rose


stay with me ?

Hellu

Igår hittade jag en en blogg med jätte fina saker. Kvinnan som ägde bloggen sålde även saker till bra priser. Kontaktade henne och de visade sig att hon bodde i vidsel :O vadå ödet lixom.
Så nu har jag handlat två saker av henne , lägger upp bilder på det. Vet inte om jag skrev det i gårdagens blogg men jag "råkade" beställa fem filmer från cdon igår :O Det blev Inte utan min dotter, Jurassicpark 1+2 , Jävulen bär prada och en till som jag inte minns namnet på. Kände att jag bara var tvungen att ha JP 1&2 på DVD !
Såg nyss Donnie Darko. Gode mysko film egentligen.
Imorgon är jag ledig ! grymt skönt ska jag säga. Ska fan inte göra ett skit under dagen utan bara ligga och lata mig samt leka med Pixie. På kvällen därimot blit det Harry Potter med Kajsa på bio <3 Har längtat i över ett år efter att få se filmen. vqar ju egentligen tänkt att den skulle ha haft premiär förra hösten :O Men d¨blev det manus strejk så den flyttades fram.
Känner att de kommer bli en tung natt och jag är redan trött. Förstår om ni inte orkar läsa mina bloggar eftersom jag inte skriver om nå roligt.

En sak som kan vara roligt att veta är att min telefon är tillbaka. Inte den jag tappade bort utan min egen som var på rep.
Så nu väntar jag bara på mitt nya SIM kort. Förhoppningsvis kommer det på torsdag eftersom jag beställde det nyss.
Imorgon måste jag komma ihåg att skicka iväg brevet till A-kassan. Har äntligen handlat frimärken.

Mycket av min tid går ut på att fundera över vad jag ska göra till hösten. Både Malin och Linn vill till Norge men jag är inte så sugen på det. Känns inte som att jag vill bo i en skitig studentkorridor och jobba 24/7. Nog för att det ger mycket pengar men tycker inte det är värt det. Sen kan jag inte fara förens pixie blivit stor nog. Har ju iaf schemalagt jobb fra mtill början av september. Sen får man väl se sig omkring. Känner att jag inte får låsa fast mig på regnbågen. Förhoppningsvis hinner jag ta det där jävla körkortet innan jul ! HATAR KÖRLEKTIONER.
Varför har alla så panik med att komma iväg ? Varför måste man sticka de första man gör till hösten ? 


Pappersklockan med brodyr som jag köpt


Det blev ett bokomslag också :)

j

picture


Då var man brownie


Inhandlade 2 filmer idag :)

Jag älskar min kvinna, har aldrig ångrat att jag gjorde den !


Min nya väska is nice



Bevisar att jag druckit en kopp ! Ska hämta min andra nu..

-Inte min kamera därav bildkvalliten.

Firefighter

Försökte nyss räkna ut mitt studiepoäng.
Om jag räknat rätt så borde jag ta mig in på brandmansutbilldningen i sandön ! :D
Dock har jag inte sökt någonting nu till hösten, men kanske till nästa år :)



b.

Glömde att skriva att jag,lars,jesper och dan var förbi rebecka idag.
jag vet att du kommer klara det här rebecca !
<3

My home

Jag har fortfarande ingen mobil och är fett isolerad !
Tänkte bara berätta det så ingen tror att jag dissar dom när jag inte svarar

Nu till lite saker som händer. Jag har blivit totalt kär i butiken handplockat som har öppnat i älvsbyn. Det är en inredningsbutik med vintage stil :) jag gillar verkligen den stilen ! Är inn där nästan varje dag och lyckas alltid komma hem med nån liten sak till lägenheten. Idag blev det en genomskinlig glasvas som jag ska ha min nya blomma i . Tycker det är snyggt när man kan se jorden och alla rötter. På handplcokat finns även "Roberts Radio"  Vill verkligen ha den blommiga modellen som endast görs i 800 exemplar :) Lägger in en bild på den.
 På fredag blir det ikea och lite inköp ! Gode stor skillnad på ikeas stuk och vintage men ska nog kunna hitta mig massor med saker ändå. Ska även köpa en hel del blommor eftersom jag inte har så många ! En grön växt gör allt så mycket hemtrevligare. idag inhandlade jag även klädnypor i trä. Har tänkt hänga en tråd på väggen ovanför sängen. Där ska jag sen hänga kort och andra saker med hjälp av klädnyporna, kommer nog bli snyggt !
I helgen fyllde jag som sagt 19 tråkiga år. Fick ett wii fit av mamma och pengar+kläder av papi.
Jag trivs verkligen med att ha en katt ! jag behöver aldrig vara ensammen och det är underbart när lilla pixie sommnar i min famn. Man blir alltid helt lugn när han sätter igång och spinner.
Idag fick Pixie för första gången besöka camillas katter :) Dom trivdes bra ihop vilket känns jätte bra !

