nessie

Hej

Nu har ännu en dag gått ! Idag har jag ändå lyckas underhålla mig själv gode bra. Började med att städa och skurade alla golven i läggan :) Sen hade jag tänk gå till mamma men de var så kallt ute så jag failade ^^ Jag har även tagit ner min gardinstång eftersom den nästan rasa ner igen ! Så nu har jag inga gardiner i storrummet. Jag stör mig inte speciellt mycket på de men de hade ju varit fint med lite gardiner. Hoppas min pappa kan pallra sig hit nån gång och skruva upp allt han måste fixa. Är som en del jag vill få upp på mina fula väggar ! Gillar verkligen inte den gula färgen bajs bajs bajs.:)

Har dock inte bestämt mig för hur jag ska göra imorgon ! :O Lutar mot piteå men var lite sugen på vidsel också. Fårse imorgon hur de blir. Är ju som de flesta vet inte så bra på att fatta beslut ! Ska alltid hålla på och vela en massor. Men de löser sig nog. Är de ingen som har nå bra boktips ?! Har ju som inget att läsa nu när Twilight är slut, sen har jag även läst ut Kinesen som jag fick av lars i julklapp.
Måste kanske handla lite billiga pockerböker. Sen kan man ju alltid besöka bibblan ! Är ju inte helt fel de heller. Tidigare idag berätta lars och sofia att man kan se om jag skrivit en text eftersom jag alltid gör mellanslag mellan ett ord och ett utropstecken. Vet att de är fel men tycker de ser snyggare ut ^^ Trodde inte nån la märke till sånna saker men de var lite kul ;) Annars rullar mitt tråkiga liv på rätt bra. Händer inte vidare mycket på dagarna, jobbar ibland och sitter vid datorn eller ser film med folk. Ibland vill jag bara fly ifrån allt som heter trygghet ! Är så sjukt less min vardag att jag vill spy ! Men de är väl så det är.

Alien kisse och ADHD matte <3


j

Lill pixie <3

Tänkte bara visa hur liten Pixie var när hon kom :)
Här ligger hon brevid camillas mobil som inte är speciellt stor !





Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you

Läste nyss ut breaking dawn :/ <3


törstig


In that moment, as the minister said his part, my world, which had been upside down for so long now, seemed to settle into its proper position. I saw just how silly I’d been for fearing this – as if it were an unwanted birthday gift or an embarrassing exhibition, like the prom. I looked into Edward’s shining, triumphant eyes and knew that I was winning, too. Because nothing else mattered but that I could stay with him.


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa denna underbara bok ! Jag vet att ni säkert är less på att höra om mnitt trwilight snack men ni får npog stå ut ett tag till ! ;) Ikväll har det inte hänt speciellt mycket. Suttit här och sett lite tv och sånt med Pappa och Karin :) Passade även på att se PH som jag missat ! Fan att cimon skulle åka :( gode oväntat kan man ju säga. Fast de är ändå lite kul att Jackie spelar som hon gör ! Det gillar vi ;) Hoppas att den bruden vinner. Sen måste man ju bara tycka om patrik ! Han är så söt när han pratar känslor och gråter ! Sen fick jag mig ett gott skratt när andreas höll i vattengympan. Ni som inte ser PH har säkert ingen aning om vad jag pratar men till er kan jag säga EN sak SE PÅ PH ! Gode töntigt men mycket beroendeframkallande.

Nu är de fan snart helg igen ! Jag hinner verkligen inte med. Får se hur de blir med fest i helgen. Var bjuden till magnus men jag funderat på att vara nykter. Den som lever får se ! Är ju egentligen sjukt många kcal i alkohol så för det så borde jag skita i det fullständigt. Insåg även att lönen kom idag ! Behöver verkligen pengar. Men som sagt så måste det sparas en jävla massa pengar för min del. NEJ NEJ NEJ . nu ska jag sänga ner tvn och datan eller nått i den stilen.

j


Så länge vi båda andas

Hellu

Befinner mig just nu i vidsel. Kom hit igår och stannar nog tills i morgon tror jag :)
Igår hämtade jag ut mitt paket från Adlibris ! Äntligen säger jag bara. Blev nå fel på min sms avi så fick den typ aldrig, men lyckades hämta ut det ändå. Började självklart läsa på breaking dawn de första jag gjorde och har snart läst ut den ! Jag erkänner att jag är nörd <3 Tycker att Eclips kan komm ut på bio NU ! 

