jag fått. Sen måste jag komma ihåg att Gratta Camilla som fyller år idag ! Stort grattis till henne :)
Nu ska jag ta och klä på mig nå vettiga kläder och sen bege mig till Sandra för lite film, tror vi skulle se nån Johan falck film. Har ju hört att dom är ganska bra. Bloggar mer ikväll när ja kommer hem,.

Nya nötar videon <3



auto

Hello

Prata nyss med bror min ! dom hade typ 28 grader å klockan är bara typ 10 på morgonen, gode avis ! ;D
Fick en länk av Kajsa idag där de stod att det skulle öppnas ett "harry potter world" i orlando !!!
Gissa vem som ska dit lagom till invigningen ...JAG !!!!!!! Gode glad kan ja medela.
Ska följa med mamma och petter till orlando i slutet av april , sen ska vi hälsa på jens också :) Men måste bara spara liiiite pengar först ! ;D  Idag sov jag till kvart över tio !! Gode rekord för att vara mig. Har vaknat åtta typ hela veckan :/ Låg sen gode länge och läste Aldrig fucka upp, andra gången ja läser den boken <3 . Nu håller mamma på att göra mat, är lite stressad för ska till sofia i kväll. Måste också hinna hämta Pixie och det för hon ska med :) Då får hon vålda lite med Torkel och Hugo. Inget bredband idag heller, hoppas de kommer i morgon. Fast egentligen gör de inte nå att de inte kommer för ska ändå till Telle i helgen. Men tror jag ska åka hem lördag eftermiddag så jag hinner fara på Camillas kalas :) Nu har jag inte nå vettigt att skriva.

Fyra dagar på autopilot. Tankarna snurrar och jag vet inte vad jag ska göra.
Efter allt som hänt så vill jag ännu mer till Åre. Känns som jag behöver det mer än någonsin nu.
Men samtidigt vill jag inte lämna något förstört. Det kommer sluta med att jag kommer vara den som kryper.
Det kommer bli jag som ber om förlåtelse. Vill inte att de ska vara så.

Dagens klipp :


white cat

Hello

Sitter hos Sandra och har sökt lite fler jobb i Åre så då får vi se :) Idag har jag bara tagit de lugnt och njutit av min ledighet. Sjukt skönt att få vara lite ledig också ! Dock var jag tvungen att masa mig iväg till konsum för hade inte mkt i matväg. Rååkade också inhandla två filmer (!!!) det gillar inte min ekonomi.
Sen for även jag förbi en sväng till Camilla. Tog med mig Pixie och sen fick camilla för sig att hon skull bada henne ! Det var inte uppskattat men vitare blev hon !

Nu ska vi se bonde söker fru

j

thats a bad word

Ja vad ska man säga om allt just nu. Jag är sjukt förvirrad och vet inte alls vad jag ska göra ! FAN.
Är de meningen att allt ska skita sig för mig eller ? Allt som hade börjat kännas så bra blev dåligt.
Ingen bra start på veckan.
Är bara så besviken , inte arg men besviken.

I söndags blev de iaf film på kvällen med Mia, lars, björn, camilla , martin och Emil. Vi skulle se Transformers 2 men eftersom emil var så seg hann vi även med 6 avsnitt av how i met your mother ! :)
Sen for jag till camilla och sussade där. Vilket var bra eftersom jag ändå inte kunnat somna hemma.
Igår satte jag och Camilla oss i Opeln och drog iväg till Piteå. Jag skulle till Affektiva så vi passa på att fara på djurmagasinet också ! Inhandlade en klättermöbel åt Pixie :) Kanske inte så bra för min ekonomi men kände att jag var skylldig Pixie det. Självklart lyckades vi möta 3 polisbilar ! 
Mötet gick iaf bra , gjorde upp lite mål och sånt. Känns som det här kommer fungera bättre eftersom gruppterapin inte gav mig speciellt mycket.  Sen när vi kom hem igår bjöd jag mamma och Petter på Thaimat ! Finns inget godare än det <3 Sen for jag och körde bil. Är så skönt att bara köra och fundera lite. Hade inte varit fel med en egen bil, men opeln funkar utmärkt !

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Steg upp 8 (!!) började att lassa ner tvätt till tvättstugan !!
Sen har jag diskat och gjort andra tråkiga saker. Just nu sitter jag hos mamma och lyssnar på en masa up peppar låtar ala Barney Stinson ! Fråga mig dock inte hur O fortuna kommit in i min Upp peppar playlist :O !!!
BTW så fick jag mitt bredbandskontrakt igår ! så nu är de postat och klart. Skulle vara trevligt om bredbandet kom i veckan fast tror inte det. Nu ska jag värma mig en gode tidig middag (orkar inte äta på jobbet) och sen fara hem till läggan och sen vidare till jobbet.

j

Minnen


En gode fullpackad vespa !


