Inget

Hello


tralalalalal- nej jag vet inte vad ja ska skriva eller blogga om.
Ska hoppa i säng och läsa min nya bok !
godnatt




Snyggis!

Pixie som liten :)












Perfekt




Hit vill jag flytta ! Nån som känner igen huset ? ;)

New day

Hello !

Varit gode seg med bloggen men har inte orkat blogga nå .
Igår blev det först jobb och sen fest. Drog först till hannah sen linda och avslutade med röda rummet. Dock var det inte speciellt mkt röjj på röda. Men de kan man kanske inte förvänta sig av älvsbybor heller. Invigde min nya jeanskjol samt de nya linnet , allt från carlings :) Var lite sugen på dom svarta skorna men så blev inte fallet. Vill spara dom till USA. Sen var jag lite rädd att falla typ ute o snön ^^ Fan vad de har snöat ! Känns som 50 meter typ... I veckan är man typ ledig å vet inte va ja ska hitta på. Jobbar dock natt åt Sara vilket är bra för behöver pengar :) Kanske drar upp till vidsel en sväng i morgon , ska höra med mamma om ja kan ta bilen. Ska till öjebyn i morgon som vanligt så tänkte köra direkt från Vidsel. Men vi får se vad som händer. Måste iaf till bibblan och låna fler böcker har som inga kvar nu. Läser om en serie som jag läste för en massa år sen :) Riktigt bra faktiskt och man förstår så mkt mer nu än förr. Nej nu ska jag stänga av min plåtburk och hoppa i säng.



Min lyxfrukost ! -Märks att jag fått lön...



j



Bet

Hello

Har blivit sådär kvällstrött igen ! Tråkigt när kroppen bara vill sova . Borde inte vara trött eftersom jag lägger mig tidigt och sover gode normalt. Hoppas de försvinner iaf. Nu ska jag hoppa i duschen och sen inta sängläge ! Den som väcker mig i morgon kommer jag döda personligen.


Sometimes I wish
I was someone other than me
Fighting to make the mirror happy
Trying to find whatever is missing



j


Galet


Skor <3

Skorna kom idag <3
15cm kärlek




Har du sett världen ?

Hej

Solen skiner ute och de är verkligen fint väder. Har verkligen noll lust att fara till öjebyn men måste göra det ändå. Behöver den där timmen men hade varit skönt att få vara hemma och tyå åka pulka i kanis eller nå.
Camilla ska iaf åka med mig till piteå så då blir ju bilresan lite roligare iaf, tror jag ska be henne bränna en ny ckiva så vi har nå bra musik att lyssna på i bilen. Sen hade jag tänkt gå på stan lite och bara kolla , fönster shoppa ni vet ;) Har ju som jag kanske skrev startat med mitt lite nyttigare liv, blev kanske inte så nyttigt igår men bättre än vanligt. Blev en liten synd på kvällen och åt lite naturgodis.
Ska försöka dra med sara på en prommis ikväll med :) När man väl tar sig ut är de riktigt skönt. Dock så ska jag inte ha jeans den här gången , inte speciellt skönt att gå långt i ;)
Sen har jag även hittat en bikini på nelly som jag ska beställa och ha när jag far till usa. Lär va gode varmt när vi kommer dit så behövs en ny fin bikini. Sen hade hotellet en pool ute så blir nog att hänga där en del och steka !
Härligt att vara brun och fin när man kommer hem sen, sådär lagomt till sommaren börjar också.

Jag och sara började även prata om att fara på yran i sommar, nån som varit där och vet om det är bra ? :)
Vill massor på p&l men får nog inte ledigt från jobbet den veckan. Men än kanske man inte ska ge upp hoppet.
Jag har egentligen inte tid med att blogga för måste snart gå upp till mamma och hämta bilen. Men ska lägga upp en bild på bikinin så får se hur den ser ut.