Snygg men ack så dyr, närmare 2000 får man lägga ut 


Funderar på om detta ska bli mitt näst köp på
handplockat, måste bara kolla om den finns kvar.


Snyggaste koppen ! Måste inhandla den snart .^^
Indiska har så fina saker


Den här lampan hade inte heller varit fel !


j

Skönheten <3



kom änglar

hello

Tänkte bara säga att jag nu vet vad min nästa tatuering blir.
Det blir nog en försenad födelsedagspresent från mig själv till mig själv.
Blir nog att göra den närmare hösten då augusti lönen kommer :) Då är man gode så rik ! Sen måste jag prata med jeriz också. Behöver ju som sagt få en bild uppritad och en tid :)


j

catfight

hej igen

Nu är jag kattmamma !
Är ägare till lilla Pixie , han är så underbart söt och helvit.
Om ni ville veta så har min mobil gått sönder !!! Jag är fett isolerad eftersom jag inget internet har i läggan.
Om ni vill mig något de närmaste dagarna så kan ni ringa hem till mamma eller nån annan som jag känner. Eller helt enkelt plinga på dörren. På fredag (imorgon) fyller jag 19. Gode töntigt nummer. Blir iaf att fara på pdol då med brudarna. Vi ska fira mig och lyssna på lite band :) Funderar på om jag ska orka hämta min kamera och ladda upp bilder på Pixie , Men de blir nog i kväll.

Färga dock håret brunt i går , less på att vara blondie.


j


En av dessa är MIN <3


SKINNY


Om du lämnar mig nu

Kan ju för övrigt berätta att jag har skickat in ett intresse mail på en katt. Skrev lite om mig själv och vad jag pysslar med. Den otroligt gulliga kattungen finns i boden och heter Izor. Mest troligt ska jag döpa om han ! Ni har fortfarande inte skrivit nå bra katt namn ! Skäms på er. Hoppas hoppas att han finns kvar och inte blivit tingad. Ägaren vill att katterna skulle komma till seriösa och bra hem och det var därför man skulle skriva ett kort personligt brev. Hoppas hon tycker jag är lämplig :) katten är så grymt söt och man vill nästan äta upp den !
Kattungarna var bara fyra veckor nu så dom är inte leveransklara förens i början av september. Men det gör egentligen inte så mycket. Lägger upp en bild så ni ser hur kullen och Izor ser ut. Sen har ju Malin på mitt jobb också kattungar. Om Izor inte är ledig så kanske jag tar en kattunge av henne. Dom var jättesöta dom med.
Imorgon bär det iväg till piteå med 13.20 bussen. Ska på ett möte i Öjebyn. Kanske inte de roligaste mötet men de är viktigt för mig. Ska vara där tre så då passar det bra att åka hem igen med halv fem bussen. För en gångs skull lyckas få tur med busstiderna.


Ser ni snygg Izor <3


Elegi

Sen jag började läsa teas blogg har jag börjat fundera på Aupair mer och mer. Att bror åker till USA i Augusti gör ju även att man blir mer taggad. Jag är inte speciellt rädd för att åka långt bort. Men det som skrämmer mig mest är all tid som jag missar. Allt som kommer hända här hemma medans jag är borta. Kommer mina vännter fortfarande finnas där när jag kommer tillbaka om ett år ? Eler kommer dom ha gett sig av på egna resor. Jag är så fruktansvärt osäker på livet och känner ångest över hela min vän situation. Jag har aldrig haft så här mycket vänner tidigare och är otroligt rädd för att mista dem. Har redan panik över att jag ,malin och linn inte ses så ofta. Alla tre jobbar och vi r nästan aldrig lediga samtidigt. Jag vill inte ens tänka på hösten. Varför måste jag vara såhär ?! varför kan jag inte bara njuta av allt. Varför är jag så otroligt rädd för att släppa lös saker. Jag håller krampaktigt fast i allt och gör allt i min makt för att inget ska förändras. Jag blir inte klok på mig själv.