Sen funderar jag på vars den fruktade snöstormen är ?! Har inte märkt av att de stormar utan tycker de snöar mycket bara. Har tillåme varit ute och skottat idag ! ;)
Skriver nog en längre blogg ikväll för nu ska jag se Robinson som jag missade i helgen :)

 

j


You truly are one frightening little monster.

I’d never seen anything more beautiful—even as I ran, gasping and screaming, I could appreciate that. And the last seven months meant nothing. And his words in the forest meant nothing. And it did not matter if he did not want me. I would never want anything but him, no matter how long I lived

 Jag är helt klart beroende av Twilight ! <3

In hoc signo vinces

Hello

Ännu en dag har gått ! Vaknade HALV TVÅ ! Shit säger jag bara. Kan dock påpeka att jag varit vaken tidigare men somnat om ;) Kom på att jag måste göra en massa jobbiga saker imorgon innan jobbet .. Ska springa på skolan och fixa nå praktik utlåtanden som ja hoppas dom har kvar. Sen måste jag försöka fåtag på g-b så jag kan få ett arbetsintyg ! Ska på arbetsförmedlingen igen på fredag och hade tänkt ta med mig alla papper dit. Sen ska jag dit igen på tisdag. Kan erkänna att det inte är vidare kul att inte ha så mkt jobb ! BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ.

Hittade dock några på platsbanken som jag ska söka. Så vi får väl se hur de blir med den saken. Idag efter jag steg upp begav jag mig till Camilla :) Hade egentligen tänkt ta mammas bil och dra till piteå och köpa sista twilight boken,  men fick inte tag i mamma ! Så nu har jag beställt den sista Twilight boken från Adlibris. Hoppas den kommer på fredag ! Hade ju inte varit fel inte ! Kan ju lova att den är slut innan helgen haha !
Helgen blir nog för övrigt ganska trevlig :) Rebecka ska komma hit och sova hos mig ! Länge sen jag träffade henne ! :) Sen ska jag även hinna med att ha filmkväll med Malin och kanske Linn . Fan mycket som ska hinnas med i helgen. Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och läsa ut Kinesen !Fast kommer säkert sluta med att jag göt något annat på datorn istället ;) Jag klickade även hem Bibeln från Adlibris eftersom jag aldrig haft någon egen riktig bibel (barnens bibel räknas ej ! ) Vet att jag inte borde slösa pengar på saker men båda böckerna känns som en bra investering ! ;)



Hoppas hoppas det kommer på fredag ! Vill läsa Twilight NU !! <3

j

HSTFHGR

Hello

Sitter vid datan och tar det gode lugnt ! Myser i min stora stickade tröja från Monki :) Synd bara att den gått sönder lite i halsen ! Måste komma ihåg att fixa den.
Insåg att veckorna går sjukt fort numera ! Det är ju redan onsdag i morgon :O Snart helg ju. Vet inte rikitgt vad jag ska göra i helgen ? Antingen blir det Telle med pappa eller så hemma i Älvsbyn , har inte riktigt bestämt mig som vanligt. Ikväll har jag suttit och kollat på en massa roligheter som jag vill ha från blocket ! :D Det jag mest av allt vill ha just nu är en bil (vill ha ett fast jobb också men de var dåligt med de på blocket) Har ju lyckats hitta en riktig pärla som är hur cool som helst ;D Ska lägga upp en bild så ni får se den !