j


Nötar musiken just nu


Ingenmansland

Hello

Idag börja min dag med att min käre far ringde och väckte mig tio över nio. Släpade mig upp ur sängen för att invänta honom. Han kom förbi med ett fint brev från farmor :)
Eftersom jag ändå stigit upp besluta jag mig för att gå och prata med vikariesammanordnaren på kommunen, gick mycket bra så nu kanske de blir lite jobb :) Ska bara beställa ett utdrag ut belastningsregistret för de dom hade var för gammalt eller nå. Gick sen på korre och inhandla lite frulle och begav mig sedan till bibblo för att läsa lite :) Sen blev det en lång och skön prommis med Sara :) Gick runt västermalm och prata en massa skolminnen. Sen mot kvällen fick vi nå impuls ryck och drog med lars till luleå för lite gott käk :) Blev banthai ! :) Thaimat är aldrig fel , blev fyra små rätter för mig och sara. Efter maten drog vi på willy och efter det på toys r us och lekte lite ^^ Dock hann vi bara vara där i typ en kvart innan som stängde. När vi senare anlände till älvsbyn blev det hollywood fruarna hos sara, lars var dock inte så nöjd över tv valet...
En mycket trevlig kväll iaf ! :)

Imorgon blir det att släpa sig till öjebyn igen. Tar nog bussen den här gången för mammas bil hade ingen bensin i sig. Vet inte om jag skrivit att jag klicka hem skorna igår <3 Så hoppas dom kommer imorgon eller på onsdag.
Längtar massor och hoppas dom passar, mätte foten den här gången för vill inte göra samma misstag som med mina andra skor som visa sig vara sjukt små i storleken. Hoppas bara man kan gå i skorna ^^ Är ju 15cm klack på dom :) Dock så är de kilklack så går nog bra.

Nu ska jag kolla lite busstider och läsa lite bloggar som jag missat.

j

mos

Hello

Då var man hemma eftrer en mycket trevlig helg i nausta :D Alltid lika kul att vara där ! :)
Ska snart gå ut på en prommis för är fint väder ute :)
Blir en kort blogg bara :)


mjauuuuu

Nausta 2

Nu har vi spelat några vändor med andra ord :) Självklart vann mitt lag båda gångerna ! Jennie är bäst ;) Nu håller dom på att dukà fram ost och kex , var dock inte så sugen för åt nyss en massa äppelpaj :/ Gott men många kcal !!!!! På måndag blir det nutrilett igen, vet dock inte hur länge för vill inte sätta upp nå tids mål. Då kommer jag bara falla. Nu blir det att bli lite snyggare till sommaren ! Är less över att skämmas över min kropp, less över att hata min kropp . Bajs på allt fett ! Thinspo blir det nu !!!! Skulle lätt vilja gå ner 20 kg ! Nej nu blir det andra bullar . Imorgon blir det nog att se film hos Martin, ska dra med mig Sara ochså hade jag tänkt. Tycker det kan bli fredag för då kommer lönen <3 jag behöver den här lönen mer än allt annat ! Eller nej det var en lögn , jag vill ha en massa saker mer än lönen men ja... Folk brukar ofta kommentera att jag inte bryr mig om jag tex tappar bort saker. Men för mig betyder inte materiella ting speciellt mycket . Vet inte om ni förstår men jag värdesätter välmående före. Jag ser problem som tex ångest mycket högre. Tappar du en mobil kan du köpa en ny , mår du dåligt kan du inte köpa dig glädje. Jag har svårt med sånt här. Sen suger jag på att trösta människor. Kommer aldrig på nå klokt att säga . Känner mig så dum bnär folk sitter och förklarar sina problem och jag bara sitter där. Jag bryr mig och vill säga saker men vet inte hur jag ska formulera mig. Vet inte vad det här har med allt att Göta men , har ingen aning om vad jag skriver. sen att jag skriver med Karins iPhone gör ju inte det hela bättre . Nej nu ska jag sluta innan ni somnar :) Åhnu sitter Jonny här och är sjukt rolig haha :D måste sluta innan jag skrattar och dör haha God natt

iPhone

Hellu bloggar från Karins iPhone så blir nog inte en så lång blog. Befinner mig som sagt i Nausta :) igår satt va fast i ovanna vatten i sex timmar ! Haha idag gick det betydligt bättre , körde till rödingstjärn där vi var hela dagen :) nu sitter jag och väntar på mat ,tror det blir grekiskpytt :) är själv gode sugen på en iPhone ! Blir nog en sån sen till sommaren :) en iPhone är så mycket roligare än en vanlig mobil . Det är gode skönt att vara här och komma bort från allt. Har tänk gode mycket på en massa saker och har även kommit fram till vissa beslut . Nu ska jag sluta blogga och vara lite social :) ps tre apor är lätt det godaste vinet ;).

bORT

Hello

Har varit lite lat dom senaste dagarna med bloggen ! och kommer vara det fram till söndag !
För idag var vi till nausta vilket betyder att jag mest troligt inte kommer blogga nå.

