pray


Love movie

Kan  avslöja att jag ska tatuera mig nästa måndag ;D
Är pepp som fan ! Känner på mig hur snyggt de kommer bli när den väl sitter där.
Inser att jag haft min tatuering sen April , går grymt fort. Det är verkligen som alla säger : Har man väl gjort en vill man bara ha fler! Lägger inte upp någon mer bild eftersom ni vid det här laget borde veta hur den ska se ut.
Idag har man övningskört lite :) övade på att parkera. Kanske inte de bästa men man får ju fixa till om de blir snett och så. Imorgon ska jag på körskolan och göra klart fordonsfasen , då har jag bara repetition sen. Är nog bra att ha tid till den eftersom man ska klara den 4 gånger.

Igår såg jag och Sandra Gangster på fyran. Har aldrig hört talas om den och jag förstår nu varför. Den SÖG ! Såg inte ens klart den vilket är gode ovanligt för att vara jag. Såg därimot klart Sagan om konungens återkomst på trean :D En av de bästa filmer som gjorts. I söndags såg jag även Slumdog millionare ! så GRYMT bra film. Förstår varför den fick 8 oscar. Den kan jag rekomendera till er alla att se.
Nu ska jag betala hyran och beställa böcker på adlibris. Ska dock kolla om böckerna jag vill ha finns på CDON för då kanske de slinker ner en film med ;)


Lägger in lite klipp från bra filmer : 

 Sagan om konungens återkomst




Blood Diamond



  Hajen



Dagens klipp :D


j

Live , Love and Laugh

Hello

Igår var det fest i piteå ! En kul kväll men som sagt , det som händer i Piteå stannar Piteå ;D
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Varit gode slö och bjöd in mig själv på frulle hos mamma.
For sen på en DÖD långlördag , kan ju bero på att de regnade gode mycket ! Är fortfarande hos mamma. Kändes jobbigt att gå hem eftersom jag då måste städa !

Vet inte om jag skrivit att jag fått förlängt jobb , Har jobb till 22 oktober :D Mest troligt till jul också. Då slipper jag oroa mig med jobb iaf. Sen så blir de nog mest troligt åre också. Ska ta och skicka in mina ansökningar till ski-star också. Idag var man som vanligt in på handplockat :) Tror att jag ska investera i dom svarta skorna , känns som att jag skle behöva ett par snygga inneskor på jobet. Fast vet inte riktigt om jag vill ha röda eller svarta ? Help me ?


Elvira Birgitta Holm - Den bästa författaren


ÄNTLIGEN

JAG HAR FÅTT EN TATUERINGSTID <3

pedo bear ! ;d

Hello

Idag fick jag äntligen mina två efterlängtade brev !
Det ena från A-kassan och det andra från Kommunal. SÅ nu är jag fullvärdig medlem i både A-kassan och i Facket :D
Känns gode bra ! Sen skulle dom bjuda på alla avgifter de förta tre månaderna eftersom jag var under 25 !
Bra att lite saker iaf är ordnat. Ikväll blev det film hos Sofia. Camilla och Sofia hade hyrt en Shopoholics bekännelser :D Den var gode bra kan jag säga ! Så nu sitter jag hos Camilla och ska sova här. Har också med mig Pixie så han håller på att leka med Kjell-åke och Blake. Dom typ väcker hela huset !!!!!!!! Hoppas pixie blir lugn i natt  :O

Jag har fortfarande inte pengar på mobilen så kan inte svara på några sms :O
Imorgon kommer dock min lön så då ska jag fylla på ! Då svarar jag på alla sms. På fredag blir det After work på fiket och sen krogen med boysen ! Å säkert nån brud också för den delen.
 

