Summer

Hello

Igår var man och handlade med mormor i piteå. Var tänkt att jag skulle köpa saker till balen men hittade inga smycken som passade. Istället blev det ett par jeans leggins, Vitt linne, Randigtröja , hatt och en till tröja. Kändes som jag fick unna mig lite shopping nu när jag nyss fått lön. Dock måste jag spara pengar nu eftersom vi snart ska på peace and love. Lär ju gå en hel del pengar där ;)
Idag blev man bjuden på middag hos Sandra , smakade mycket bra ! Känns verkligen skönt att sommaren verkligen är här på riktigt nu. Idag var de säkert 30 i solen och jag bara njöt ! var förbi Camilla en sväng och såg film och hoppade studsmatta  :) Vi var även upp till mamma så jag kunde hämta min internetbank Dosa , Man får ju inte glömma att betala räkningarna. Känns gode skönt att jag betalat dem iaf. Känns som att jag kan slappna av mer efter det. Den 15 juni har jag bott två månader i lägenheten. Känns otroligt bra. Jag hankar mig fram och har inte haft några problem med att betala min hyra på 2165kr. Känner mig grymt stolt över mig själv. Jag har alltid trott att jag skulle få problem med att bo själv. Att jag inte skulle kunna betala lägenheten eller inte klara av att vara själv. Men sen jag flyttade hemifrån har jag börjat uppskatta ensamheten mycket mer. Nu gör jag helt andra saker än vad jag brukade göra annars. Eftersom alla mina grannar är äldre människor så¨trodde jag att jag skulle få de jätte jobbigt. Trodde att de skulle vara sura och gnälliga. Men där hade jag fel ! Än har jag bara fått posetiva intryck av dem. Flera har frågat hur jag trivs i lägenheten och alla hälsar glatt i trapphuset och på gården. Allt med min lägenhet känns verkligen hur bra som helst ! Jag vet inte hur mycket jag kommer att få jobba i höst/vinter men orkar inte fundera på det nu. jag tar dagen som den kommer och problemen som dyker upp försöker jag klara av.


Kläderna jag köpte, allt är från Gina förutom hatten som kommer ifrån Cubus.
handlade även en till tröja men hittade ingen bild på den.

j

VIVA LA PASIÒN !

Jag taggar som fan för Peace and love nu !!!!!!!
Här kommer lite bilder från festivalen som jag hitade ;D
 


PEPP PEPP <3


ködde du ?

Hejja Sverige

Nu sitter vi i skolan tillsammans med alla norge elever. Dom kom till oss igår och vi har sovit på skolan i natt :D Sen så ska vi sova en natt till :) Måste nog stänga ner nu men jag ju berätta att jag och emma pratade med polisen igår :O
Men de gick bra ! Nu måste jag gå för vi ska se en film.

BLAME NORWAY "BLAME CANADA"

DOhg dream



Idag blir de då Piteå och Öjebyn igen. Vet inte men jag tycker de känns ganska meningslöst att gå dit varje vecka. Känns inte som att de ger mig så mycket. Gruppterapi är nog inte det rätta för mig helt enkelt. Okej de är bra att träffa folk som har samma problem men de känns som att man inte får gå lika djupt som jag vill. De känns som om jag skulle vilja prata mer om mig och vad jag känner. Men vi får väl se hur de går. Ska nog prata med Läkaren som jag träffade förra veckan. Han snackade om att jag skulle få träffa en psykolog i stället och jag tror faktiskt att det är bättre. Sen höjde han även min meds eftersom han tyckte de var en låg dos , inte så konstigt att jag tyckt den gett lite effekt. Men vi får se, får jag jobbiga biverkningar eller går upp mer i vikt ska jag trappa ner igen och byta till nån annan.

Men nu är de sommar och sol och alla ska vara glada ! Jag har jobb och en egen lägenhet :D

Hitta denna söta på google :)

j

korpilombolo

Hello

Jag gillar verklgien när de är sånt här fint väder ute ! Igår låg jag och soldade ute på taket i typ en timma :D Sen var jag tvungen att gå in och börja med maten. Hade ju som sagt bjudit sandra på middag :)  Det blev mycket gott.
Sen for jag och sandra till amanda där sandra fick håret klippt, hon blev mycket snygg.
Ikväll blir de att sova på jobbet ! jobbar natt med jour så de blir nog nice :D Pengar är ju aldrig fel.
VET INTE VAD JAG SKA BLOGGA OM !

j

LIVET

Hello

Hade tänkt att vi skulle skriva lite roligare saker nu. Fast ska snart springa beep testet vilket inte alls är speciellt kul. Kommer nog faila totalt. Dock var jag ju gode sämst förra gången. Så kanske har blivit bättre. HOPPAS. Sen hade jag ju tänkt fara till vidsel men kom på att jag skulle jobba. Men då hinner jag ju iaf tvätta i kväll :)
Blev ju nå cp när jag skulle tvätta sist, maskinen började bara köra av sig själv efter den var klar :/

Fan snart är det ju studenten med ! Allt går så grymt fort nuförtiden. Studentveckan kommer nog bli grymt rolig !  :D
Vill bara ha sommar och värme nu ! Men man ska kanske inte klaga på värmen eftersom de har varit gode bra väder nu.
Sen fortsätter jag att trivas bra i läggan :) Är inte lika mörkrädd som jag var innan iaf. Dock måste jag städa undan från igår eftersom killarna lämnade kvar allt skräp på bordet !!!!  INTE SNÄLLT.  Nu blir jennie inte en snell påååni.
Sen så måste jag be någon skruva upp mina gardiner ! Dom föll ju ner i förrgår natt :O Ni kan ju gissa hur rädd jag  blev, Visade sig att fäset som dom sitter i inte satt så bra. Pappa sa att vi nog sätta pluggar.