HEJDÅ !


Tänk om jag..



Mischi

Hello

Har märkt att tiden går gode fort. Imorgon blire öjebyn igen, känns som jag nyss var där. Känns lite jobbigt men måste dit för jag behöver det. Men nog om det nu..
Idag har jag städat ! Så nu är lägenheten massa fin :) Nu ikväll kom lars och mia hit och vi gjorde jättegod mat :) Blev thaikyckling med nudlar. Jag älskar thai mat så det var massa gott. Efter vi käkat kom sofia , morgan och camilla å titta film med oss. Vet inte vad jag ska blogga om utan tror jag slutar här .

godnatt

j

love

skulle kunna döda för dessa skor ! Blir att beställa hem dom när lönen kommer :D kommer vara sjukt snygg i dessa när vi drar till USA.


Mars

Hello

Eftersom jag var gode död igåt somna jag tidigt. Vakna typ halv nio i morse och var gode pigg. Låg dock och drog mig till efter nio nån gång. Sen vann jag över latheten och tog tag i alla disk som jag inte orkar med. Så nu är allt rent i köket. Har även rollat hela soffan och puffen fri från katthår ! Det måste vara de värsta med katter, allt hår som dom löser. Sen är Pixie inne i en extrem släppa lös hår period..
Så nu blir de att städa resten av läggan och försöka få bort lite prylar som jag har en förmåga att samla på mig.  Varje gång jag städar slänger jag alltid en massa skit som jag velat spaara en gång i tiden. Jag måste lära mig att kasta saker. Jag hade även tänkt hinna ut på en promenad innan solen försvinner !

Anmälde mig nyss till nån tävling där man kunde vinna en resa till valfritt land. När man val kommit fram skulle man få göra ett reportage som sedan skulle sändas på tv. Är ju typ noll procent chans att jag vinner men de var lite kul ändå. Kan ni gissa vilket ställe jag skrev att jag ville till ? ;)

Nu ska jag försöka röjja lite här- bloggar mer sen.

j


Soffa

Måste bara lägga upp bilder på nå soffor jag hittat ! Alla kostar kring 5000 och är fina :) Det är även bäddsoffor vilket jag vill att de ska vara. Sofforna är från Jysk , ikea och soumisoffa.




(Inte bäddsoffa på dom här två)


Vilken tycker ni är finast ? Vill egentligen ha en sjukt snygg orange soffa från ikea men den är dyr !
Sen såg jag en fotölj i öbers skyltfönster !!! Vet dock inte priset men antar att jag inte bör ägna så många tankar åt fotöljen. Nu ska jag besöka sängen.

Godnatt (igen)


j



Personer jag skulle vilja vara :














godnatt


j

Movie

Ligger hos sara och ska snart slå på en film.Har laddat upp med lite godis så att bakis dagen ska bli perfekt ! Är inte speciellt bakis egentligen utan bara sjukt seg. Har planerat att sova länge i morgon och vara gode lat :-) fast måste nog städa lite också ! Hade velat byta gardiner men har inga att byta med. Så går det om man är dålig.

sauna

Hello

Tänkte hinna med en snabb blogg innan jag ska möta Sara :)
Igår drog vi till Saras stuga för att basta och förtära lite alkohol. Var en sjukt trevlig kväll som måste göras om fler gånger. Jonas utövade även sina telepatiska förmågor på mig ! Vilket visade sig fungera ;)
Sen idag steg vi upp typ halv tio och var gode pigga. For ut och gjorde våfflor och grillade korv. Toppen helg !


min framtida smart car ?


j

Underjorden

Sitter hos mia och ser sherlock holmes och förtär lite chips :-) inte helt fel. I morgon blir det att stiga upp klockan sex :'( börjar jobba sju och slutar halv fem. Men är glad för alla dar ja får och pengar är ju aldrig fel ! Sen ska jag jobba med sara vilket gör det hela mycket roligare :-) Annars är allt lite upp och ner just nu :/ vet inte riktigt vad jag ska göra med allt . Less på det.