LÅT MIG SKRATTA  MOHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


j

körkort

Nu har jag klarat B-fasen , går fan bätte när jag sitter på körskolan o pluggar !
Ska dit igen i morgon innan jobbet och göra c-fasen klar.
Har gjort den en gång så behöver bara klara den en gång till.
Nu ska jag bege mig hemmåt å mata min lillkisse ! , Sen blir de film hos sofia  :)

HAR SLUT PENGAR PÅ MOBILEN SÅ RING OM NI VILL NÅ .

j


åre

Nu har man sökt lite olika jobb i åre !
Känns gode nice :D
Nu ska jag bara lösa katt problemet
Har även skrivit ut mitt CV , så nu kan jag lämna det till lite folk :)


j

Jag kan inte få nog av dig <3


Vaken med P3




Har skickat in 3 låtar till vaken med p3. Får väl hoppas att någon kommer med iaf. Dock är nog chansen inte speciellt stor.Nu spelas en dålig ABBA låt som nån snubbe tyckte var vacker ?! Man kan ju undra vad vissa tänker med ibland
Imorgon blir det Vidsel med Malin och Linn. Kommer nog bli grymt kul ! Hade tänkt att vi skulle fara till stugan och basta och bada. Har ju inte hunnit bada nå i stugan i sommar. Är de bra väder på måndag blir de nog dödafallet :)

Idag har man inte gjort så mycket. Sov till tolv och slöade i sängen tills två. Var med Camilla en stund och sen blev de film hos Lars ( The notebook , dagboken) Filmen var sjukt bra ! Hört talas om den men aldrig sett förens nu . Jag grät gode mycket där på slutet ... har blivit sveriges film bölare på sista tiden :O Måste ta mig i kragen. I veckan blir de Titanic eftersom Lars inte har sett den ! FY SKÄMS LARS. En sån måste man bara ha sett ! ¨
Ska snart gå och läsa klart Shoo Len som jag börjat på. Boken blir bara bättre och bättre och kan starkt rekomendera den för er. har inget vettigt att blogga om längre.


j

Favvo låten


fail

Hello folket !

Nu sitter man här på jobbet och har precis skrivit klart mitt andra cv. Har ju som sagt redan ett på arbetsförmedlingens hemsida. Skiter i vad alla säger om att man MÅSTE gå till arbetsförmedlingen. För det första så är jag inte arbetslös än. Försöker först och främst söka jobb SJÄLV utan hjälp. Märker jag att det inte går DÅ kontaktar jag arbetsförmedlingen.
Finns andra som behöver hjälp där före mig säkert. Det är ju inte så svårt att ringa runt och besöka personer själv. ^
Känns bättre så tycker jag. Sen får alla andra göra som dom vill det tänker jag inte lägga mig i de minsta.


Kommer som vanligt sluta med att inget av det jag vill göra blir av. Lär ju inte bli någon sista minuten eftersom jag inte får med mig någon. Känns inte så kul att fara utomlanda en vecka helt själv. Blir väl att man ruttnar sönder här hemma som vanligt då... Vill bara att de ska bli den 27 så man får sin lön. Den kommer nog vara gode så mysig ! Lönen som kommer i september kommer nog vara ännu mer gosig. Jobbat ganska mycket vaken natt nu i augusti. Sen är ju det ene hel den saker som jag vill lägga pengar på. Dock så ligger Tatuering och resor högst upp.
Bara jag får en tid hos jeriz så. Mannen är ju inte speciellt lätt att få tag i.


Natt skabb

j

SEMESTER

JAG VILL PÅ EN SISTA MINUTEN I SEPTEMBER !!!!!!!!!!!!!!!!!
JOINA NÅGON !

picture- inlägg som inte ville komma upp förens nu

Hello

Sitter på jobbets stone age dator. Får inte facebook att fungera som det ska ! :/
Har glömt min mobil hos sandra så jag dissar er inte medvetet ! Idag har jag gjort en användare på arbetsförmedlingens hemsida. Ids inte boka möte och gå dit utan sköter hellre allt via datorn själv. Har nyss gjort klart mitt cv också. Måste dock kolla med sandra så att jag fyllt i rätt saker , för de var lite dåligt beskrivet på vissa delar. I morgon kanske jag slänger iväg några ansökningar till åre. Man kan ju alltid tacka nej om de nu skulle vara så. Får bara så grymt dåligt samvete över Pixie. Mår nog dåligt när jag tvingas lämna han hemma när jag är på jobbet. Hur ska det då gå i fem månader !? Kommer han ens komma ihåg mig när jag kommer hem ?
Men tänker samtidigt att jag måste våga ta lite chanser i livet. Pixie kommer ju att finnas kvar när jag kommer hem igen. SKa försöka att flörta med mormor så han kanske kan få vara där. Vet att hon skulle tycka det var kul innerst inne. Tror även att han skulle kunna få det bra där :) vill ju inte att han ska hamna hos vem som helst. men jag orkar inte riktigt fundera över det här just nu. Blogg designen är fortfarande inte klar, lite svårt när jag inte har PS men de blir nog bra ändå :) Malin skulle först göra den men eftersom hon är så seeeg ! så tar jag saken i egna händer. Kommer ändå sluta med att jag ber malin göra den ändå...