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DEN FINNS INTE KVAR PÅ BLOCKET !!!!!! DÖDA MIG </3

HAHAHAH KOLLA DENNA VIDEO SOM JA KIRRA NYSS

Try JibJab Sendables® eCards today!

JA

Nu blir det den dagliga intaget av New moon <3
-Ja det är en TS men de skiter jag i !

Kom ihåg mig

Hello

Fan va jag längtar efter filmen med rob ! <3 I natt fick jag även äran att drömma om han igen ! Vet att folk säkert tycker det är helt sjukt men det är lätt de bästa nätterna :) Bara synd att de inte är varje natt :/
Kommer nog aldrig få en kille om jag har rob som Ideal kille haha. Finns som sagt ingen som är lika vacker som han ! Första gången jag blev kär i han var i HP :) Nä men jag är inte kär i han , jag bara avgudar mannen sjukt mycket. Tror det här kan jämföras med min och Saras MCR beroende för några år sen !

Jo just det, sen drömde jag även om en annan man som är lite mer realistisk ;) Men tänker inte säga vem det är ! Mohahaha. Det får ni lista ut själva. Har ju glömt berätta att jag skaffat en till blogg. I den skriver jag om helt andra saker. Om saker som jag inte vill att alla ska veta. I nuläget tänker jag inte lämna ut den till nån men får se sen vad som händer. Nu ska jag ta på mig nå vettiga kläder och sen göra nå vettigt kanske !




jj

Nån mer än jag som längtar till den här filmen ? <3


godmorgon

Sömn är överskattat

Detta ska jag ge till mig själv efter min pulverkur !




                                        Skor- HM



                                                   Klänning- HM - Jimmy choo


ge mig denna ? !


så länge vi båda andas

Kom just på att jag bara har en twilight bok kvar :/
Får hoppas att de kommer fler böcker eller nå ! Imorgon innan jobbet ska jag springa på bokhandeln och köpa den sista boken. Kan inte hålla mig längre. Man sover så bra på natten om man fått i sig en dos twilight :) Nu var de länge sen jag drömde om edward men hoppas på de inatt !
Idag har jag lyssnat sönder lykke li <3 Älskar verkligen hennes låtar grymt mycket. Funderar på att sätta possibility på repeat och somna till den sen. Bara så synd att min dator låter högre än ett jävla flygplan som håller på att störta ! Jag tar gärna emot en bärbar data om någon har nån över, hade inte varit helt fel.

Måste även palla mig på arbetsförmedlingen snart ! Helst i veckan tror jag. Får ju stämpla så hade varit bra att få börja göra de. Nu borde jag verkligen sova eftersom jag måste vara liite pigg i morgon. Har Teckenspråk på jobbet i morgon i tre timmar och sen jobbar jag tre timmar på kvällen. Gode dryg dag men behöver som sagt alla timmar jag får ! Måste ochså gå till vikarie kvinnan på kommunen och säga att jag gärna kan hoppa in där med. Var bara meningen att de här skulle bli en kort blogg men fick ju dit några rader iaf. Nu tittar Pixie på mig med sömnig blick och visar att matte ska sova ! SOV NU !!!
Så jag lyssnar på min lill kisse idag. Kanske läser nån rad ur kinesen som för övrigt är boken jag läser nu.

God natt alla där ute.

j

skinny

Måste peppa mig själv med lite Thinspo bilder nu när mitt pulver äntligen kommit !







<3


moon

There’s a possibility
There’s a possibility  
All that I had was all I gon’ get
There’s a possibility 
There’s a possibility 
All I gon get is gone with your step 
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence 
There’s a possibility  
I wouldn’t know  

Know that when you leave 
Know that when you leave 
By blood and by mean 
You walk like a thieve 
By blood and by mean 
I'll fall when you leave  

So tell me when you hear my heart stop, 
You’re the only who knows 
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility  
I wouldn’t know 

So tell me when my sigh is over 
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show  

By blood and by mean
I fall when you leave 
By blood and by mean
I follow your lead