Te

Hello

Äntligen fredag säger jag bara ! Vet egentligen inte varför jag längtar till fredagar eftersom jag är så pass mkt ledig annars också, men tycker helger för med sig ett viss lugn  :) Så ikväll blir det nog gode chill med nån film tror jag. Igår var jag först på personalmöte i tre timmar ! Sen for jag till kajsis :) Vi tittade på oscars galan och åt god mat. sen gjorde vi ett spontant besök i piteå för att se alice i underlandet i 3D och den får helt klart godkänt. Inte den bästa film jag sett men bra ändå :)

Tidigare idag kom Camilla förbi och vi bestämde oss för att ta pixie på en prommis. Hon gillar inte snö så mycket så de var en rolig färd. Hon blev mer rädd för en spark än för en bil ;)




j


link


dyrt kanske ?

Saint

Nu är klockan halv fem och jag är riktigt trött. Igår natt sov jag endast 4h så kan ju ha nå med de att göra. När jag  får fara hem på snart två timmar kommer ja  stänga av mobilen och sova lääänge.
Har virkat gode mkt nu i typ nån timma, blir väl att virka mer för måsta sysselsätta mig med nå. Tagit med SATC boxen men var inte alls sugen på att se den i natt.
Jag ska fan starta en virk/stick klubb ! :D


Tänk om man var så bra :



SSSSSSSÄRSSSSSKRIVNING

Ni får ursäkta alla särstavningar i förra inlägget men tangenterna på den här datorn är gode  dåliga samt att jag är trött.

from yesterday

Hello

Sitter på jobber och ska försöka härda ut natten :) Jobbigt att vara vaken men ger bra md pengar för en fatig kvinna som jag. Idag efter jag averkat öjebyn samt hämtat passet så gick jag på Favvo butiken Indiska. Älskar verkligen deras inredning och vill fyllam in läggenhet med saker därifrån. Hittade snyggaste kudden idag , synd bara att den kosta 529kr ! Vilket är mer än vad jag har på mitt konto just nu. Men nästa månad blir de iaf bättre med pengar eftersom jag jobbat endel samt fått billigare hyra. Sen måste jag lägga undan pengar till usa resan också för lär ju gå nån krona där.

Efter jag kommit hem från piteå for jag och gjorde tacos med lars och mia :) Mycket trevligt. Vi såg även på RR som jag inte hann se klart eftersom jag var tvungen att pallra mig hit.
Nej nu ska jag slå på nån film och dricka en kopp te !

j

Lät du henne

Hello

Bloggen jävlas med mig och får inte till allt som jag vill. Detta får duga för ett tag iaf. I morgon ska jag först till öjebyn och sen in till piteå för att hämta mitt pass. Blir nog att kika lite i affärer när jag ändå är där. Ska inte köpa nå utan ska bara kolla. Måste även komma ihåg att boka en ny läkartid eftersom jag missa den förra.
Brukar alltid sitta kvällen innan träffarna med T och tänka igenom vad jag ska säga. Men jag orkar inte de längre. De tar sån kraft och för bara med sig en massa ångest. De får bli som de blir helt enkelt.

En trevlig sak som hände idag var att jag äntligen fått min ungdomsrabatt på lägenheten ! Så nu betalar jag endast 1322kr i hyra varje månad , inte helt fel. Jag önskar dock att jag fått jobba mer så man blev lite rikare. Är så tråkigt att ha lite pengar. Men idag var Sara snäll och gav mig hennes natt i morgon :) De gillas !
En sak som jag verkligen måste köpa är en ny soffa ! Min är alldeles för liten och de ryms typ noll i den. Inte speciellt bra när man är flera och ska se film. Folk får alltid trängas på golver och sitta på hårda stolar vilket inte känns så kul. Ska försöka kika lite på blocket för de behöver inte vara en helt ny soffa , bara den är större än den jag har. Sen hade de inte varit helt fel om soffan var en bäddsoffa också.






indiska <3

 

varför ska jag hela tiden trycka i mig en massa mat, slisk mm ?!
äcklas av mig själv. Jag behöver ingen mat !


j

mannen !


bygger

hellu

nu har jag jobbat met bloggen ett tag och orkar ej mer idag !
Fortsätter imorgon. bloggar som vanligt igen när allt är fixat :)

OBS !