Men nu ska jag gå till gympan ! BUHU !! men ska fan springa som en tok och GE ALLT SOM JAG HAR FAN :D


pussåpull


Gökboet


Nu måste jag blogga om filmen gökboet. Såg den för första gången igår .Den var ju grymt bra men otroligt hemsk också. Att man kunde behandla människor på sånt sätt. Det gör mig så grymt ARG ! Hur FAN kan man ge folk en massa elchockar och tro att man ska bli bra ?! Hur man kan man lobotomera folk !! jag blir så sjukt arg. Nu måste jag sansa mig en aning. Igår var de altså jag , lars, martin ,morgan ,emil och camilla som såg filmen.

Idag fyller även Linn 20 år ! GRATTIS TILL HENNE :D
Igår innan filmen han Amanda färga mitt hår eftersom jag ska vara modell när hon har sin gesäll :D De blev grymt snyggt !


flow

Hello

Har ju varit borta ett taf nu, men jag kommer återkomma inom kort jag lovar !
Helgen har varit riktigt bra. I fredags for vi och grillade hos knark. Sen for vi till mig och förtärde alkoholaltiga drycker ! FY JENNIE . Sen hoppade alla in i vicentes minibuss :D Men vi kom oss inte speciellt långt då ett däck höll på att lossna. Så vi fick vara till elinas pappa så han kunde skruva fast det. Sen kom vio ss iväg igen med piteå som målet. Vi hamnade på pentan som sög gode hårt ! Men vi hade trevligt ändå :) Lördag var man ganska slö men ägnade ändå  gode mkt tid till skoljobb. Gjorde klart mina APU uppgifter och en annan uppgift , skrev färdigt religionen, skrev mitt samhälls arbete om blodsdiamanter och gjorde klart mitt feta historie arbete. Så nu är mitt lill hjärta liiiiite lättare från skoljobb. Nu är de bara projektarbetet som ska göras klart. Boken är beställt och ja de flyter nog på. På onsdag fyller linn 20 :D :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D: De kommer BLI NICE !!! Hon ska få en jätte bra present av mig och Malin.  Känns gode skönt att allt ordnat sig inför balen också. Nu är de bara skor och en bil som måste fixas !

GE MIG EN MOPS FLICKA !



j

Dream

Hello


Sitter hos amanda och johnny nu :D passar på att sno amandas dator och internet !
Här fixas de hår för fulla muggar , nu är de magda som står på tur. Tror min klippning kommer bli gode så snygg !
Jag trivs verkligen jätte bra i läggan nu ! Gillar den massor och det är så skönt att bo själv :)
Idag dror jag på en "stor" handling. Så nu har man fyllt upp kylen lite.  Jag har som två stycken drömmar jag vill förverkliga innom en snar framtid. Den första är att åka till grekland. Råkade ju se Systrar i jeans 2 igen och de fick mig att vela dit !
Tänk så fint med de vita husen och de blåa vattnet :D Den andra drömmen är ju såklart mopsen kelly :) En fawn ska de ju såklart bli då :) Både drömmarna är dyra men ska försöka spara lite.


j


HARE HARE HARE

Hallå

Hoppas ni förstår varför jag inte bloggar lika mycket numera.
Det beror helt enkelt på att jag inte har något internet i läggan ! Men ska väl orka skaffa det snart.

Igår var man ute på harjakt :D Eller ja kanske inte direkt men igår satt jag ute i mitt favorit träd och filosoferade.Brukar sitta där och läsa ibland, gode chill. HEMLIGT STÄLLE JAO ,  Då mötte jag sandra och skrämde henne lite. Sen såg vi en fet vit hare som jag förföljde en bit in på lomtjärn. Men men , en grymt oseriös blogg HAHA.

Men okej, igår var jag med linn och oliver. Vi såg film och hade det mysigt. Sen råkade ju mamma nästan släppa en stor fet påse med saker på oliver, VADÅ MÖRDARE ! DU BORDE SKÄMMAS GÅ OCH FIKA !!!!!!!!!!
! (vet att du kommer läsa det här eftersom du är en snokare )

Idag ska vi ha ssu möte, tror jag ? och så ska jag städa läggan. Sen kommer karin med några nya saker till lägenheten och med en ny gardin. Nu ska jag sluta blogga tror jag . DOBIDOBIDIOOO


Sorry men jag är mycket oseriöst idag....


HARSTEK !!!!


RSS 2.0