Imorgon när Sandra slutat jobbet ska vi bege oss till luleå för bio :D
Vi ska de den nya med johnny depp ! Före filmen blir de nog storheden och mat ute . Längtar verkligen. Sen skulle nog Amanda och Johnny också kanske följa med :)
Innan vi far imorgon blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Trodde att livet i egen lägenhet skulle bli ensamt och långtråkigt. Men jag har hela tiden saker att göra och i morgon ska jag bara ta det lugnt och mysa med kissen min. BTW så cutta/färgade Amanda mitt hår idag ! Det blev jättefint och jag är mycket nöjd. Den andra färgen hade hunnit bli gode urtvättad så de var skönt med lite nytt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. har som sagt bara 5h kvar av mitt arbetspass. Sen blir de hemgång och sömn ! Förhoppningsvis får jag sova tills två eller tre. Känner mig sjukt sliten och tärd för tillfället. Blir lite ledsen i ögat när jag inser att jag har 2 vaken nätter kvar i veckan. Men man ska inte klaga när man har ett jobb ! Inte alla som har det inte. Sen är det ju gode bra betalt nattetid :) Måste kolla upp hur jag jobbar på måndag. För då skulle jag kanske kunna fara till vidsel på söndag och ta med mig Pixie. Skulle kunna sova hos farmor och farfar och låta pixie träffa deras katt smirre :) Det skulle nog pixie uppskatta ! Nu ska jag lägga upp lite bilder och sen sluta blogga .




Bilder  av Cassandra rhodin <3

work

bygger om bloggen..

play play


Min underbaring <3

play with the fire


Problem

Hello folket !

Sitter hos sandra och har snott hennes dator lite. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra nu i höst och efter jul.
Början fan bli sugen på åre med Sandra men då finns det ju lite problem med det också.

Problem
1. Lägenheten - Har ju lägenhet här i älvsbyn, om jag ska åka måste jag antingen säga upp den eller hyra ut den i andra hand .
2. Pixie - Sandra tål ju inte katter så kan ju inte ta med katten

ÅHHHHHH vad ska jag göra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
Om jag stannar i älvsbyn så gäller det ju att hitta ett jobb också. Känns som om jag borde ha tänkt lite längre innan jag skaffade katten.  Men sen finns det säkert någon som kan passa katten åt mig, Men känns ändå som att jag har ett ansvar nu när jag har skaffat den. Jag gillar ju Pixie <3 Om jag far till åre är jag ju ändå borta ganska många månader. Hjälp mig någon ? ! Kan ingen komma med nå bra förslag.



Älvsbyn ?

Åre?


j


Dear

Hello

Igår kväll blev det film för hela slanten. Såg transporter 1, 2 och 3 :)
Vi kunde inte riktigt sluta efter ettan så det blev alla 3 ;D Riktigt bra filmer iaf !
Tröjtricket var ju lätt de bästa iaf ! Sitter hos mamma för tillfället och har nyss avslutat en körlektion. Läraren sa att om jag bara tar de lugnt och inte stressar upp mig kör jag riktigt bra. Har en på fredag också så då får vi nog till en del saker.
I natt på jobbet ska jag försöka klart B och C fasen.
Känns lite konstigt att skolan börjar om utan en själv nu. Kommer inte sakna lektionena nå vidare men rasterna och allt runt omkring. Fast skönt att få pröva nå nya saker :) Blir en kort blogg i dag för hade tänkt att gå på byn en sväng nu. Har sett en sak på Kupan som jag vill ha :) Sen måste jag självklart göra min obligatoriska handplockat sväng.
Måste pröva skorna en gång till ! Vill bara att Augusti ska ta slut så att jag kan få min lön. Känner på mig att den kommer vara gode fet !

