Drug

Hello

FAN Nu har jag gjort A fasen 2 gånger och jag kugga på båda. Kommer aldrig ta det där jävla körkortet. Sen går de skit att övningsköra. Känns som om jag aldrig tar mig framåt. Lär ju då inte kunna få det innan körskolan tar semester , så de blir väl nån gång till hösten. Sen har vi återtester på gympan, men de kommer gå skit eftersom jag inte har tränat nå.

Sen var jag inte heller sugen på att jobba i morgon, men man får ju pengar så ska inte klaga. Det enda bra är att jag äntligen bokat Peace and Love biljetten , sen lästa jag på sandras blogg att hon handlat tält :D 
Borlänge HERE WE COME !! 



Where

Hallu

Idag har man jobbat, började halv nio och sluta fem. Ganska skön dag :) Det har varit jätte fint väder ute. Så nu har man fått motion , vilket behövs ! Sen när jag kom hem kom farmor och farfar förbi. Jag fick en ni micro och en brödrost av dem :O Blev gode chockad när farfar kom med  den !!!!!!  Dom är grymt snälla men lite små galna.
Nu sitter jag hos mamma och snor internet. Skulle egentligen gratta jens olof som fyller 16 :D men han var inte hemma. Han är väl ute och raggar moppe och tjuv dricker folköl :O :O Snart ska jag till linn och se film, då får jag träffa oliver med. Hennes egna lilla tax. Jag har grymt mycket i tankarna och engelska nationella på tisdag kommer gå skit, men jag prioriterar andra saker före det just nu ! Saknar dig sara På valborgs blir de jobb också, slutar halv tio. Får väl se om man orkar börja dricka då :) Nu ska jag gå till linn.
Checka in låten också !




Kär i denna låt !



j

dffdf

nu drar vi mot sverige !
 Gjort några nya lænkar , testar nu

Last day ...

Hallå !

Nu ær de morgon och vi har nyss ætit frukost. Dom har lite andra matvanor æn vi har.
Dom æter mackor med sylt eller nutella ! Men jag klagar inte . Nutella ær ju inte helt fel ! Camilla skulle ha varit hær eftersom hon gillar nutella så mycket. Ær nog hemma i Sverige kring halv tio i kvæll. Ni får gærna komma førbi om ni har lust med det. men først ska jag damsuga lægenheten ! ÆR FAN OMØJLIGT  att hålla rent nær de ær miljoners ton med sand ute . Nu ska vi vara med på en førsta hjælpen kurs !

Kommer sakna narvik ! Hær skulle jag vilja bo :)


j  


NORGE

HALLa

nu ær vi i norge med klassen :D
dærfør jag inte bloggat nå .
det ær jætte fint hær med massor med fjæll!
återkommer med mer info i morgon.



j

Twilight

Hello

Nu sitter man på skolan igen. Lär ju bara här och hos mamma man kan blogga. Men lovar att jag snart ska fixa internet till lägenheten. Igår var man på jobbet och hade möte. Pratade lite om sommaren och att de kommer bli en del jobb ! Men jobb är bra eftersom jag pengar till lägenheten :D Nu har de börjat kännas som mitt hem iaf. Men nog kommer jag ändå åka till vidsel ibland och så. Igår var jag och sandra ute och gick. hade precis krupit ner i soffan och skulle se på tv, men då ringde Sandra så det var bara att bege sig ut ! Men jag behöver det så de är bra ! Kväll ska vi ha ssu möte och sen ska kajsa komma. Inte träffat henne på länge så det blir jätte kul.

Idag har jag GULA byxor på mig, lite sen kycklingklädsel. Hitta dom i garderoben och kom på att jag borde ha på dem.

Jag fick nyss sveriges blogg black out och vet inte vad jag ska skriva.. Återkommer senare med mer info



j




 


PUSS

Kom på att man kunde klättra ut genom mitt köksfönster och sitta där och sola. Grymt härligt och bra eftersom jag inte har någon balkong.




j

FLYTT

HALLÅ!!