Selholmen <3


9e <3

HAHHA

j


mary yet

Visade sig att jag inte alls stannade i vidsel utan åkte med amanda hem till älvsbyn. Hoppar av hos mamma och inser då att jag inte vet vars mina nycklar til lägenheten är ! Det visar sig sedan att dom är i vidsel. Vilket i sin tur leder till at jag inte kommer in i lägenheten förens i morgon ! Tur att pixie är hos camilla.
Så nu siter jag här och funderar på vad jag ska göra . Tror de blir att gå och äta bakis mat på nå ställe. Dock så ville malin att jag skulle vara med henne och linn vid fyra , får se om jag hinner.
Sen ska jag till camilla också för ska tillbringa natten där. Vilka riktiga i-landsproblem jag har ! Är helt förälskad i låten i inläget nedan <3 Twilight <3

Saker jag är less/irriterad/ledsen/ångesfylld över :

E n s a m h e t- Ska man behöva vara ensam tills man går i graven?!
H u r  f o l k  s e r  p å  m i g - Är less på att alltid ses som den mest slarviga hela tiden. Vet att jag har en förmåga att glömma saker och kanske verkar obrydd, men det är jag inte. 
 

<3


Party like a rockstar !

H e l l o

Helgen har gått i festens tecken ! Började fredagen med att festa i Martins pappas limmo ;D Den var ju inte lite snygg kan jag ju säga. Igår var ju då den efterlängtade rockaftonen på storforsen hotellet !
Det var jätte trevligt och ví var gode rock ! Lägger nog upp bilder sen. Nu sitter jag i Vidsel och försöker bestämma mig om jag ska stanna och äta middag eller fara hem. Det vankas taco här och de brukar ju vara gode svårt att motstå :O Tror de lutar mot att stanna för mat.
Fan vad ovärt det känns när vi förlorade mot danmark igår ! Bajs sverige. Detta kommer inte sluta bra. Gubbarna kanske har gjort sitt, henke var ju fan redan med vm 94 ;)
Som det ser ut nu så har man jobb till december, sen får vi se vad som händer. Vet inte hur de blir med Åre. Vi tar en dag i taget. Idag ska jag ha en städar dag. Tjuvbörjade lite igår och gjorde rent i Semlans bur och bytte kattsanden. Har ju som sagt en hel del kvar...Eller där överdrev jag lite för såå stökigt är de inte. Ska boka tvätt tid ochså så man får bort lite :) Sen borde nån hjälpa mig med min lackhylla som har ramlat ner ! Ser ju inte vidare vackert ut direkt. Sen har jag inte fått mitt bredbands kontrakt ännu ! Hoppas de kommer i morgon för annars blir jag gode arg ! Seg telia.
Nu ska jag läsa lite bloggar och mojjsa på ! Kan berätta att de blir chips med dipp i kväll !!!!

Dagens klipp: Darin- viva la vida (tycker han gör den bra )


day you d..

Hello Nu har jag äntligen beställt mobilt bredband :D Tog ju bara typ sex månader ! Så här framöver kommer jag vara mycket mer aktiv på bloggen och på alla andra sidor :) Den 20 oktober ska jag vaccinera mig mot svin influensan :O Vi får de genom jobbet och de. Jag som är svin rädd för sprutor ! Detta bådar inte gott kan jag säga. Kom på idag att de var gode länge sen jag solade, tror jag ska gå och göra det i morgon. Det är ju inte helt fel att vara lite brun ;D Pappa ringde nyss å sa att de var svin halkigt ute så de är nog tur att man har vinterdäck på bilen. Det är så grymt härligt att ha körkort! Det bästa är nog att man slipper gå till körskolan varje dag och plugga/Köra bil. Igår Shoppa jag lite till köket på handplockat :) Eftersom jag nu har rött i köket blev det en duk,disktrasa, två te koppar och några krokar :) I helgen blir det rock afton på hotell storforsen ;D Är gode taggad och har ju inhandlat en helt ny outfitt till kvällen ! j

Du som reser mig

Nu är jag jävligt less på allt

se mig, sa jag
hör mig, sa jag
känn mig

det måste ut vad som kommit in
jag tror det svajar i min själ
det måste ut vad som kommit in

du som reser mig
se mig, hör mig
känn mig


Glömligheter

Halli hallå

Slänger bara in ett klipp för ska sova nu.
Säger bara Erik Is tha shiet <3


RSS 2.0