-Om vi bortser från texten ovan så har det varit en ganska bra dag idag. Började dagen med att äta lunch med amanda på cafe storgatan. Sen for vi in på Sportringen och jag använde äntligen mitt presentkort som jag fick i julklapp ! Blev en spikmatta :D Brukar alltid tjuvligga på kajsas när jag är där så tyckte det var dags att köpa sig en egen. Tänkte först ta den orangea men de blev den gröna. var typ en pigg som var böjd på den orangea mattan och jag är ju lite petig ;)
När jag kom hem testade jag såklart matten direkt. Kan ju säga att det är jätte skönt för ryggen min. Efteråt blev jag trött (stod att man kunde bli det) Så vilade en stund på sängen. Senare kom camilla och vi får och badade i selholmen. Första varam dagen på länge och det var ett skönt dopp. Måste ändå erkänna att det var gode kallt ! men skönt ändå.
Har även bytt sängkläder idag och dom nya var sjukt sköna ! Skulle kunna leva i dom. har även hunnit med en sväng på handplockat idag :) Köpte en Födelsedagspresent till Kajsis (Hon är i sin stuga så vet att hon inte läser det här) Självklart var jag tvungen att handla en sak till lägenheten också. Blev dock bara en trasa när det stod KÖK. Jag gillar verkligen att köpa saker till lägenheten. Nu ska jag nog sluta innan jag tråkar ut er med långa bloggar !

j

Det blåser genom hallen

Nu kommer ett litet bildregn :)

Ny koftan och ny sjalen :)

dreggig men ganska brun !

fire

tjockis

Älskade farmor <3

flower

Den seriös maten jag gjorde idag !


Tidvis

Hej och Hallå !

Förlåt för att jag varit grymt inaktiv de senaste dagarna , men vid de här laget vet ni varför. I lördags var man på Farmen :D Det var grymt kul och hoppas vi kan göra om det fler gånger. Väl hemma i lägenheten gjorde jag den klassiska "Däcka i duschen och få översvämning" . kan ju berätta att jag fick torka upp en hel del vatten !
Men man kan ju inte lyckas med allt. Nu sitter jag hos mamma och har precis betalat min adressändring och eftersändning. Så¨nu kanske man börja få lite post ! Har även hunnit med att vara hos veterinären med Semlan. Enligt vet så hade hon ett medfött bettfel och hon visade mig hur jag själv ska kunna fila ner tänderna :)
Har ju som sagt lite planer på att skaffa katt. Ska bara hitta en lämplig katt på blocket :) Ville först ha en hona men har blivit övertalad till att skaffa en hane eftersom dom är lugnare. Men jag behöver hjälp med bra kattnamn ! Skriv gärna om ni kommer på nå bra. Nu tänker jag ladda upp en video som visar ett av de bästa stunderna i mitt liv. Videon kommer visa när jag (jennie) är på peace and love och lyssnar på Lars Winnerbäck.
Plats: Vid stängslet. Jag är en aning överförfriskad och skriker och gråter samtidigt. Det är bara för vackert
<3


j

King of POP


CLo

Hellu

Nu sitter jag i vidsel och papi. Igår hjälpte jag pappa och karin att klyva ved i tre timmar ! Jag hatar verkligen att klyva ved fast gjorde det ändå. Sen på kvällen blev det att spela fotboll i två timmar med amanda , johnny och alla pojkar + Elina ;)
Så igår blev det en riktig träningsdag !
Jag vill ha mina nya skor ! Eftersom jag är hos pappa kan jag inte hämta ut dom :( Men i morgon blir de älvsbyn igen så då kan jag hämta dom <3 Jag har börjat märka att min blogg har blivit gode tråkig. Lovar att jag ska börja skriva om lite mer roligare saker ! Om de nu finns nå roligt att skriva om. En rolig sak är ju att amanda cutta till mitt hår idag . Hade hunnit bli gode så långt men nu är det fint. Tackar för det !  Imorgon blir det möte i piteå och sen shopping tror jag. Hade velat hitta mig en kavaj ! Vill egentligen ha en från monki men vi får se. Laddar upp lite kläder från monki som jag vill ha :)

Dress
M
Monki

j

.