Förlåt för att jag inte skrivit på länge, men har ju som sagt flyttat in i lägenheten nu så har inget internet där. Men ska beställa mobilt bredband i kväll eller i morgon. Börjar få smått panik nu utan internet.
Jag trivs jätte bra i lägenheten !!! Den har blivit så fin nu. Skriver mer sen idag.

FETTO

Först blev jag glad när jag hittade de här SSU kortet från 2006 . Men nu har jag bara ångest över det !
Ser nu hur massa smalare jag var då. Nu är jag bara ett fläskberg !
fan.


2 från höger

värme ?!

Då sitter man här igen , inklämd mellan soffan och täcket.
solen skiner ute och de är härligt.
MEN JAG TÄNKER INTE HA DÅLIGT SAMVETE FÖR DET ! JAG TÄNKER MED GOTT SAMVETE SITTA INNE OCH SE EN FILM OCH LÄSA EN BOK TILLS KLOCKAN HALV TRE. DÅ SKA JAG OCH ÖVNINGSKÖRA !!! SEN SKA JAG RINGA TILL MALIN OCH FARA DIT. kände att caps var lämpligt där. Nu ska jag läsa en bit på män som hatar kvinnor och sen se film !
NJUT !


Movie star !

Hello

Igår såg jag och linn en skräckfilm som hette "The strangers" Den var grymt spännande och jag blundade typ hela tiden. Dock blev de lite bättre när jag fick tända lampan. Att den var så äcklig kan ju bero på att de var typ från en sann historia :O Hur ska detta gå nu när jag flyttar till egen lägga ! Sen satt vi och spånade på hur man ska göra för att lyckas och överleva en skräckfilm. Spånade själv vidare på det nu i morse och kom fram till följande :

1. Dela alltid på er ! På så sätt blir de svårare för mördaren att hitta just dig , lite ensamhet har väl ingen dött av ?

2. När någon knackar på dörren använd aldrig kik hålet utan öppna alltid direkt  ! Kan ju vara någon trevlig jultidnings försäljare , tre nummer av kalle för 69kr vill man ju inte gå miste om.

3. Tro aldrig på kvinnorna ! De ser hela tiden saker som inte stämmer. Lugna dom och säg att allt är som de ska. Att det står skrivet "KILL" med stora blodiga bokstäver på väggen betyder ju inte att ni ska dö. Säkert grannpojkarna !

4. Försök alltid prata med den maskerade man som plötsligt kan står i din hall. Han kan ju vara påväg till en Halloween fest och gått fel.

Nu orkar jag inte vara oseriös mer haha. Linn övernattade här också. Var tvungen att stiga upp kvart i sju för att hon skulle jobba på ugglan. Så nu är man lite små tärd ! Hann ju dock se the voice i morse vilket aldrig är fel. Även idag har jag körlektion. Hoppas de går bättre än igår ! Innan lovet är över ska jag fan ha gjort klart alla moment med parkering. Bara för att jag är lite sur på mig själv ska jag plugga teori ! Suger på den biten.

j


coolboy_95

Hello

Har nyss gjort en ny header ,men ska nog byta tillbaka till den malin gjorde åt mig :)
I morse steg man upp klockan sju och for på körlektion klockan åtta. Hade nog mycket i tankarna för i dag gick de inte speciellt bra :/  Men alla måste väl få ha en dålig kör dag. Kändes verkligen som jag var tillbaka på ruta 1.
Men vi får ta nya tag på torsdag. Snart ska jag nog ta mig en prommis ner till läggan. hade velat få in fler möbler men lite svårt när jag inte har nån bil, pappa kommer inte hem förens på söndag. Då lär jag ju iaf få min soffa och tv bordet. Måste fan leta ett köksbord på blocket , för de är de enda jag saknar .
Sen har de  väl inte hänt så mycket under lovet direkt. Igår grilade vi som sagt. Kom gode mycket folk och de var trevligt. Kan ju räkna upp dom som var där : Jag , kicki , linn , emma ,thomas, mona , jocke, erik , lars , morgan , vicente , toby , anton , björn , camilla och Sandra :) Tror de var alla !  Eftersom de var grymt varmt igår smälte de lite vatten runt eldstaden , men som tur var hade vi Linn som skottade vatte´n som aldrig förr. Jag , kicki och linn grillade grymt god mat och de känns som om jag fortfarande är mätt. Sen spelade jag och linn Robinson spelet , linn hade de grymma namnet "jarmocool" typ tolv ;D  Måste lägga upp en bild så ni har ett  bevis på att jag vunnit spelet tidigare !