HAHAAH , bjuder på en ful emo bild på 2007 ;D



j

time

Hello

Nu är jag klar med  a fasen , tänker inte nämna hur många gånger jag gjorde den innan jag klarade den 2 gånger.
Ikväll blir det iaf Badtunna hos Malin i strycktjärn !Blir att åka nästan direkt efter jobbet.
Självklart har jag lyckats förälska mig i två nya saker på handplockat !
Den första saken är den här :


En grymt snygg träsko med knyt på :) Man lär ju ha de snyggaste innedojjorna EVER .

Den andra saken som jag vill ha (kanske köper idag om jag hinner ) här :

Denna snygga klocka från Fe kommer bli min innom en snar framtid !
Så grymt snyggt med vitt läderband <3

Jag skulle lätt kunna handla hela handplockat om jag hade pengar. har ju beslutat att jag ska ha "lantlig" stil i köket. Ganska mycket vita saker och så :) Måste införskaffa mig en ny duk till bordet , randig är ju inte vidare fint !
Sen när min kära lön kommer ska jag köpa tallrikshyllan från handplockat och hänga där hyllan är. Ska måla hyllan vit och flytta den ovanför bordet. På söndag ska jag nog hämta lite saker som jag köppt av en bloggare.
Kommer passa bra på hyllan. Blir nog så att pappa får komma med borrmaskinen en gång till ! Han kommer inte bli nådig !

j

jag är en rondell hund !

Hello

I morse när jag satte mig i övningskörnings bilen fick jag veta att jag skulle ha "lillauppkörningen"
FUCK tänkte jag då och blev fett nervös. Mitt första FETA fel gör jag redan i rondellen. Jag glömmer helt enkelt hur man kör i en rondell , kanske inte så konstigt eftersom jag inte kört i en rondell sen typ juni :O
SÅ i rondellen var jag en stor trafik fara. Sen går det väl ganska bra en bit , gör en bra vänster sväng och en fin vändning. Men när jag sen ska ut på vägen igen placerar ja mig självklart helt fel !
När jag sen kommer tillbaka till trafikskolan får jag höra att mina rondeller var en katastrof och att jag helt tappat alla placeringar :(  Behöver MINST 3 lektioner til innan jag är klar.
Men jag har ändå bokat uppköring ! Tänker fan inte säga när heller. Det är bara Malin som vet eftersom jag skickade ett depp sms till henne. FAN jag hatar körkortet !



j

GRATIS SMINK

Klicka på länken och bli medlem på gratismakeup.se :D
Rolig sida där man samlar poäng och sedan får presentkort på smink hemskickat..
En kul tidsfördriv ^^

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=216403

Jag skulle kunna döda för mat !

Hallo

Har i veckan börjat med Banan bantningen. Är inte så hemskt som de låter dock !
Men eftersom man under Måndag och tisdag bara får äta 5-6 bananer  per dag ( jag kör äpplen) Så längtar man tills onsdag då man får mat igen! Självklart är det inte vilken mat som helst utan jag går efter ett specielt schema.
Jag vet själv att det lättaste sättet att gå ner i vikt på är att röra sig mer och sluta/minska på godis och andra sötsaker.  Jag ska göra den här bantningen i fyra veckor för att bli mer taggad, Sen ska jag sluta med godis och fika på veckorna och försöka röra på mig mer :) Jag räknar med att jag kommer tappa ungefär 10 kg på fyra veckor :)  Något som verkligen behövs !!! Så här ser då min första vecka ut :

VECKA 1

Måndag:
1 kg bananer, Kaffe
Tisdag: 1 kg bananer, Kaffe
Onsdag: 2 hårdkokta ägg, 1 knäckebröd med ost, kaffe, fiskbullar, morötter, 1 potatis, blomkål, 2 päron, 2äpplen
Torsdag: 2 stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kalvsylta (skinka), blomkål, kaffe
Fredag: 2 Stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kycklingsallad, 1 potatis, 1 skiva vitt bröd, 3 äpplen, 1 apelsin
Lördag: 2 stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kaffe, spenat, 1 potatis, 1 skiva vitt bröd, ½ kg räkor, rockfordost (brie), kaffe, kaka
Söndag: 2 stekta ägg, 1 bacon skiva, 1 tomat, 1 skiva vitt bröd, kaffe, biff, gröna bönor, 1 potatis, 1 tomat, 1 glas vin/öl, kaffe, 2 äpplen, 2 apelsiner