BYGGER OM !

Blow

Idag när jag gick på konsum såg jag en svart hylla, i hyllan låg En ensam film med namnet luftslottet som sprängdes ! När jag närmade mig hyllan skrek den högt och tydligt "jennie köp mig!!" då föll jag i trans och tog filmen och gick till kassan, drog fram mitt bankomat kort och betalade. Så kan det gå när haspen inte är på!

juöoljhb.lkn


bajsmat

1

Hellu

Godmorgon. Vaknade av att solen sken på mig ! tittar ut och ser att det slutat snöa :O Äntligen säger jag bara. Nog för att det är kul med snö men inte hela tiden. Snart ska jag bege mig till jobbet. Börjar 11.15 och slutar 16.30. Sen ikväll blir de nog städning på hög nivå. Har inte riktigt orkat städa sen i måndags.. Inte bra jennie. Sen har jag en hel del annat att göra ockå. Jennie Lundberg är för övrigt sjukt fattig nu ! Efter jag betalat hyran, en annan räkning samt fyllt på mobilen låg saldot på 1400 kr....död.
Nu ska jag försöka fixa till mig så att jag slipper skrämma slag på mina arbetskolegor !


to die for



j

enhörning

hellu

godkväll/natt kära vänner !
Kom nyss hem från en helt trevlig kväll hos hulkis. Vi kollade Blues brothers vilket resulterade i kraftiga magsmärtor orsakade av skratt :D Att jag sen är sjukt övertrött gör ju inte de hela sämre. Så en riktigt trevlig kväll. Imorgon blire jobb och sen ssu möte. Good. Funderar på om ja skulle ha åkt till telle i helgen med pappa. Nån som är sugen på att följa ? :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan inta sängläge. God natt !

Dagens bilder eller nått i den stilen





j


snow snow snow snow

Hej igen.

Kände bara för att skriva lite mer. Eller jag skriver nog mest bara för att slippa gå ut i snöovädret ! om jag skriver lite kanske jag får nog med kraft för att pallra mig till affären- vilket tar mindre än fem minuter. Men iböand känns den där promenaden på fem minuter LÅÅÅNG. I alla fall när man sitter nerbäddad i soffan och ser sex and the city. Har kommit in på tredje säsongen nu iaf, så de tar sig.
Nej nu måste jag ta på mig jackan och bege mig ut , annars kommer jag aldrig få de gjort ! Sen måste jag hämta lite kläder som nog har torkat nere i tvätt stugan.


j

new day

Hello

Igår drog vi en spontan fest för att fira att erik blev en fri man. Börjar inse att det inte hade behövt vara alkohol med i bilden. Det här var första fyllan på två månader och jag har inte direkt saknat det. Ibland får man nästan en känsla av att man måste festa varje helg. Självklart tycker jag det är kul och så när det väl händer. Men som sagt så är de alltid lika tråkigt att vakna upp med minnesluckor och ångest. Varför proppar vi egentligen i oss en massa skit och mår dåligt dagen efter? Vissa säger att dom dricker för att det är gott men jag vet inte.
Jag menar inte att jag ska bli nykterist eller nå sånt för det har jag inte planerat. Känns som att alkoholen är det enda som för samman folk nu för tiden. Vill man träffa folk på en helg så kan jag garantera att de flesta håller till på en fest av nått slag. Jag har insett att jag vill ha ut nå mer av mitt liv. Jag vill inte att mina helger och kvällar ska bestå av samma saker vecka efter vecka. Man ser film , festar , äter bakis mat och så vidare. Jag vill ha något mer än en vardag, vill inte att livet ska gå på rutin. jag vill resa.

 Gotland
 
Grekland

Alaska 


Paris

USA






RSS 2.0