Alice

Nu är klockan snart tre Har nyss sett en beck film. Beck is tha shiet.
Blir nog en till film innom kort, var bara tvungen att ta en blogg paus. I dag är det lördag, om man ska gå efter klockan. När jag kommer hem från jobbet ska jag sova. Sen ska jag leka snickare och spika upp två spikar på väggen. På spikarna ska jag hänga ett snöre som jag sen ska fästa klädnypor i. I klädnyporna ska jag sen sätta fast fotografier och andra fina saker. En gode simpel men snygg sak, blir ju också ganska personligt.

Ska snart ta och framkalla nå nya bilder. Har en hel hög med bilder som bar ligger på datorn och väntar på att få komma fram. Har haft en lång period då jag inte rört min kamera. Men nu har suget återvänt och jag har börjat fota lite smått igen. Nu har jag äntligen fått ps igen , dock bara de nyaste elements men de räcker för mig :)

FICK NYSS ETT mail från Skistar ! Blev antagen och får fara på en intervju i Åre ! man ska under en helg ha olika sammarbetsövningar med andra och bara umgås. Sen får man veta om man fått jobbet eller inte. Har fram till onsdag på mig att anmäla mig. Vet inte hur jag ska göra ?!
Hade helst velat ha ett annat jobb i Åre , typ jobba som servitris eller diskplock typ eller städ. Men vi får se. Såg att de kommit upp en hel del nya jobb på arbetsförmedlingen ! Ska ringa Sandra och få lite stöd i morgon. Bombat henne med sms men antar att hon sover (vilket är nomalt vid den här iden på dygnet)

Dagens klipp :



Alla älskar Alice Trailer (dock med eng text)



j

Kommentarer
Postat av: Petter i skärgår´n

Kul m Skistar! Klart du ska dit! Det enda du bestämmer nu är om du vill ta chansen skapa dig ett vägskäl; sen kan du ju alltid bestämma sen om du vill ta ett ev. jobb.

2009-09-05 @ 22:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0