 Idag är man för övrigt ledig ! Var dock tvungen att stiga upp åtta för att fara på körlektion. Gick mycket bättre än väntat, har  dock kört pinsamt många lektioner hahah. Men är man dålig så är man. Nu ska jag ta och börja röra mig mot lägenheten. Sitter hos mamma och inser att Pixie nog börjar bli hungrig ! Min katt vet verkligen hur man äter. Mia skulle kanske köpa en bror till Pixie :D Hoppas det för då kan dom leka tillsammans :)
Igår när jag skulle duscha märkte jag att det var fullt med hål i mitt duschdrapperi ! Pixie har nog varit där och våldat !
Bloggar nog mer i kväll.
bye

j

Cassandra Rhodin

Cassandra Rhodin ritar verkligen hur fina bilder som helst !
En av dom här bilderna tatuerade på armen skulle inte vara helt fel !





Skulle lätt kunna tatuera in denna kvinna !
Vem vet , kanske blir den före min Fågelfenix ;D

star

Nu ska jag snart ta och hoppa i sängen. Börjar jobba sju i morgon :/
Hoppas dagen går fort så jag får komma hem till läggan. Sen blir de att träffa killen som jag är kontaktperson åt. Vi ska nog bara se någon film och ta de lugnt. Sen drar jag nog iväg till kajsis. Eller hon kanske kommer till mig.

På fredag blir de myskväll hos ida ! Längtar och tror de kommer bli hur kul som helst. Eftersom Malin inte verkar vara kontaktbar så ska hon förhoppningsvis få sin present där. Om du läser det här manlin kan du ju slå en PLING.
På lördag blir de Telle och stugfest :) Kommer nog bli mycket trevligt. Tror helgen kommer bli hur trevlig som helst.

j

jag är en vampyr

Hello

Nu var det ett tag sen man bloggade!
har ju hänt en hel del sen sist iaf. var ju som sagt på Ikea i fredags. Blev att handla en hel del och summan slutade på 3000 laxar. Men fick gode mycket för pengarna. Nu ser lägenheten gode anorlunda ut om man jämför med tidigare. Nu väntar jag bara på att karin ska sy klart de nya gardinerna  + att jag ska byta sofftyg. Kommer bli så nice :)
har seriöst börjat fundera på om min jkatt drabbats av ADHD. han får Sveriges ryck ibland och blir helt galen , doc
k är de kanske normalt för en katt unge ;) I morse var han för ovanlighetens skull massor med gossig och sov hos mig i två timmar ! Jag älskar verkligen Pixie. Skiter i att folk tycker pixie är ett tjej namn ! Min katt är en hane och kommer fortsätta att ha sitt namn.Börjar nästan fundera på om jag och camilla ska göra om avmaskningen , För man hinner íntem er än sätta matebn i skålen innan han slukar den. han är verkligen helt galen i mat. Ska nog ringa veterinären och höra i morgon bitti. Ska även passa på och fråga vad han behöver vaccinera sig mot.

Börjar känna mig lite lugnare nu inför hösten. Har ju jobb till ungefär halva september som de nu ser ut. Sen får vi väl se vad som händer. Tar en dag i taget !
Sen är jag ju sjukt sugen på en tatuering. Har försökt få tag i jeriz nu i nån vecka men han är typ aldrig där. Ska kolla imorgon igen eftersom jag verkligen vill ha en tid. Dock blir de nog inte förens i september nångång eftersom jag lär vara lite rikare då :) En del vet ju redan vad jag ska tatuera men tänker ändå lägga in en bild här på bloggen. Så alla andra kan se ! Sen har jag ju töjjt mitt öra till 12mm. var dock lite dum och töjjde för fort på ena så de mår inte så bra nu. satte därför i ett gammalt smycke som bara är 8mm. Bara det har läkt så blir de 10mm och sen 12mm :D
När jag har båda på tolv igen ska jag köpa titan tunnlar. Så kanske stannar på 12mm sen :) man vet ju aldrig !


Tatueringen kommer bli en blandning mellan dessa tre fågelfenix bilder <3
Jag har alltid älskat vad fågel fenixen står för och de känns verkligen rätt att
tatuera in en .


12mm - me like !

j

RSS 2.0