Nu ska jag bestämma vilken flyttkarton som ska få följa med , kommer få feta muskler innan de här är över ! Biff here i come ;D


j


Cœur de Lion

Hello

Idag är de jätte härligt väder ute ! :D Ska snart ta mig ner på byn och handla lite mat , om nu konsum är öppet.
Ikväll ska vi grilla här hos mig . Jag och Kicki ska göra grillspett med potatissallad å en god sallad ! :D
Kommer nog bli mycket trevligt.

just nu sitter pappa och dom i fjällen hos Arnold och myser !
Hade gärna velat vara där med dom nu. Måste erkänna att de är lite ensamt här hemma

Bild på köket i nya läggan , ganska mysigt !


j

Jackorna som jag vill ha :)


Dance

Hello !

Gårdagen blev ju kanske inte som i tänkt oss dirket. Jag och Malin flummade på här hos mig och Spalde Geo challange samtidigt som i lyssnade på CHICKEN FRIED ! ;D Sen ringde kicki och sa att dom var sugna på piteå så vi hängde med dit ;) Dansade på Pentan i 2 timmar och drog sen hem. Var grymt med folk ocg svinigt varmt. Träffade många som man inte sett på länge , så de var en trevlig kväll.  Om de nån gång skulle ta slut mellan dig och petter malin så har vi ju 40+ killen ! ;) ;) Nu sitter jag och dregglar över två jeans Jackor som jag verkligen vill ha. Jenas jackor är verkligen grymt snyggt ! Men måste spara pengar till läggan ! Får väl önska mig en i present nån gång.  Lägger upp en bild på dom tå som jag vill ha .

- men nu erkar de inte funka med bilder FUCK .

J

Chicken Fried

hihhöhö::



GLAD PÅSK !


Home sweet home !

Hallo !

Nu håller jag och camilla på att packa ner mina saker i flyttlådor !
Lägenheten är ju som sagt min nu. Har kastat svin mycket med saker, man undrar ju hur allt fick plats.
Snart ska vi ner på byn och handla mat , är ju som sagt själv i mammas lägenhet nu. Tror också jag ska fråga om konsum ochhämta banankartonger. Mina flyttkartonger är typ slut.

Hit ska jag flytta ! Jag och alla gamlingar <3


Ikväll hoppas jag att linn och Malin kommer hit och ser film ! Hade velat visa dom läggan också. Mormor har ju varit där och städat golven så nu är de bara att flytta in saker.


like



NU SITTER DEN DÄR ! :D ÄR KÄR I MIN TATUERING <3



Jeriz gör konturerna


Lite färg har kommit dit .

Klar !!


Sen filmade linn lite :D

NU !

Hittade denna bild på google !
Det här ska jag också lyckas med :D


Before                                                          After

MYYYSSSS! ***

Hejhej!
Mysimysi !
Öh balen!
Pussipussi!!!
SNOPP!

Paparazzi

hello

Som de flesta vet så blev det ingen tatuering igår :/ Jeriz var tvungen att flytta fram min tid. Grymt tråkigt eftersom jag varit pepp hela veckan. Men men kanske inget att göra åt. Idag blir de att jobba från 13.30-21.30 bra eftersom jag behövr pengar. Sen måste jag ju nämna att jag har tingat lägenheten ! Ska skriva kontrakt på måndag. Ikväll efter jobbet blir de nog spelkväll hos mia !



Sexig som få !



j


yeeeeah

Imorgon ska jag tatuera mig ! ;D
Jag är pepp som fan !!!

Sen har jag tittat på en lägenhet som jag nog ska flytta till GOOD .


you


Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst

Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende
som inte mår så bra
Hon plockar fram allting
jag gömmer minns allting jag glömmer
Hon säger att hon är jag


RSS 2.0