Egypten <3

¨


line

Hello

Höll nästan på att skriva godmorgon men insåg då att klockan redan är två...
Men vafan ! Är de helg och man är ledig får man sova och slöa hur mycket man vill !  Som ni ser så snabb gjorde jag om min header nyss. Inte speciellt vacker men jag orkar inte anstränga mig ^^
Snart tror jag Camilla borde vara här :) Hon skulle ta med sig klotången vilket är bra för pixies klor växer som gräs ! Sen har jag och Sara börjart spåna på en resa till Egypten i februari eller nångång då :D
Är sjukt pepp på att fara utomlands ska ni veta !!!! Bara ligga på en strand och njuta av solen , dricka en kall öl i baren och inte bry sig om älvsbyn alls <3

Ikväll blir de antingen Vidsel eller Rebecka :) Vi får se hur de blir. Blir en kort blogg nu för var inte i skrivar tagen.

j

AVATAR


saknad

Jag saknar Tiden då jag, malin och linn var med varandra varje dag och såg miljontals med filmer, snackade skit och gjorde allmänt dryga saker. Jag saknar att kunna berätta allt för dom och få höra deras hemligheter. Jag saknar allt vi gjorde. Jag saknar att vi var bästa vänner. Jag är sjukt ledsen över att de bara verkar vara jag som hela tiden mår dåligt över att vi nästan aldrig träffas. Att det går flera veckor / månader mellan gångerna. Jag vet att folk jobbar och går skola men man kan om man vill. Allt går om bara viljan finns. Det går inte en dag utan att jag saknar malin och Linn. Varje dag skriver jag sms som jag aldrig skickar iväg till dom. sms som antingen beskriver hur mycket jag saknar dom eller där jag vill hitta på saker. Men jag skickar dom nästan aldrig för jag vill inte verka jobbig. Vill inte vra den som tjatar eller hela tiden ligger på. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra längre. Ska jag bara ge upp allt och gå ifrån med ett stort hål i bröstet eller fortsätta kämpa tills inget finns kvar att kämpa  för ?
Jag önskar bara att ni kände likadant som mig , att ni också saknade oss lika mycket. Men de kanske är mig det är fel på. Det kanske bara är jag som inte har förmågan att gå vidare i livet. Jag som inte kan inse när det är över. När man måste gå vidare fast de känns tufft. Jag vill inte gå vidare.
Jag vill att allt ska bli som förr igen.

korv

skrev nyss ett fett deprimerande och argt inlägg men radera det och skonar er ^^

PHINMYHJÄRTA

Hello

Sitter på jobber och ska jobba natt :) Är just nu gode sur för att tv6 inte har lagt ut de sista PH avsnittet ! Vil ärligt talat skjuta dom just nu ! Eller de kanske var att ta i min jag är arg iaf !
Idag har de inte hänt speciellt mycket. Jag och Pixie har legat i sängen och slöat, jag med tredje twilight boken i högsta hugg ! Ibland var jag dock tvungen att sluta läsa för pixie jamade och ville bli kliad lite :)
Min katt är den finaste som finna. Tror inte pixie fattat att hon är en katt, om man ska tolka hennes beteenden så är hon snarare en hund :) Sen hoppas jag alla förstår att jag inte är specieltl seriös med mina videobloggar ! Tycker bara det är kul att dryga framför kameran.
Fan fick nyss Sveriges ide ! SARA P om du läser detta tycker jag vi ska anmäla oss till PH ! fatta vad vi skulle röjja där nere HAHA.  Åh jag börjar nog bli trött ! Fan får egentligen inte bli det för har miljoner timmar kvar.

Kan ju även skriva att nyår var gode nice :) Fast man blev mobbad dan efter så var kvällen i helhet gode värd ! Säger bara såhär: Det som händer i luleå , stannar i luleå ;) Eller nått i den stilen. SÅ kan de gå när haspen inte är på. Sen Lördag blev gode mos men jag lever iaf nu ^^ haha.


j


scary shit !


!!!!


RSS 2.0