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/33433/hejbodil?claim=xv4wnrcz9tb">Följ min blogg med bloglovin</a>


yeah


3 Smis Eht ?

Hello

Igår skrev jag en blogg via mobilen men den verkar inte ha kommit  upp. Igår hade jag även en riktig storstädning i lägenheten. Jag skurade alla golven och plockade ihop saker :D Så nu doftar de gott. Jag pysslade även lite i köket. Tog fram två glasburkan och fyllde dom med Oboy och Kaffe. Sen klistrade jag fast bokstäver på burkarna. Blev gode nöjd :D Jag gillar att pyssla på i lägenheten :) Jag mår alltid mycket bättre när lägenheten är fin och städad. Sen har jag även tagit ner videon och kopplat in den. Det är kul att se gamla VHS filmer. Just nusitter jag hos Camilla. har sovit över här i natt ! Vi hyrde två filmer igår, en Irene huss film och nån nu med kate hudson.
Idag far jag till vidsel och blir nog där till onsdag.


j

shop

Nu är jag typ glad !
Skorna är betalda och kommer nog om typ två dagar :D
Kommer bli grymt snygg i dom. Har nå dille på skor och vill bara ha massor. Sen är jag gode sugen på en kavaj som jag såg fanns på Monki. Måste ta mig till luleå nån dag och inspektera den. Kom på att jag typ fyller år den här månaden. När man var liten lägtade man alltid ihjäl sig och man kunde inte sova dan före. Nu känns de inte riktigt så speciellt.
Det känns som att 19 bara är ett drygt tal innan 20. Sen lyckades jag ju som vanligt shoppa en hel del när jag och Sandra var i Borlänge. Blev ett par röda shorts  , randig tröja , t-shit från gina , bikini, svarta skor och ett linne från HM. Lägger nog upp en bild på de om jag hittar bilder på allt. Orkar inte fota kläderna.


Lite halvtaskig bild på en del av shoppingen

j

Shoe

Nu klickar jag hem dessa skönheter från Nelly, Kan inte hålla mig längre...
(Borde nog spara pengar egentligen)



computtttter time

Nu sitter jag här och har rast. idag började man jobba halv sju. Inte mysigt men pengar iaf. Idag har de varit en härlig dag på jobbet. Längtar tillsi morgon för då ska vi med barnen till Leos lekland :)
Jag har ju som ni märkt kommit hem från Borlänge och peace and Love ! kan ju säga att jag har haft en kanon vecka. Kommer aldrig glömma den ! Om ni vill se bilder kan ni gå på sandras facebook, går också att gå via min sida.
Igår betalade jag min hyra. Ganska skönt att ha nästan 6000 kvar på kortet efter det. Fick mer lön än jag trodde. Dock gick de gode mycke pengar i Borlänge ! Så blir att leva lite snålt den här månaden.
idag har jag kollat runt lite på olika bärbara datorer. Mamma har sagt att jag kan ta deras stationära dator. Men jag vet inte... vet inte riktigt vars jag ska ha den heller. Kikade runt lite på elgiganten och hittade en som jag tyckte verkade bra. Heladt hade jag velat ha en som min bror nyss köpte. Dock kostade den över 7000 och så mycket tänker jag inte lägga.
Sen måste jag fixa internet. Känns som jag bara skjuter undan det hela tiden. Sen måste jag även gå med i den där jävla a-kassan . Drygt att betala men bra om man blir arbetslös !
Sen måste jag ringa till vaktmästaren och säga att jag har ett getingbo utanför mitt fönster. Vet dock inte hur de ska gå bort eftersom de sitter innanför taket. kan fan inte öppna ett fönster utan att de kommer in typ 100 getingar !

jag saknar malin och linn bajs mycket och har inte träffat dom på evigheter. Sen åker linn bort typ idag så kommer inte kunna träffa henne på över en vecka BUHU ;( Men ska fylla på mobilen idag och ringa Malin. Detta går ju inte !

Nu är min rast slut och jag ska återgå till jobbet . Ska bara ladda upp en bild på datorn ja hitta..


j


RSS 2.0